A+ A-

A fekete zongora

Lassan tíz órát üt a teremben lévő hatalmas óra. Körülötte az emberek hamis mosollyal táncolnak.
-Késik...- gondoltam az asztalnál ülve, egy pohár bort szopogatva. - Nem jellemző rá.- Az idő egyre csak szaladt. A harmadik pohárkát szorongattam, mikor az óra éjfélt kiáltott. Valaki hirtelen ráfogott a vállamra:
- Bocsánat! Akadt egy kis elintézni valóm. - Mondta a szokásos mosolyával.
- Minden rendben? Jól vagy? Mi történt?
- Áh, csak a szokásos! Ne is törődj vele! - legyintett. Végülis igaza volt. Mi mást várjak attól, akinek jócskán köze van a maffiához. De a lényeg, hogy egyben itt van. Velem.
- Táncolunk? - kérdezett.
- Tudod, hogy nem szeretek, főleg közönség előtt...
- Helyes! - Azzal a lendülettel ráfogott a kezemre, és kivezetett a teremből. Nem értettem a szándékait, de valahogy tetszett amit csinál. Már pár perce sétáltunk az épületben, mikor egy ajtó előtt megálltunk. Elővette az ajtóhoz tartozó kulcsot, és meglepő módon kinyitotta vele az ajtót.
- Gyere! - beléptem, és egy hatalmas zongora állt velem szemben. Nagyon tetszett. Végigsimítottam, egy-két pillentyűt le is nyomtam. Mire hátranéztem, Joe a hátával a falnak, csúszott a föld felé, közbe fájdalmasan az oldalát fogta. Megfagyott bennem a vér.
- Mi fáj?! -Rohantam hozzá.- Megsérültél?! - nem válaszolt csak egy zavart, bocsánat kérő mosolyt mutatott felém.
- Idióta! Szólni luxus?!- már a nyakkendőjénél jártam, amikor megláttam a tenyérnyi vérfoltot az ingen.
- Meglőttek?
- Csak súrolt, ne aggódj már ennyire! - szerencsére tényleg nem volt komoly. Amikor bekötöttem, kedvesen mosolygott:
- Szeretem amikor így aggódsz értem. - finoman végigsimította az arcomat, az ajkaimat, majd megcsókolt. Nagyon tetszett, rendesen elkábultam. Már csak arra eszméltem fel, hogy a zongora felé tart velem a karjaiban. Óvatosan felültetett a hangszerre, és a nyakamat csólolgatta. Alig kaptam levegőt. Élveztem, ahogy a nyakamat kényezteti. A keze a szoknyám alá indult. Finoman haladt a térdemen keresztül a combomig. Egyre melegebb lett a szoba. Amikor kitapintotta, hogy harisnyatartó van rajtam. Perverz vigyorral a fülemhez hajolt, miközben a keze a harisnyatartó pántját húzta:
- Csábítgatunk? Hmm? - dörmögte a fülembe és elengedte a pántot, úgy hogy csattanjon. Nem bírtam a magammal, hangosan felnyögtem.
- Tetszik a válasz. - máris a föld felé repült a ruhám. Szorosan átöleltem, éreztem ahogy a forró mellkasa kebleimhez nyomul. Szépen mentem egyre lejjebb, nagyon gyorsan az övnél találtam magamat. Látszott, hogy nem pisztoly miatt dudorodik a nadrágja. Őszintén tetszett amit látok. Először a ruhán keresztül simogattam, csólolgattam, végül kiszabadítottam. Elképesztő látvány fogadott. Nem bámultam sokat, szinte azonnal rávetettem magamat. Simogattam, csólolgattam, nyalogattam, először óvatosan, kezdve a makkal, körkörösen, az oldalát, a melleimmel simogattam, majd hirtelen szinte egyben lenyeltem. Éreztem hogy milyen vadul lüktet, eközben kezemmel a golyóit kényeztettem. Imádtam ahogy sóhajtozik, hatalmasakat nyel. Nem telt sok időbe, megállított. Felfektetett a zongorára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2016. 07. 17. vasárnap 23:45
Kicsit gyengécske.
#6 veteran 2016. 07. 17. vasárnap 06:15
Nem tetszett.
#5 A57L 2016. 07. 17. vasárnap 03:37
Sok minden hiányzik belőle.
#4 sunyilo 2016. 07. 14. csütörtök 19:27
Aki fikázza, írjon jobbat, kíváncsian várom...
#3 listike 2016. 07. 14. csütörtök 06:30
Kicsit gyengécske.
#2 feherfabia 2016. 07. 14. csütörtök 05:41
Tetszett!
#1 Törté-Net 2016. 07. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?