A+ A-

Gyakornok lány

A munkahelyen, ahol dolgozom, minden nyáron felvesznek fiatalokat, hogy kicsit gyakorolják az irodai munkát. Komoly gyakorlatot itt nem lehet szerezni, többnyire csak értelmetlen aktatologatást és táblázat töltögetést bíznak rájuk a kollégák. Így történt ez legutóbb is, amikor tőlem nem messze, néhány asztalnyira ültettek le egy fiatal lányt, hogy aztán a szokásos robot munkát végezze.
Ezt a lányt, mint hamar kiderült, Edinának hívták, és kezdő főiskolás volt. Rövid, fekete hajú, vékony, nem túl magas leányzó volt, és a nyári melegben igencsak rövid ruhácskákban járt be, amik alul a lábait, felül a dekoltázsát engedték látni. Az irodában viszont többnyire nők dolgonak, így nem keltett igazán nagy feltűnést. Nekem viszont már az elején feltűnt kedves bája, fiatalos formái.
Habár több mint 10 év van köztünk, egyik nap, amikor már javában tartott az ebédszünet, és az iroda szinte kihalt volt, odamentem hozzá. Naívan és lelkesen gépelt valami tökéletesen jelentéktelen dolgot egy táblázatba, amikor megszólítottam.
- Szia, te még nem ebédeltél?
- Nem, ezt még be akarom fejezni - mondta.
- Szerintem be tudod ezt fejezni ebéd után is, éhesen viszont lassabban megy - mondtam, amire elmosolyodott. - Én most indulok enni valamit, nincs kedved velem jönni?
- Ami azt illeti, elég éhes vagyok - nevetett zavartan -, jó menjünk.
A menzán nem találtunk igazán jó kaját, úgyhogy meghívtam egy közeli étterembe, ahol nagyon finomakat ettünk. Jól elbeszélgettünk, és volt alkalmam megcsodálni finom alakját, helyes arcát, kedves mosolyát. Igazából nem tudtam, mire számíthatok nála, de miután elmondta, hogy vidékről jött a fővárosba, és itt albérletben lakik, ráadásul odahaza sincs épp senkije, az esélyek rögtön megnőttek. Felajánlottam, hogy bármiben segítek, csak kérnie kell, na persze én nem ugyanarra gondoltam, amire ő.
Így ment ez néhány napig. Egyre jobban megismertük egymást, egyre közelebb éreztem magamhoz. A hét végefelé nem vártam tovább. Egy alkalommal, amikor a folyosón beszélgettünk, és épp senki nem ment arra, a falhoz nyomtam és megcsókoltam. Edina először meglepődött, de aztán csak szorosan átölelte a nyakam, és percekig abba se hagytuk. Isteni ízű csókjaiból úgy éreztem, sosem elég.
- Már azt hittem, örökké várnom kell erre - nevetett utána.
- Igen? Te ennyire türelmetlen típus vagy? Mire nem szeretnél még várni? - A lány szemeit szégyellősen lesütötte, aztán mosolyogva, kacérkodva mondta:
- Jön a hétvége, két nap egyedül az albérletben, nem túl jó kilátás. Nem tudsz valamit?
- Éppenséggel tudnék... Te mire vágysz? - Akkor átölelt, és a fülembe súgta:
- Mit szólnál ha átszeretkeznénk a hétvégét?
Nem volt kérdés, hogy mit szólok hozzá. Aznap mindketten alig vártuk, hogy véget érjen a nap. Persze ilyenkor húzódik el minden késő délutánig, de végül csak befejeztük a munkát, és hazakísértem Edinát. Egy tipikus belvárosi, körfolyosós ház emeletén lakott, takaros kis lakásában. Ahogy beértünk az előszobába, még alig lépett ki a cipjéből, megfordult és máris átölelt, mintha meg akarna fojtani, szája a számra tapadt. Én is átöleltem, és végre nemcsak ruhán keresztül simogattam, hanem felhúztam a kis nyári ruháját, és végigsimítottam a bársonyos, fiatal testén. Sima, puha bőre volt, lassú simogatások közepette levettem róla a ruhát, ő pedig a pólómat segített lehúzni. Kikapcsoltam a melltartóját, és így, ő csak egy bugyiban, én még nadrágban, összebújva húztuk-vontuk be egymást a hálószobába.
Edina leült az ágy szélére, velem szemben, és ahogy előtte álltam, kaján vigyorral az arcán kigombolta és lehúzta rólam a nadrágot, a boxerrel együtt. A farkam akkor már félig keményen állt. Megfogta, húzgálta, majd finom csókokat nyomott rá, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, már be is kapta. Nagyon jólesett ahogy csinálta, simogattam a haját, és amikor már teljesen kemény voltam, finoman jeleztem neki hogy elég, nem akartam ennyivel elintézni a dolgot.
Lehúztam a bugyiját, felkaptam a vékony lányt, és finoman az ágyra fektettem. A kemény farkam hozzáért a bársonyos bőréhez, imádtam azt az érzést. Megfogtam a combját belül, erre ő kissé széjjelebb tette a lábait. Simogattam fel-le, az egész teste kicsit megrándult, ahogy a puncijához értem. Egy kicsit szétnyitottam és belül is megtapintottam, Edina már nagyon nedves volt. Megcsókoltam, aztán a nyakán lefelé elindulva végig a formás kis melléig, ahol elidőztem. Lassan nyalogattam a finom kis bimbókat, miközben a punciját simogattam, ő pedig halkan sóhajtozott és vonaglott a kezeim között. Végül megremegett, és nagy görcsökbe rándulva elélvezett, a benne matató ujjaimat szinte elöntötték a nedvei. Hálásan pislogott rám a félhomályos szobában.
Megint összebújtunk, a farkam ekkor már jó helyen járt, épp a lábai közé csusszant. A hosszú, ölelkező csókolózásnak Edina vetett véget. Átfordultunk, és ő rám ült, lassan magába engedve a már-már felrobbani készülő szerszámomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 23. péntek 09:00
Szerintem jó kis történet.
#4 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:37
Nem rossz.
#3 papi 2013. 07. 18. csütörtök 12:24
Kicsit erőltetett
#2 tenzin 2012. 06. 10. vasárnap 23:46
olyan nem valodi sujtalan.
#1 Törté-Net 2012. 06. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?