A+ A-

Már nem játék...

Egyik msnezés alkalmával egy régi, de nálam (22) kicsit idősebb ismerősöm (Peti, 27) felvetette, hogy amennyiben a pókertudásomat szeretném csiszolni, várnak a haverjaival.
Tudom, hogyan hangzik, de ismerem a srácot, emögött a meghívás mögött nem volt semmilyen más szándék, csak kedveli a társaságom, bár tudja, hogy nem vagyok túl kedves, inkább a hűvösebb, tartózkodóbb, jobb napjaimon kötekedő - persze nem vészesen :)
Elérkezett a nagy nap, reméltem, hogy végre élőben is játszhatok egy jót és nem fog úgy tűnni, mintha teljesen hülye lennék a dologhoz.. mert hát tulajdonképpen még csak féléve játszogattam online.
Előre megkaptam a címet, bár kérdezte Peti, hogy eljöjjön-e értem, de nem igényeltem, jól eligazodom bárhol.
Beléptem a lakásba, ahol hat fiú fogadott. Mindegyikük, egy kivételével, felállt, kezet fogtunk, bemutatkoztunk. Az egy kivételhez - nevezzük Máténak - én mentem oda bemutatkozni. Ennyi elég is volt ebből a srácból, látványosan nem volt kedve a kötelező körökhöz, és hát ki vagyok én, hogy erőltessem. Engem sem érdekelt különösebben, de azért jólesett volna őt megkopasztani elsőként.
Mivel gondolom Peti már kiokította őket, hogy nem iszom, gyümölcsleves poharat nyomtak a kezembe. Beszélgettünk keveset, majd játszani kezdtünk.
Játék közben is sok dologról szó esett, Máté elég arrogáns, cinikus hangnemet ütött meg végig. Én nem szeretek különösképp ezekre reagálni, így ráhagytam.
Nagy szerencsém volt, amit már fél évnyi tapasztalattal is felismerek, és persze sosem tart sokáig. Három és fél óra játék után már csak Peti, a csodakedves Máté és én maradtunk játékban. A játékzsetonok eloszlása nagyjából úgy állt, hogy nálam volt 30%, Máténál 60, Petinél 10. Kiesésre állt, nekem még tartott a szerencseszériám, valamint veszettül igyekeztem kontrollálni a mozdulataimat, az arcomat, így elnyertem tőle, kiesett, amihez annyit fűzött hozzá nevetve, hogy ezentúl nem látnak szívesen. Majd adott egy puszit egy "csak vicceltem" kíséretében.
Az egész játék folyamán alig szólt valamit a srác. Elég sokat gondolkodott, volt időm megfigyelni. Magasnak tűnt, 190 körül. Sötét, pár millis haj, egészen szép szemek, kellemes felsőtest (már amennyit pólón keresztül ki lehet venni belőle..), harapnivaló ajkak... jesszus, nekem ez a fiú nem is tetszik. Figyeljek inkább a lapjaimra.
Egy időre ketten maradtunk a nappaliban, ahol a játék folyt. Illetve nem ketten, de egy másik srác a sarokban beszélgetett valakivel telefonon, nem figyelt ránk.
Én osztottam, mielőtt megnézte a lapjait, annyit mondott, hogy ez az utolsó körünk, a tét pedig egy randi. Valószínűleg már nem tudtam tartani a pókerarcot, mert ahogy ránéztem elkerekedett szemekkel, egy félmosolyt láttam a száján. Kérdezte, rendben van-e. Gondoltam magamban, majd soha után két nappal. De azt válaszoltam, rendben. Kicsit figyelmetlen voltam.
Megnéztük a lapokat. Elég alacsony értékű, nagyjából semmire sem jó lapokat kaptam. Kezdtem félni. Flop után, ami az első három lap az asztalon, majdnem elnevettem magam. Fullhouse. Ennyit rólad - gondoltam magamban.. Feltett mindent. Semmi esélye nem volt ellenem, én is feltettem mindent. Nyertem. Ekkor már a többiek is visszajöttek.
Nem bírtam tovább, hátradőltem és elég csúnyán kinevettem:
- Azt hiszem, helyszínt már nem kell egyeztetnünk..
- Javíts ki, ha tévedek, de azt az egy dolgot nem kötöttük ki, kinek kell nyernie ahhoz, hogy randizzunk.
- Neked. Így logikus. Neked kellett volna.
- Vagy mondhatom azt is, hogy én tudtam, hogy te fogsz nyerni.
- Nem tudtál semmit, öregem. Túl nagy arcod van ahhoz, hogy az agyadnak is maradjon elég hely. Ennyire nem vagy te csavaros észjárású. Békélj meg azzal, hogy más lányt kell hülyítened, ez a vonat téged nem vesz fel - itt már kezdtem ideges lenni, mert ugyan tudok, de nem szeretek szópárbajozni.
- Hagyjuk már. Ahányszor rádnéztem, elkaptad a tekinteted. Hol a karjaimat bámultad, hol a kezemet, hol a számat. Te be vagy rám gerjedve és csak azért ellenkezel folyamatosan, mert mintha rólad mintázták volna a makrancos hölgyet, sosem ismernéd be, hogy aki nem szimpatikus, az még szexuálisan lehet izgató - tessék, nyilvános megalázás. Erre már csak egy módszerem volt.. mosolyogva, tartást megőrizve lelépni.
- Hát persze. De én most távozom... - ezzel felálltam mosolyogva, megittam a maradék narancslevemet, felvettem a dzsekimet és elindultam kifelé. A srác még mindig nem állt fel. Nem mondott semmit, de éreztem, hogy néz. És amikor rápillantottam még az ajtóból, miközben Petivel búcsúzkodtunk, még mindig láttam, vagy odahallucináltam egy szemtelen mosolyt a szája szélére.. kedvem lett volna.. igen. Beleharapni. Utálom ezt a fiút. Nem tudom, honnan szedett ekkora önbizalmat, de még szerencse, hogy sikerült leszerelnem (ahogy azt Móricka elképzeli...).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 18. péntek 15:40
Nemrossz.
#2 genius33 2012. 09. 18. kedd 10:14
Izgató smile
#1 Törté-Net 2011. 03. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?