A+ A-

Az első igazi nő a tornatanárnő

Hogy is kezdjem. Talán úgy, hogy fiatalkorom egyik legmaradandóbb szexélményét próbálom Veletek megosztani. Annyit előzetesen, hogy lehetne az is a címe, hogy hogyan vesztettem el szüzességem, de egyrészt mivel ez fizikálisan már nem volt releváns, másrészt rengeteg ilyen történet kering itt is, így egy picit mást szeretnék leírni, elmondani. 14 életévemet töltöttem be abban az évben és mivel év-vesztes voltam, ezért akkor léptem nyolcadik osztályba. Mint minden nyáron ezen esetet megelőzően is nyáron, iskolai úttörőtáborozásban vettem részt, ahol a korombeli fiúkkal kibeszéltük eddigi szexuális élményeinket. Sajnos a sok dicsekvő sallang mellőzése után kiderült, hogy a legtöbbnek a kézfogáson és a smacin "direkt nem csókot írok", esetleg kis simin kívül nem igazán volt nagyobb tapasztalata. Én ugyan túl voltam 1-2 bénázáson, de mivel mást reméltem az ilyen együttlétektől azt hittem a beszélgetések során rájövök, mit rontottam el. Miután kiderült, hogy okosabbak nem leszünk bevontuk az esti beszélgetésekbe az "ifiket" is, akik fellengzősen próbáltak tanítani hiányos anatómiai és önismeretre. Ezen felbuzdulva az esti zuhanyzások során meglestük a csajokat, hogy a képzeletet és a valóságot megpróbáljuk összehozni.
Mondanom se kell, hogy régi szocreál tábori zuhanyzók voltak, ahol a lány és a fiú részt egy kb 3 méter magas paraván fal választotta el, de a tetőig kb 1 méter közös légtér volt található. Megfelelő technikával felkapaszkodtunk ezen falra és a másik oldalon lévő mosdó tükrökből jó látható volt az alattunk zuhanyzó lányok meztelen tükörképe.Ilyenkor nem is annyira a szexuális izgalom, mintsem a hecc és a kíváncsiság hajtott minket, mivel az éppen fejlődés alatt lévő lányok többsége, még nem az akkori szexmagazinok sztárjaira hasonlítottak. Persze volt néhány kivétel. Az egyik ilyen lányzó Zsuzsa, ki a koránál sokkal érettebb volt már felkeltette érdeklődésünket, de leginkább az enyémet. Mégis igen ritkán láttuk, míg rá nem jöttem, hogy sokkal később megy zuhanyozni, mint a többiek (szinte már a takarodó időben), talán azért, mert lánytársai előtt sem akart mutatkozni, talán másért. Erre sosem jöttem rá, mindenesetre kikéredzkedtem WC-re abban az időszakban mikor ment zuhanyozni. Kényelmesen elhelyezkedtem leshelyemen és nemsokára meg is jelent. Melegítőjétől gyorsan megszabadult és éreztem bennem megmozdul valami.(leginkább a farkam). Elkezdte magát szappanozni és szemem majd kiesett (én meg majdnem le) amikor szép gömbölyű mellét majd arányos testét csípőjét szappanozta. Eljutott puncijához, ami akkori divat szerint nem volt borotvált, de inkább még pelyhesnek mondtam volna. Ekkor kinyílt a fürdő bejárati ajtaja és én majdnem lebucskázatm, mivel az egyik tábori nevelő aki ráadásul a tesitanárnőm volt lépett be. Úgy éreztem észrevett, de a várt kiabálás és egyéb leleplező mozdulat elmaradt.
Így a pár másodperces rémület után kezdtem megnyugodni, és szemügyre vettem. Ő (Juci néni - bár egy 24 éves csaj még nem néni de így kellett szólítani) egy nagy fehér fürdőlepedőbe volt csavarva, melyet számomra igen lassan vett le magáról. Ahogy egyre kevesebb anyag takarta úgy villant elő feszesen telt keble melyen a bimbók keményen álltak. Ekkor még ezek jelentőségét nem ismertem, de valami új és egészen kellemesen furcsa érzés ragadott el. Ahogy tovább csúszott a türcsi elővillant lapos hasa, majd kerek formás popsija, s egy félfordulat után miközben felakasztotta a türölközőt, megláttam punciját is mely fazonra volt igazítva de kívánatosan és selymesen csillogott a fekete szőre. Éreztem, erekcióm van, de mivel két kézzel kapaszkodtam, így nem tudtam könnyíteni magamon. Ekkor láttam, hogy oda megy Zsuzsához, és mondta segiti a hátát megmosni, de utána igyekezzen mert már takarodó van. Ahogy hozzáért Zsuzsához éreztem nem bírok magammal. Igaz csak a hátát mosta meg, de néhányszor véletlenül (vagy nem) a melleinél járt a keze. Zsuzsa szemmelláthatóan élvezte a segítséget,de hogy ettől, vagy a hidegedő melegvíz miatt keményedtek meg a mell bimbói azt nem tudom. Ez alatt a pár perc alatt úgy éreztem, mitha a szexparadicsomba járnék. Lüktetett a vér a fülemben a farkamba és éreztem mindjárt ejakulálok. Ekkor megszólalt a hangszóróban a takarodó szignálja és ezzel megtört a varázs. Juci néni rápaskolt Zsuzsa fenekére és közölte siessen. Zsuzsa gyorsan megtörölközött és melegítőjét felhúzva kisietett. Én is indulni akartam, hogy ne legyen túl feltűnő távollétem, de a látvány ami ezután következett nem engedte megmozdítani a végtagjaimat. Szó szerint lemerevedtem. Juci néni elkezdte szappanozni a testét, de ezek a mozdulatok egy ma gyakorló erotikus táncosnak is a becsületére váltak volna. Olyan érzékiséggel kente végig magán a szappant, mintha mást simogatott volna előjátékként. Mikor a melleihez ért picit az arca felé emelte és a bimbóját körkörösen az ujjával cirógatta, majd elindult mindkét kezével a hasa irányába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia
2017. 11. 13. hétfő 06:12
Tökéletes! Válaszolok rá!
#10 vakon53
2016. 02. 28. vasárnap 09:43
Zsolt, holvanmár a folytatás?! Válaszolok rá!
#9 zsuzsika
2015. 01. 4. vasárnap 07:36
Elmegy. Válaszolok rá!
#8 A57L
2014. 06. 8. vasárnap 05:53
Egész jó történet. Válaszolok rá!
#7 kgb74
2012. 10. 7. vasárnap 17:11
kár, hogy nekem nem ilyen tanáraim voltak Válaszolok rá!
#6 tomjoe
2012. 01. 19. csütörtök 17:28
folytatsd Válaszolok rá!
#5 ethylen
2012. 01. 19. csütörtök 17:06
Jól megírt és izgató történet. Lehet hogy csak álom, de annak jó Válaszolok rá!
#4 genius33
2012. 01. 19. csütörtök 15:50
Nemrossz smile Válaszolok rá!
#3 gyuri0926
2012. 01. 19. csütörtök 07:33
Álmodott a nyomor kispajtás ! Válaszolok rá!
#2 Shavo
2012. 01. 19. csütörtök 05:58
Jöhet a folytatás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 01. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!