A+ A-

Jessie és Ava 1. rész

- Tisztázzunk egy-két dolgot! - lihegi. Lehúz a pultról, és a derekára ültet, majd rám mered. - Rosszul hazudsz.
Igen, ezzel tisztában vagyok. Anya és apa mindig mondta is. Csavargatni kezdem a hajam, mikor hazudok. Nem szándékosan csinálom - nem tudom megakadályozni. Vajon még mit akarunk tisztázni, mert én mindjárt felgyulladok a szenvedélytől.
Odahajol hozzám, megcsókolja az ajkam, és finoman végigsimítja nyelvem a nyelvével.
- Most már az enyém vagy, Ava!
Csípőjét körkörösen mozgatja - ettől feljebb csúszom, és megfeszítem az izmaimat, hogy megszabadítsam magam az ölemet elöntő, szűnni nem akaró zsongástól. Szemtől szemben vagyunk.
- Örökre megtartalak! - közli velem, miközben hozzám nyomja a csípőjét.
Átölelem a vállánál, és megcsókolom érzéki, nedves ajkát - ezzel a magam módján közlöm vele: rendben. Már megint rettenetesen kívánom. Micsoda bajban vagyok!
- Minden egyes porcikádat magamévá fogom tenni! - a szavakat egyenként kihangsúlyozza, tisztán és határozottan. -Ennek a gyönyörű testnek egyetlen olyan négyzetcentimétere sem lesz, ahol ne jártam volna - hangja szenvedély is teljesen komoly, ettől csak még jobban felgyorsul a szívverésem.
De minden porcikámat? Nem kellene ezt az állítást jobban is megvizsgálni? Erre nem adódik lehetőségem. Letesz a lábamra, megfordít, és lerántja szegény, nehéz sorsú ruhán cipzárját. A melltartómat legalább ilyen gyorsasággal veszi le és dobja félre.
Előrehajolva megcsókolja, és közben elárasztja a nyakam hűvös, mentaillatú leheletével. Nyelve melegének és lehelete hűvösségének keverékétől csodálatos borzongás fut végig a testemen. Jesszusom, zsong a testem minden része! Meg- feszítem a nyakamat, és a lapockámat körkörösen mozgatom, hogy enyhítsek az egész testemet elöntő bizsergésen.
A fülembe súgja:
- Fordulj felém!
Szót fogadok, és visszafordulok, hogy újra szembe kerüljek vele. Ahogy visszaemel a konyhaszigetre, a tekintetéből színtiszta elszántság árad. Mind-két kezem a vállára helyeztem, de ő a pultra teszi őket úgy, hogy a pult szélét fogjam.
- A kezek ottmaradnak! - mondja szigorúan, ahogy elenged, magabiztos hanghordozásával érvényt szerezve a követelésének. Ujjait a bugyimba akasztja, és ránt egyet rajta.
- Lábat fel!
Kezemre nehézkedem, és felemelem a hátsóm a pultról, hogy lehúzhassa a bugyimat, majd újra leereszkedem, amikor már megszabadultam alsóneműmtől. Anyaszült meztelen vagyok, és ő még mindig ruhában. És egyáltalán nem úgy tűnik, mintha a közel jövőben szándékában állna, levetkőzni. Látni akarom azt a mellkast! Kezemet elmozdítom a pult szélétől, és az inge felé nyúlok.
Visszalép, és lassan megcsóválja a fejét.
- Kéz!
Csalódottan teszem vissza a kezem a pultra. Látni és érezni akarom! Ez nem igazságos!
Megfogja az inge legfelső gombját.
- Azt akarod, hogy levegyem az ingem? - az engedelmességemet borzasztó-an megnehezíti mély, reszelős hangjával.
- Igen - zihálom.
- Igen, mi? - vigyorog önelégülten, én pedig szigorúan nézek rá.
- Kérlek szépen! - vicsorgom egy hosszú sóhaj közben Nagyon is tisztában vagyok vele, hogy örömöt szerez neki, hogy könyörgök.
Lassan kigombolja az ingét. Mosoly ül az arcán, és közben végig engem néz. Minden önuralmamra szükségem van ahhoz, hogy ne nyúljak előre és
ne rántsam le róla az inget. Miért húzza így el ezt a dolgot? Tudja, hogy mit csinál: megvárakoztat. Ez nekem kínszenvedés.
Mikor végül elér az utolsó gombhoz, egy vállrándítással leveti az ingét. Egy pillanatra - amikor mindkét karja hátramozdul, és feszes izmai csak úgy hullámoznak - azt hiszem, el fogok ájulni.
Lerúgja világosbarna Grenson cipőjét, és leveszi a zokniját. A nadrágot leszámítva meztelen. Végignézek tökéletes testén, amíg meglátom a hatalmas sebhelyet a hasán. Tekintetem egy rövid ideig a sebhelyen időzik, de Jesse megfoszt a látványtól, amikor visszaküzdi magát a lábam közé. Türtőztetem magam, nehogy megragadjam. Az ölemre nehezedő nyomás hatására ide-oda fészkelődöm, hogy ellensúlyozzam a testemen végigfutó erőteljes rohamokat. Öt sem hagyja hidegen a helyzet: erekciója nekifeszül a nadrágjának, és keményen a combomnak nyomódik.
Megfogja a combomat, és a hüvelykujjával lassú, körkörös mozdulatokat tesz a belső felén, zsongó ölemtől csupán milliméterekre. Szinte lángolok a rajtam elhatalmasodó kéjtől, és heves lihegésemet egyre kevésbé tudom viszszafogni. Megszorítja a combom.
- Hol is kezdjük? - tűnődik. Felemeli a jobb kezét, és a hüvelykujját végigfuttatja az ajkamon. - Itt?
Kinyílik a szám. Végig engem néz, miközben a hüvelykujját becsúsztatja a számba, én pedig körbejárom a nyelvemmel. Szája sarka apró mosolyra görbül. Kihúzza a hüvelykujját a számból, és végigszalad vele az arcomon, majd a tenyerével nagyon lassan végigsimogatja a nyakamat és ziháló mellkasomat, végül megfogja a mellemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike
2016. 07. 28. csütörtök 08:36
Mi van a folytatással? Válaszolok rá!
#11 rockycellar
2014. 06. 5. csütörtök 17:13
Mikor jön a második rész? Válaszolok rá!
#10 deajk2008
2014. 06. 5. csütörtök 10:14
helyesírás megfelelő Válaszolok rá!
#9 deajk2008
2014. 06. 5. csütörtök 10:13
a szexleírás jó Válaszolok rá!
#8 deajk2008
2014. 06. 5. csütörtök 10:12
folytasd Válaszolok rá!
#7 deajk2008
2014. 06. 5. csütörtök 10:11
10p Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2014. 06. 5. csütörtök 10:11
Válaszolok rá!
#5 zsuzsika
2014. 06. 5. csütörtök 08:55
Közepes. Válaszolok rá!
#4 veteran
2014. 06. 5. csütörtök 08:31
Kissé vontatott. Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 06. 5. csütörtök 05:33
Jó lett az írás. Válaszolok rá!
#2 papi
2014. 06. 5. csütörtök 05:00
Nem rossz Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 06. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!