A+ A-

Júlia és a szomszédfiú

Mikor becsukta az ajtót Júlia férje és gyerekei után, újra erőt vett a lehangoltság és a magány. Eldöntötte, hogy ma változtat életén, és végre keres valakit, aki megadja neki azt amire már rég vágyik. Végső lökést a reggeli szex adta meg, hiába is élvezett el a férje érezte hogy nem volt már olyan mint régen. És nem is ez volt az első ilyen alkalom. Bement a konyhába és gyorsan eltüntette a reggeli maradványait. Azután felment lefürdött rendbe hozta magát majd felvett egy lenge rövid szoknyát és hozzá egy inget. Bugyit, melltartót nem vett fel. Ezután lement a buszmegállóba és várta a buszt. Volt kocsija de egy ideje szívesebben járt busszal. Sokáig kocsival járt míg egyszer bedöglött és amíg a kocsi szervizben volt, Ő elkezdett busszal járni. A busz egy idősek otthona előtt is megállt. Sok idős néni és bácsi szállt fel és ő átadta az egyiknek a helyét. A következő megállóban felszállt 3 építőmunkás kinézetű alak, nagy izmos kigyúrt 2 ajtós szekrények.
Félt tőlük de a tömeg olyan nagy volt hogy sajnos közéjük kellett állnia. Ahogy ott szorongott egyszer csak megérzett egy kezet a fenekén, ami szép lassan finoman tapogatja és haladt lefelé. Nem, mert hangoskodni vagy felnézni, annyira félt a 3 munkástól. A kéz erős volt és szorosan markolászta a fenekét, és időnként még a punciját is megsimogatta. Egyik fele nem akarta és meg is akart fordulni, hogy egy irtózatos pofont adjon a kéz gazdájának, de a másik fele számára is érthetetlen módon, élvezte a kíváncsi kezek érintését és mikor a kéz a punciját dörzsölte majdnem el is élvezett. Mikor leszállt a buszról hosszú percekig állt és próbálta feldolgozni a történteket. Megfogadta hogy többet nem jön busszal de másnap mégis felszállt, és ahogy tegnap úgy az nap is megismétlődött az esemény. Nem értette, miért teszi ezt, agya minden alkalommal tiltakozott de Ő újra és újra felszállt reggel a buszra és újra odament a férfiakhoz még akkor is mikor más utasok átadták volna neki a helyet. Időbe telt, mire rájött és beismerte magának hogy valójában nagyon is élvezi a dolgot. Azok a férfiak végre NŐ ként tekintenek rá és ez feldobta. Mégis igyekezett távolságot tartani, mindig gatyában szállt fel így tartva távol őket attól a testrészétől, amit csak a férje érinthetett de mindig feszes testhez álló gatyát választott hogy minden centit érezzen. De a mai nap más volt.
Ma azt akarta hogy nyúljanak be alá, érintsék meg ott is, sőt még a melleit is, és ha úgy alakul ott a buszon hagyja hogy megdugják és ha kell ott veri ki nekik a farkukat. Kész volt mindenét átadni annak a 3 ismeretlennek mindenét, amije csak volt. A szíve a torkában dobogott, mikor felszállt. A sofőr ugyanolyan unott arccal ült a volánnál, mint mindig. Nem voltak még sokan ezért le is ült. Ahogy az otthonhoz értek felállt és átadta a helyét egy öregnek, ő maga pedig beállt az ajtóval szembe ahová mindig is szokott és csendben várta a pillanatot. Megérkeztek ahhoz a bizonyos megállóhoz, a szíve úgy vert mint egy gőzkalapács az izgalomtól, az ajtók nyíltak de a 3 férfi sehol. Csalódottan ült le az egyik ülésre és magába fordulva morgott. Ahogy gondolkodott elfeledkezett magáról és lábait nagy terpeszben széttárta. Nem is vette észre, hogy a vele szemben ülő öreg úr premier plánban élvezi a látványt. Illetve élvezné, ha bírná a szíve. A bácsi miközben a látványban gyönyörködik az életéért küzdött. Szerencsére a következő megálló már a piac. Csalódottan száll le a buszról, nem tudja, hogy mi lelte ezeket a férfiakat. Most már mind egy, mert mennie kell, és úgy is azt halotta, hogy a 3-as pavilonban a kofák szeretnek tapizni, talán
Szerencséje lesz. A bácsi túlélte az utat és boldogan szállt le a buszról a végállomásnál. Júlia elintézte a bevásárlást és elindult a 3-as pavilon felé. Legnagyobb döbbenetére mindenhol nőket látott a pultok mögött. Kicsit meg is ijedt, de ha már itt van, nem fordul vissza. Végig sétált a pavilonon de semmi nem történt. Szomszédasszony mesélte hogy mikor ő vásárolt itt vagy 5-en próbálták letapizni. Vele viszont semmi nem történt. Egy beszélgetést elcsípve megérti legalább ennek az okát. Az asszonyok megunták férjeik kanos matatását és inkább ők álltak be a pult mögé, míg azok begyűjtik a termést. Szomorúan ért haza. A házban érve meglát pár ott hagyott levelet, Férje hagyta őket ott. Mérges, mert már milliószor elmondta, hogy ne ott tartsa a leveleket. Már épp készülne őket elrakni, amikor hirtelen óriási ötlet jut eszébe. A postás! Még nem ért ide ráadásul nem is csúnya férfi, ő lesz a kiszemelt
célpont . Gyorsan elpakol mindent, mikor meghalja a hangját már csak pár házzal van arrébb épp az egyik szomszéddal beszélget. Bemegy a fürdőbe és gyorsan szalonképes állapotba hozza magát. Ruhát nem vette le így most csak megigazítja. Csengetnek. Máris ideért volna, kérdi magában, ez gyors volt. Kedves mosollyal nyitja ki az ajtót készen rá hogy berántsa
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 listike 2014. 12. 28. vasárnap 11:43
Tetszett.
