A+ A-

Anyám barátnője

Fordítás
Eredeti író: TattooGeno26
Erdeti történet
Az anyám egyik barátnője Foxy, igaz lehet, hogy nem is hívják, de kit érdekel mivel mindenki így hívja. Anyám nagyon jó barátnője, olyan „testi” és lelki. Nem érdekelte őt és anyámat, hogy ki mit szól rájuk az öltözködésükkel és viselkedésükkel kapcsolatosan. Ha meg sértették őket, akkor még képes volt verekedni is. Egyszer láttam, ahogy hat pláza tyúkot elégé helyben hagyott egy szóváltást követően. Nagyon jól nézett ki, homokóra alakja, szép hosszú szőke haja és hűvös kék szeme. De ami igazán őrületben kergetett az a szexi mosolya, valamint még csábítóbb szexi hangja.
Miközben vertem a farkam róla álmodoztam mindig. Az képzeltem, hogy a vastag farkammal valamennyi lukját felfedezem, valamint ezek után rendszeresen használni fogom.
Rendszeresen látogatott hozzánk. Így majdnem mindennap megcsodálhattam maszturbációs álmain tárgyát. Rendszeresen vertem is a farkam, mivel amikor megláttam azonnal meg is keménykedtem oda lent.
A házunkról annyit kell tudni, hogy rendes ajtó nincs is benne, csak toló ajtókkal van felszerelve, ami elég csendben működik, hát ilyen az én szobám ajtaja is. Egyszer amikor, éppen a szexuális vágyálmomban a farkammal a kezemben Foxira maszturbáltam, a szobában. Arra lettem figyelmes, hogy Foxy az ajtó lapot húzza vissza. Majd halkan megjegyzi, kuncogva:
- Egy kicsit nagyobb leszel akkor majd Foxi át jön hozzád és vigyáz rád. Ne feled majd megtanítalak táncolni. Oké?
Az én fejemben ekkor egy kérdések sora merült fel többek között az is, hogy mit is akar nekem tanítani. Reménykedtem abban, hogy a tanításba más is belefér. De legfőbb tanulmány és tanulni való igazán csak ő lenne. Remélem ez így is lesz.
Egy pár évvel később, amikor betöltöttem a tizennyolcadik születésnapomat anyám Halloweenkor egy nagy partit adott ahová be kellett öltözni. Nem volt nagy meglepetés a partira meghívott vendégek személyében mivel az anyám ivós, semmire kellő haverjai voltak. Az sem okozott meglepetést, hogy anyám akkori barátja már arra segrészegre itta magát amire a vendégek megérkeztek. Én jól tudtam, hogy a bulit verekedés vagy egy szex parti fogja zárni, vagy mind kettő.
Amint a vendégek meg érkeztek, egy óvatlan pillanatban meglógtam a partiról. Elmentem a wc-ben ahol dobtam egy sárgát. Kézmosás után arcomat megmosva a tükörben nézve vártam, hogy „valaki” majd belép az ajtón és az arcomat megsimogatatja. De csak nem jött senki, így hát a nedves törülközött a sarokba a szennyes tartóra dobtam és a szobába osontam. A régi ajtómat már kicseréltem igaz ez is toló ajtó volt, de jobb mind a régi. Az ajtón belépve meglepődtem mivel az ágyamon Foxy feküdt, hason és a lábát lóbálta. Hirtelen azt hittem, hogy az ő szobájába léptem mivel teljesen otthonosan érezte magát.
- Elég rég óta várlak. Azt hitem, hogy már nem is jössz! - mondta nekem miközben az egyik pornó magazinomat lapozgatta.
Ránézetem zavarodottan és azon gondolkodtam, hogy vajon elfelejtette mit mondott egy pár évvel ezelőtt a tanításomról. Vagy ez egy kihívás? De eközben a csábító mosolyával csak mosolygót. Ezt a mosolyt akkor láttam arcán amikor rajta kapott, hogy éppen masztiztam egy pár évvel ez előtt. Ekkor ő már negyvennyolc éves volt, de nekem még mindig szexi volt. Főleg ebben a fekte, csipkés babydollban. Ezen felül pedig egy farmer mellényt viselt amelyet a szép nagy mellei teljesen kinyomtak. A mellényen a gombok begombolva de látszott, hogy egy kis nyomás rájuk és ezeket a szép melleket elfogják engedni. Ezen felül egy testhez simuló farmer nadrágot viselt, amely kihangsúlyozta a szép lábait valamint a fantasztikus fenekét. Ekkor az jutott eszemben, hogy vajon engem most „tanítani” fog és elveszítem a szüzességem? Ekkor kivert a veríték, a térdem remegni kezdtek és a szívem a torkomban dobogót.
- Édesem kis fiam, nézd meg magad, hogyan nézzel ki. – az ágyról felállva mondta nekem.
Majdnem össze esetem az idegességtől, amikor a kezét a mellkasomon végig csúsztatta de tartottam magam.
- De látom, hogy már nem is vagy olyan kis fiú hanem egy erős férfi lettél. – suttogta a szexis hangján, és az ajkát az én ajkamra helyezve, egy könnyű kis csókot lehelt rám.
De én csak a szememet meresztettem, mozdulni nem tudtam és nem is tudtam, hogyan reagáljak erre. De láttam, hogy Foxi kezében tartja az egész helyzetet.
- Látom nem is volt olyan rossz? - folytatta – tudod, hogy majd nem olyan finom a szád mind az anyád-é? De emellett puha, édes és fiatal! - dorombolta tovább.
- Tudod Foxi nagynéni, én is szeretem a szád. – válaszoltam.
- Igaz-e, hogy olyan édes mint a méz? – miközben ezt mondta a forró testével teljesen hozzám simult.
- De tudod én attól félek, hogy anyám bármelyik pillanatban be nézhet ide és elkap minket.
Erre Foxi megrázta a fejét és mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2015. 12. 12. szombat 17:56
nagyon tetszett és jöhet a folytatás, ahol anyud is beszáll és anyu plusz barátnője is leszbiznek egyet, ahogy anya-fia szex is lesz benne
#13 vakon53 2015. 11. 30. hétfő 14:58
A hibákellenére a feleségem és én 10 pontot adunk.

