A+ A-

Velem így történt meg

Olvasom az írásokat az anya-fia szexről. Érintett vagyok a témában. Az itteni írások közül sok van olyan, ami tényleg megtörtént, mert olyan hiteles. Sokan szépen gondolnak rá vissza. Ez a történet én saját élményen alapul, megtörtént. Kérem hogy akit nem érdekel ez a téma, ne olvassa el, főleg meg ne kritizálja, főleg meg azt amit nekem kellett átéltem, és együtt élni vele. Én magamban feldolgoztam, megkövezni nem akarok senkit se, csak arra utalok hogy ez a téma él,és valós, és sokan élik meg hasonlóan.
Régre nyúlik vissza a történet kezdete. 10 éves voltam, mikor apám tragikusan elhunyt. Anyámmal ketten maradtunk a házban. Kicsit nagy volt kettőnknek de kényelmes volt, jól felszerelt. Eladni, elcserélni nem akarta anya. Ő nehezen dolgozta fel apu elvesztését, talán nem is tudta igazán. Depresszió, gyógyszerek, de nem igazán segítettek. Engem nem hanyagolt el, igyekezett mindent megadni. Aztán munkamániás lett, egyre többet dolgozott. 14 éves lehettem, amikor elkezdett inni. Először csak otthon este, hétvégeken. Ilyenkor hallottam, hogy a szobájában magában nevetgél, néha egész jókedvűen. Aztán a másnap reggel, amikor karikás szemekkel hiányos öltözetben járkált a lakásban, és kezdte elölről. Nyáron otthon csak egy pólóban és egy bugyiban járkált. Aztán kimaradozott, és amikor piásan hazajött, álmomból felriadva hallottam, hogy járkál a lakásban. Reggel úgy szedtem össze a fürdőszobában a szanaszét szórt ruhadarabjait, amelyek ott voltak, ahova ledobta őket. Egyszer nagy csattanást hallottam, és jajgatást. Ijedtem mentek ki az előszobába, hallottam, hogy a zaj a fürdőszobából jött.
- Anya, a fürdőszobában vagy? Baj van?
Csak nyöszörgést hallottam. Rémülten nyitottam ki az ajtót, és láttam, hogy a földön fekszik, és próbál felállni. A zuhany alól próbált kijönni, és úgy esett el. Felsegítettem, segítettem megtörülközni, átöleltem, és bevittem a szobájába, és lefektettem az ágyra, betakartam, és hagytam hogy aludjon. Másnap próbáltam vele beszélni, de letorkolt, hogy nehogy már én mondjam meg neki, hogy mit csináljon. Mondtam neki hogy rendben, de azért vigyázhatna jobban magára. Fogadjunk tele van foltokkal. Erre keményen válaszolt, hogy tán azt akarom ezzel mondani, hogy meg akarom nézni a testét? Felugrott, lekapta magáról a köntöst, körbefordult.
- Na tessék! Kukkolj! A seggemre meg a pinámra vagy kíváncsi? Tessék, gyönyörködj benne!
- De anya! Tényleg tele vagy foltokkal!
- Semmi de! Még jó, hogy meg nem akarod tapogatni! Tetszene mi? Takarodj a szobádba!
Szótlanul, piros arccal mentem be. Határozott, ellentmondást nem tűrő asszony volt, aki uralkodott rajtam. Testileg jól tartotta magát, mellei még nem voltak megereszkedve, popsija formás, kerek volt, hasa is lapos. Már a 10. évfolyamba jártam egy tavaszi szombat hajnalban szokásos állapotban jött haza. Viháncolt az előszobába, majd bement a konyhába, a nappaliba. Aztán tőle telhetően halkan kinyitotta a szobaajtómat, és benézett rajta.
- Alszol?
Nem válaszoltam, pedig fenn voltam. Felkapcsolta a villanyt, hunyorogva néztem fel, bántotta a szemem a fény.
- Na ugye hogy nem alszol?
- Hány óra van?
- Fél három, nincs még késő!
- Mihez képest?
- Humorizálunk fiatalúr? – és elkezdett kacagni.
- Gondolom jól telt az estéd? Jót fantáziáltál míg verted magad! Én nem kapok egy faszt, nem is tudom már hogy mikor járt bennem, te meg az ágyneműre vered! Ne mond hogy nem csinálod! Látom a foltokat! Na de ennek vége!