#13 veteran 2014. 12. 23. kedd 04:06
gyenge.
#12 A57L 2014. 12. 20. szombat 07:14
Nagyon jó lett.
#11 feherfabia 2014. 12. 20. szombat 07:05
7P
#10 tiborg 2014. 12. 20. szombat 03:46
Na ne mar, ez egy kicsit tobb, mint sok...meg abrandnak is.
#9 Ulysses 2014. 12. 19. péntek 21:20
Zsuzsika, ne mérgelődj! Azaz inkább add ki a mérgedet, de nagy csodára ne számíts! Ha jól emlékszem, tomjoe már korábban is élt hasonló eszközzel. Egy ismerősöm sztoriját nyúlta le egy másik oldalról.
Egyébként szerkesztője nincs az oldalnak, ha jól tudom. Az admin feladatokat hetente párszor valaki megcsinálgatja. Egy szerkesztő átolvassa, esetenként ki is javítja a beküldött írásokat. Napi két-három, az itteniekhez hasonló terjedelmű írás szerkesztéséhez hat-hét "írástudóra" lenne szükség. Arról nem is beszélve, ha a fordításokat még az eredetivel is össze kellene vetni. Az még plussz két ember minden forrásnyelvre számítva.
Attól nem tartok, hogy az előfizetők nagyon elmaradoznának, mert konkurenciája alig van. Az igazán ingyenes oldalak vagy zártkörűek, azaz meghívásosak, és/vagy amellett még ennél is ritkábbak a friss történetek.
Meg igazából nem egy nagy összeg ám az 400 vagy 500 forint.(Mennyi is doboz cigaretta?) Egy valamennyire igényes sztori megírása bizony több órás munka. No, ez a bosszantó, mikor valaki ezt a sok órás munkát nyúlja le, és bagóért elvesztegeti, mert neki nincs egy ötszázasa SMS-re!
A fordításokról nem is beszélve. Egy kb 15 ezer karakteres fordítás, a többszörös átolvasást beleszámítva, 8-10 estém nagy részét elviszi.
Mindezért cserében 30 napig én is keresgélhetek a kacatok között, ahol azért időnként találni igazgyöngyöt is.
#8 papi 2014. 12. 19. péntek 21:15
Nem nagy szám
#7 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 18:06
Akkor nem én vagyok hülye, hogy itt olvastam.De azért túlzás,hogy majdnem csak plágiummal találkozunk azért a szolgáltatásért amiért fizetünk.És aki sicc pali bácsizik még profitál is belőle.Egyébként a t szerk. hozzáállása sem tetszik,hogy kimondottan"hétköznapi" munkanapon frissít. Azt írják a "hibák az oldalon",hogy ŐK ezt már többször megírták és ezt nem is akarják megváltoztatni. Nagyon gyengül az oldal az előbbiek felsorolása alapján.Kíváncsi lennék,ha nagymértékben csökkenne az előfizetésük,hogy állnának hozzá a kérdéshez.
#6 Banderasz 2014. 12. 19. péntek 17:04
Ez a Baker család 2. részének a koppintása.
#5 Andreas6 2014. 12. 19. péntek 13:37
A történet is gyenge, a fordítás is, legalábbis ami a helyesírást illeti. Nálam 3 pont.
#4 sunyilo 2014. 12. 19. péntek 12:56
Nem tud valaki valami újat? Ezt is már többször olvasyam (itt is), csak nem a guglival fordították, mint ezt. 0p.
#3 Rinaldo 2014. 12. 19. péntek 11:27
Szuper,seggbe is dughatta volna.
#2 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 11:21
Ismerős.
#1 Törté-Net 2014. 12. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?