A+ A-

A ház úrnője

A szoba miatt jöttem. - Pillantásom egy csinos lányra esik, épp most libbent be az ajtón, én meg ott álltam karbafonva, mint a ház úrnői a rajzfilmeken.
- Azt hittem, Robin néven egy fiú jön ide.
A lány a feje búbjáig elvörösödött. Hátizsákját most egyik válláról a másikra csúsztatta, én meg láttam himbálódzó melleit a rózsaszín póló alatt.
- Fiút látott volna szívesebben, Mrs. Mason?
- Ezzel minden nő így van, Robin. - Önkéntelenül is elmosolyodtam. Ő ezt biztatásnak vette és belépett az előcsarnokba, ahol a ragyogó napsütés után sötét volt.
- Csakugyan minden nő? - jegyezte meg.
De a mosolyomat nem viszonozta. Vállait lelazította, a hátizsák pedig egy puffanással csúszott a padlóra.
- Jól van, kedveském? Kér esetleg vizet vagy valamit? Rohadt nagy a hőség odakint.
Erre bólintott, majd a lépcsőfeljáróra pillantott.
- Csak fáradt vagyok, Mrs. Mason.
- Mondja csak, hogy Linda.
- Nézze, sürgősen el kellett jönnöm a másik helyről, ezért ha kérhetném, láthatnám a szobát?
Gyengéden toltam őt magam előtt, így követtem felfelé a lépcsőm. Az összes többi női jelentkezőt elutasítottam. Egy nagydarab fiatal suhancot akartam, aki először szabadul ki otthonról, esetleg szeretne egy kis etyepetyét. Férfi társaságra vágytam. Kalandról fantáziáltam, mondjuk véletlenül nyitva hagyom a hálószobám ajtaját, hogy a fickó meztelenül láthasson.
Igencsak jó formában vagyok. Ugyan melyik telivér csődör ne bukna a nagy cickókra és a kívánatos csípőre? Egy negyvenes csaj talán öregnek tűnhet neki, de én megmutatnám, milyen frankó lehet egy idősebb tyúk. Az egyik este mondjuk meginnánk egy üveg bort ketten, hagynám a srácot beszélni - talán épp a mamájáról. Én meg olyasmiket mondanék, amitől felizgul. Mindjárt elfelejtené a mamáját. Nézném, ahogy felmegy az ágyába, akkor követném, lábujjhegyen beosonnék a szobájába, félrelökném a dunyhát, aztán ráfeküdnék, rácsusszannék harmatos, merev pöcsére, még mielőtt tiltakozhatna. Bizony ám! Gondoskodnék róla, hogy igazán otthon érezze magát.
Tényleg eszembe sem jutott, hogy anyáskodjam egy ilyen melltartót nem hordó árvalány felett, hosszú veres copffal, azonkívül - őszintén szólva épp most vettem csak észre - ilyen jóvágású farral, ami csak úgy ringatódzott a sortjában.
- Mért, mi volt a gond? - kérdeztem, miközben bekísértem őt a hálószobájába. - Tán elviselhetetlen volt az előző gazdaasszonya?
Robin remegő testtel feküdt az ágyra és ismét elvörösödött.
- Gazda volt, a háziúr. És igen is, meg nem is.
Leültem mellé az ágyra.
- Folytassa csak.
- Szóval a fickó lekötözött.
- De hisz ez szörnyű! Fogva tartott? - Az ajkamba haraptam és éreztem a vér ízét. Azon kaptam magam, hogy a lány mellét bámulom, ahogy a pólójának feszült, a saját mellbimbóim pedig rendesen megkeményedtek. - Ne hívjuk a rendőrséget?
- Nem mondhatnám, hogy fogva tartott. Úgy értem, mehettem és jöhettem, ahová akartam. - Robin most vállat vont, majd combjait kezdte dörzsölgetni. Egyszeribe ő lett a közönyös, én meg bezsongtam és kényelmetlenül éreztem magam. - Csak esténként történt, mikor hazaértem. - Robin most felpillantott rám, kék szeme csillogott.
- Szegény kis pára. - Megragadtam az ágy szélét. A gyomrom összeszűkült. - Mondjon el mindent.
- Az egyik este történt. Épp valami polcokat szerelt fel a szobámban. Én az ágyon feküdtem. Le voltam strapálva a meló után.
- Fáradt voltál, mint most?
Robin most hátradőlt és felhúzta lábait. A karunk súrolta egymást.
- Bizonyára elbóbiskoltam, mert mikor kinyitottam a szemem, a csuklóim össze voltak kötözve, így ni - azzal összetette két kezét és a magasba emelte. Ezzel telt mellei is megemelkedtek. - Ami az egészben furcsa, hogy olyan... megnyugtató érzés volt. A tudat, hogy semmit sem tehetek. Ott állt az ágy végénél, és a lábam belső felét simogatta. - Most leengedte karjait és egyenesen a szemembe nézett.
- Tudom, hogy félnem kellett volna, Linda. De ettől inkább felizgultam. Ő meg azt mondta, csak játék az egész.
Most, hogy a nevemen szólított, ez közelebb hozott minket egymáshoz. A karjára teszem a kezem és simogatni kezdem. Sima a bőre és meleg, ujjaim alatt arany pihék csillognak. Pólója és sortja között sávban látszik ki barna hasa.
- Csak akkor nevezheted játéknak, Robin, ha élvezed is.
Most bólint. Aztán felém hajol, hogy orrunk szinte összeér. Mellei kidudorodnak a trikón át, lengedeznek. Buddha-ülésben teszi keresztbe lábait, sortja bevágódik a lába között, kirajzolódik a lágyék vágatának vonala. Azt bámulom. De jó lenne, ha egy fiú lágyékát látnám. Addig nézhetném, míg végül erekciója lenne, de így még sohase néztem egy lány punciját. Elképzelem a duzzadt szeméremajkakat a sort alatt: biztos nyirkos és totál le van borotválva. Talán egy kis síkos nedvesség van a puha bőrén, mert ebben a hőségben mászkált. Vagy mert olyan közel ül hozzám ezen az ágyon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008
2015. 02. 18. szerda 09:44
tetszett a történet és még élvezhető is volt, jöhet a folytatás... Válaszolok rá!
#7 papi
2014. 04. 16. szerda 05:09
Egész jó Válaszolok rá!
#6 A57L
2014. 01. 26. vasárnap 05:29
Nem rossz. Válaszolok rá!
#5 tomi19
2013. 01. 19. szombat 10:55
Nagyon tetszett Válaszolok rá!
#4 x124
2012. 04. 27. péntek 23:33
Jó. Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2012. 04. 24. kedd 07:42
Fiut várt lányt kapot,de lerendezte. Válaszolok rá!
#2 joozsi
2012. 04. 24. kedd 05:44
Nem kedvelem a szado, mazo történeteket. Ez jó! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 04. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!