Már nem játék...

Szavazás átlaga: 7.86 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2011. március 31.
Hossz: 21 061 karakter
Elolvasva: 984 alkalommal
Egyik msnezés alkalmával egy régi, de nálam (22) kicsit idősebb ismerősöm (Peti, 27) felvetette, hogy amennyiben a pókertudásomat szeretném csiszolni, várnak a haverjaival.
Tudom, hogyan hangzik, de ismerem a srácot, emögött a meghívás mögött nem volt semmilyen más szándék, csak kedveli a társaságom, bár tudja, hogy nem vagyok túl kedves, inkább a hűvösebb, tartózkodóbb, jobb napjaimon kötekedő – persze nem vészesen :)

Elérkezett a nagy nap, reméltem, hogy végre élőben is játszhatok egy jót és nem fog úgy tűnni, mintha teljesen hülye lennék a dologhoz.. mert hát tulajdonképpen még csak féléve játszogattam online.
Előre megkaptam a címet, bár kérdezte Peti, hogy eljöjjön-e értem, de nem igényeltem, jól eligazodom bárhol.

Beléptem a lakásba, ahol hat fiú fogadott. Mindegyikük, egy kivételével, felállt, kezet fogtunk, bemutatkoztunk. Az egy kivételhez – nevezzük Máténak – én mentem oda bemutatkozni. Ennyi elég is volt ebből a srácból, látványosan nem volt kedve a kötelező körökhöz, és hát ki vagyok én, hogy erőltessem. Engem sem érdekelt különösebben, de azért jólesett volna őt megkopasztani elsőként.
Mivel gondolom Peti már kiokította őket, hogy nem iszom, gyümölcsleves poharat nyomtak a kezembe. Beszélgettünk keveset, majd játszani kezdtünk.

Játék közben is sok dologról szó esett, Máté elég arrogáns, cinikus hangnemet ütött meg végig. Én nem szeretek különösképp ezekre reagálni, így ráhagytam.
Nagy szerencsém volt, amit már fél évnyi tapasztalattal is felismerek, és persze sosem tart sokáig. Három és fél óra játék után már csak Peti, a csodakedves Máté és én maradtunk játékban. A játékzsetonok eloszlása nagyjából úgy állt, hogy nálam volt 30%, Máténál 60, Petinél 10. Kiesésre állt, nekem még tartott a szerencseszériám, valamint veszettül igyekeztem kontrollálni a mozdulataimat, az arcomat, így elnyertem tőle, kiesett, amihez annyit fűzött hozzá nevetve, hogy ezentúl nem látnak szívesen. Majd adott egy puszit egy "csak vicceltem" kíséretében.

Az egész játék folyamán alig szólt valamit a srác. Elég sokat gondolkodott, volt időm megfigyelni. Magasnak tűnt, 190 körül. Sötét, pár millis haj, egészen szép szemek, kellemes felsőtest (már amennyit pólón keresztül ki lehet venni belőle.. ), harapnivaló ajkak... jesszus, nekem ez a fiú nem is tetszik. Figyeljek inkább a lapjaimra.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.86 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 2. 15:20
#6
Nehéz bombázó.
1
a
A57L
2019. szeptember 11. 04:52
#4
Szerintem is izgató.6P
1
genius33
2012. szeptember 18. 10:14
#2
Izgató 🙂
1
T
Törté-Net
2011. március 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1