A+ A-

A tetőn kezdődött

Szóval, úgy döntünk, hogy felmegyünk a tetőre napozni. Viszünk magunkkal ásványvizet, jégkockát, csokit, plédet, napernyőt és Te ravaszul mosolyogva megmosod a két kígyóuborkát, ami a hűtőben volt. Az egyik rücskös, a másik sima. Azt állítod, hogy uborkasalátát akarsz csinálni. Felérünk, és leterítjük a plédet. Lefekszünk a napernyő alá. Fürdőruhában vagyunk, de tudjuk, hogy már nem sokáig lesz rajtunk. Te játszani kezdesz velem: bekensz naptejjel, és belemasszírozod a fenekembe, a hátamba, hogy ellazuljak. Aztán kikapcsolod a bikini felsőmet, és jeget teszel a hátamra, és hagyod, hogy végig csússzon a jég a gerincem melletti árokba. Én sikítozva tiltakozom a hideg ellen, és megfordulok, de Te lefogod a kezem, és letepersz, és rám ülsz. Leveszed a bikinimet, és most csoki darabokat raksz a mellbimbómra, és a pinámra, mert szerinted a kakaóvaj a legjobb naptej. A csoki pár perc múlva megolvad, és Te nyalogatni kezded a híg anyagot először a melleimen. Óvatosan a fogad közé veszed a mellbimbómat, vadul nyalni kezded, ami nagyon felizgat, és alul már egyre nedvesebb vagyok. Lenyalod a mellemről a csokit alaposan, aztán a pinámnak esel neki. Itt is már szépen végig folyt a csiklómon át a lukaimra. Te alulról kezded el fölfelé nyalni. Fantasztikus érzés, és nagyon jól csinálod. Amikor a csiklómhoz érsz, lefetyelni kezded a csokit, nehogy egy kicsi is ráragadjon. Aztán jégkockát veszel a fogaid közé, és azzal kezdesz izgatni. Végig húzod a megdagadt csiklómon, és a pinámba dugod. Őrült jó ez a hideg a forróságban. Ahogy elolvad a jég, nem hagyod, hogy lefollyon a jeges víz, és így rálefetyeled a forró nyelveddel a csiklómra. Fantasztikus a forró, és a jeges váltakozás, és hamarosan vonaglani kezdek, mert annyira jó, hogy elélvezek. Még nyalsz egy darabig. Aztán rád ülök, és lehúzom rólad a fürdőgatyát. Szopni kezdelek, mert már ki vagyok Rád éhezve. Imádom a csupasz farkadat, ahogy eltűnik a számban. Végig nyallak alulról felfelé, és a makkoddal is eljátszom. Néha megcsapkodom a nyelvem a farkaddal, aztán szoplak még de egyre hevesebben. Amikor elfogy már a nyálam a nagy melegben, végig öntöm a farkad hideg ásványvízzel. Hirtelen levegőért a kapkodsz a hidegtől, de tetszik ahogy bizsergetik a farkadat a buborékok, ahogy hevesen szopni kezdelek, és lefetyelem rólad az ásványvizet, újra égnek áll a farkad.
- Kell a farkad belém! - mondod, aztán beleülök és meglovagollak.
Már hallom, hogy egyre gyorsabban veszed a levegőt, és szólsz hogy szálljak ki, mert elélvezel. Ráspricceled a gecidet a mellem - re, és hasamra. Még párat húzol a farkadon, aztán rám fekszel, és így csúszkálsz rajtam. Most lejjebb csúszol, és Te öntesz le ásványvízzel, mert nagyon meleg van, és már szomjas vagy. Felizgat a buborékok csiklandozása, ahogy látom, hogy befúrod a fejed a combom közé, és nyalni kezdesz. Négykézlábra állítasz, kezedbe veszed a két uborkát, és alám fekszel.
- Nyald le szépen őket! - szólítalak fel.
Lenyalom az uborkákat, majd ráhelyezkedek a pinámmal a szádra, és Te óvatosan bedugod az egyiket a pinámba, miközben a csiklómat nyalogatod. Fantasztikus érzés, és már most úgy érzem, hogy el tudnék élvezni. Ki - be húzogatod az uborkát, és nyalsz. Majd gerincre vágsz, és úgy folytatod, de most már a seggembe is nyomsz egy uborkát, de igen óvatosan. Így baszol két uborká - val, mintha műfasz lenne. Közben a csiklómat nyalod. Egyre jobban belelendülsz, mert látod, hogy mindjárt elmegyek. Felsikítok, mert hatalmas orgazmusom van. Hogy még hosszabb legyen, kiveszed a "szerszámokat", és nyalni kezdesz. Aztán a nyakadba helyezed a lábam, és így döföd be a farkadat jó mélyre a pinámba, sűrű lökésekkel baszol, és amikor már közel jársz kihúzod a farkadat és a kopasz pinámra kened a gecit. Te is sokáig élvezel, mert felizgat a látvány, ahogy a makkod izgatja a gecis csiklómat.
Ekkor nyílik a csapóajtó, és 2 pár jön be rajta. Először nagyon meglepődnek és megállnak az ajtóban. Onnan figyelnek bennün - ket. Kiderül, hogy ez az ő törzshelyük, és ide szoktak feljönni néha egy kis kefélésre. Te nagylelkűen beengeded őket, de nem zavartatod magad és tovább paskolsz a farkaddal. Aztán leöntöd a farkad, és a tested egy kis ásványvízzel, és lefekszel mellém napozni. A párok szintén fürdőruhára vetkőznek, és leterítenek egy nagy plédet. Hamarosan vad csókolózásba kezdenek, és a fiúk el kezdik napolajjal bekenni a lányokat. Nem zavartatják magukat, mert hamarosan lekerül a bikini felsőjük. A fiúk intenzíven kenegetik a lányok cicijét, amitől megkeményedik a mellbimbójuk Mindkét lánynak jó nagy melle van. Az egyik fekete, a másik vörös, de mindkettőnek hosszú haja van. Egyszer csak egymás mellét kezdik el napolajozni. Látszik, hogy élvezik, mert közben nagyokat nevetgélnek. Aztán összeérintik a mellbimbóikat, és így dörzsölik a mellüket egyre közelebbről. Aztán smárolni kezdenek, de úgy hogy szabadon van a nyelvük.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.69 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2016. 12. 6. kedd 05:17
Sok tömény szex.
#3 zsuzsika 2015. 01. 22. csütörtök 13:11
Nagyon nem tetszett az alpári stílus.
#2 bikmakk 2011. 08. 25. csütörtök 21:53
A tetőn kezdődött, de inkább ne folytatódjék!
#1 Törté-Net 2011. 08. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?