Lekapcsolta a villanyt, felgyújtotta a kislámpát, és elkezdett vetkőzni. Egyenként hajította le a blúzát, próbálta kikapcsolni a melltartóját, nem igazán ment neki.
- A francba! Gyere segíts már, ne bámulj!
Kikapcsoltam neki. Sajnos meg volt a gyakorlatom, mert nem először kellett neki segíteni levetkőzni. Repült a melltartó, aztán még mindig háttal állva két kézzel megemelgette a melleit, morogva közben. Korábban mikor kikapcsoltam utána kizavart a szobájából. Bár volt hogy csak egy szál bugyiban járkált a lakásban. Aztán a szoknyát kellett kigombolni, hagyta hogy lehulljon, kilépett belőle, és elrugta. Remekül csinálta, hogy szanaszét dobálta a ruháit, még véletlenül se egy kupacba. Ott állt harisnyanadrágban, fehér bugyiban. Háttal nekem kezdte letolni a még rajta maradt ruhadarabokat. Kettőt az egyben. Aztán próbált kilépni belőlük, ez nem igazán sikerült, megtámaszkodott a falban, és a lábait felváltva felemelte, lecibálta magáról. Megfordult , lassan végigsimította magát, a nyakát, a melleit, a hasát, a popsiját, a puncidomb szőrét, majd a puncija vágását, közben morgott.
- Na húzódj csak arrább! De előbb vedd le a pizsamád! Mozogj!
Nagy sóhaj közben megszabadultam a pizsamafelsőmtől.
- A nadrágot én vegyem le? Megteszem! – és közelebb lépett.
Szótlanul léptem ki a nadrágból, és kezemmel eltakartam a farkam.
- Na nézd csak, szégyellős a fiúka! Nőkről ábrándozik, és szégyellős! Na vedd csak el a kezed!
De közben közelebb lépett, megfogta a csuklóm, és elhúzta a kezem. Ránézett a farkamra, ami már ekkor fél merev állapotban csüngött. Tágra nyílt szemekkel csak annyit mondott, hogy: - Óóóóh! De szép! És nyelt egy nagyot.
- Na feküdj le szépen!
Eleget tettem a felszólításnak. Simogatni kezdte a hasam. Megfogtam a kezét, de ő pofont helyezett kilátásba. Tudtam hogy nem viccel. Keze lassan rátévedt a már lankadt farkamra, marokra fogta, és elkezdte simogatni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zoltan611230 2017. 02. 5. vasárnap 04:06
Annyira nem volt rosszneki... Élvezte..
#15 supi 2015. 08. 9. vasárnap 13:37
nem rossz
#14 fingerlis 2015. 06. 28. vasárnap 18:16
életszerű...JÓ ! +10*
#13 rockycellar 2015. 04. 23. csütörtök 20:33
jó lett nagyon
#12 bkvbusz 2015. 03. 22. vasárnap 21:24
Ez nagyon jól sikerült!
Tényleg érezhető a megfogalmazáson a valóságalapja. Nem irigyellek, nehéz lehetett ezt, így ebben a formában megélni.
Gondolom egy életre nyomott hagyott benned.
#11 listike 2015. 03. 21. szombat 17:00
Ennek a fele sem igaz.
#10 sztbali 2015. 03. 20. péntek 23:57
Valami miatt nem igazán stimmel.
#9 szekely18 2015. 03. 20. péntek 21:50
Jó az írás, de ....
#8 ittujfiu 2015. 03. 20. péntek 17:40
Írásnak jó lett volna, csak az eleje és a vége....
#7 deajk2008 2015. 03. 20. péntek 17:33
szerintem nagyon jó a családon belüli szexualitás...10p, folytasd
#6 veteran 2015. 03. 20. péntek 15:23
Írásnak jó.
#5 papi 2015. 03. 20. péntek 12:26
Beteges egy család
#4 zoltan611230 2015. 03. 20. péntek 10:46
Neked jobb volt verni a farkad? Örüljél neki,nekem nem volt ilyen szerencsém...
#3 Andreas6 2015. 03. 20. péntek 06:30
Jól kifogtad, te szerencsétlen. Mint írás, nem rossz.
#2 A57L 2015. 03. 20. péntek 05:45
Nagyon jó történet.
#1 Törté-Net 2015. 03. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?