Kérjük a folytatást!
#12 sportyman (alttpg) 2015. 11. 27. péntek 10:41
Izgalmas, a folytatás iránt kiáltó történet! Folytasd a sztorit kérlek.
#11 Rinaldo 2015. 11. 27. péntek 09:29
Utána anyuci jön.,
#10 fiesta14 2015. 11. 27. péntek 08:16
a hibák ellenére jó és folytasd!
#9 genius33 2015. 11. 27. péntek 05:12
Egész kellemes, lehetne egy édes3as.
#8 gyuri0926 2015. 11. 26. csütörtök 08:20
Anyáddal folytasd !
#7 sanyi0227 2015. 11. 26. csütörtök 08:00
remélem arra gondoltál amire én,és meg írod a továbbiakat.10-p
#6 listike 2015. 11. 26. csütörtök 07:54
Nagyon jó volt.
#5 Andreas6 2015. 11. 26. csütörtök 07:41
Mindig zavar, amikor egy írás, mint ez is, tele van hibákkal. Pedig különben jó lenne. Miért nem ellenőrzöd le beküldés előtt? Vagy ha ennyire hadilábon állsz a helyesírással, megkérhetnél valakit, hogy javítsa át. Így csak 6 pont.
#4 zsuzsika 2015. 11. 26. csütörtök 07:29
Tetszett.
#3 feherfabia 2015. 11. 26. csütörtök 06:08
Nagyon jó!
#2 A57L 2015. 11. 26. csütörtök 05:20
Szuper kis történet lett.Jól megírtad.10P
#1 Törté-Net 2015. 11. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?