A+ A-

Egy éjszaka húgommal és barátnőjével

Egy hideg téli napra ébredve keltem ki az ágyból, a szokásos kedvtelen hangulatomban. Tél van, hideg, szinte semmi kinti programot nem lehet csinálni, úgyhogy iskola után ma is ülhetek bent egész nap a szobámban. Ám ekkor eszembe jutott, hogy péntek van, amikor is csak öt órám volt, így dél és egy óra között már itthon szoktam lenni, ráadásul ma a szüleim vendégségbe mennek pár barátjukhoz, ezért valószínűleg éjfél előtt haza sem érnek. Kissé jobb kedvem lett a remek hírtől.
Pozitív elhatározással kezdtem a napot, hátha segít valamit. Kitaláltam, hogy amint hazaérek, veszek egy forró fürdőt, ezzel megalapozva a mai hangulatomat. Az ötödik óra vége szerencsére gyorsan eljött, és gyorsan hazasétáltam. Ledobtam a táskámat, majd elkezdtem forró vizet engedi a kádba. Tettem bele mindenféle fürdősót és tusfürdőt, majd amikor megtelt a kád levetkőztem és beültem.
Felemelő érzés volt, ahogy átjárta a testemet a forróság. Körülbelül egy órán át mozdulatlanul feküdtem a vízben, amikor ráeszméltem, hogy eléggé kihűlt. Gyorsan ki is szálltam, hogy megtörölközzek, de észrevettem, hogy elfelejtettem törölközőt vinni magammal, így a szekrények felé vettem az irányt. Ezek a szekrények a fürdőszobán kívül, az előszobában voltak, így meztelenül kellett, hogy elmenjek addig. Gyorsan átgondoltam, hogy, Fanni hazaérhetett e már, de addig még volt egy óra, és a hangját sem hallottam, tehát egy szál semmiben elkezdtem a szekrény fele sétálni. Teljesen ledöbbenten álltam meg a nappali bejáratánál, amikor észrevettem Fannit, aki szintén észrevett engem. Eléggé elpirultam, és a meglepettségtől mozdulni sem tudtam, pedig párszor láttuk már egymást meztelenül, hiszen együtt élünk. De ez még nem volt semmi! Csak ekkor vettem észre, hogy húgom barátnője, Niki is ott van. Mindkettőjük tekintete a péniszemre szegeződött, amit egyszerre szégyelltem, de közben izgatónak tartottam. Miután a „meglepetés” hatása elmúlt, folytattam utam és végül megszereztem a törölközőmet. Megtörölköztem, majd elindultam visszafele. Mielőtt a nappali előtt elhaladtam volna, arra gondoltam, hogy picit felizgatom a lányokat és már csak direkt sem takartam el magam. Ekkor már meredő pénisszel haladtam el újból az ajtó előtt, és szemem sarkából láttam, hogy mindketten figyeltek, ami elégedettséggel töltött el, annak ellenére, hogy egyikük a húgom volt.
Ezután a kis „akció” után a szobámba mentem, felöltöztem és elégedetten feküdtem le az ágyamba filmezni. Épp hogy elkezdtem a filmet, amikor a lányok nevetgélését hallottam meg, de nem volt kedvem meghallgatni miről beszélnek, mert lekötött a film. Körülbelül negyed óra múlva kopogott valaki az ajtómon. Niki és Fanni volt az! Kinyitottam és megkérdeztem mit akarnak, de ők csak úgy, válasz nélkül bejöttek. Becsuktam utánuk az ajtót és ekkor megkérdeztek, hogy nézhetik e velem a filmet. Ekkor elmosolyodtam,(úgy látszik sikeres volt a „bemutatóm”) majd mondtam nekik, hogy ha szeretnék, akkor nyugodtan feküdjenek le ők is és nézzék velem. Szinte meg sem várták a választ, már az ágyamon feküdtek, épp elég helyet hagyva nekem. Befeküdtem melléjük és folytattuk a film nézését. Körülbelül a film felénél egy számomra teljesen váratlan fordulat következett (nem a filmben). Fanni elkezdte a mellkasomat simogatni. Ezt betudtam testvéri szeretetnek, annak ellenére, hogy azelőtt ilyet nem igazán csinált. De nagy meglepetésemre elkezdett szép lassan lefele haladni, majd a hasam- ágyékom táján megállt. Már mondtam is magamban, hogy épp itt volt az ideje, mert ha így folytatja, megkívánom a saját húgomat. Épp hogy befejeztem magamban a mondatot, amikor egy egyszerű mozdulattal benyúlt a boxeromba és megragadta a péniszemet. Nagyon jó érzés volt, izgatottá váltam, amit gondolom ők is észrevettek. Szép lassan elkezdte rajta a kezét fel le mozgatni, így rövid időn belül teljesen merevvé vált. Az akcióból természetesen Niki sem maradhatott ki. Megfogta a melegítőm és lehúzta rólam. Ekkor gondoltam besegítek nekik és levettem a boxerem. Mindkettőjük tekintete a péniszemre szegeződött, amit nagy elégedettséggel figyeltem, majd hátradőltem és levettem a pólómat is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.34 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 fazekas85 2016. 10. 23. vasárnap 09:56
nem volt rossz
#13 supi 2015. 08. 3. hétfő 21:07
tulrövid volt
#12 deajk2008 2015. 02. 14. szombat 10:07
nekem e történet nagyon tetszett és nagyon is felizgatott
#11 listike 2014. 11. 22. szombat 05:31
Unalmas.
#10 feherfabia 2014. 11. 18. kedd 05:40
6P
#9 esmes 2014. 11. 17. hétfő 12:18
Elmegy.
#8 bkvbusz 2014. 11. 17. hétfő 11:40
Délután fürdés után max 14 óra lehetett. filmezés kezdete fél 3 majd 3-kor elkezdtetek hancúrozni. Egész jól bírtad, ha éjfélig sikerült elhúznod az aktust. Ezután megjöttek a szüleitek és éjszaka lett a titok.

Csak nekem zavaró ez a sok időugrás benne, vagy tényleg ennyire figyelmetlen az írója?
#7 Andreas6 2014. 11. 17. hétfő 11:28
Elég gyenge. Engem untatott.
#6 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 08:52
Közepes.
#5 gyuri0926 2014. 11. 17. hétfő 07:40
A másik történetedben Niki a húgod volt és annak ígérted a folytatását , azzal mi lesz ?
#4 veteran 2014. 11. 17. hétfő 07:33
Közepes
#3 Rinaldo 2014. 11. 17. hétfő 06:54
Jó.
#2 A57L 2014. 11. 17. hétfő 06:25
Jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.
#1 Törté-Net 2014. 11. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?