Kezdetek

Szavazás átlaga: 7.74 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2011. január 7.
Hossz: 8 315 karakter
Elolvasva: 1 689 alkalommal
Sokáig nem tudtam hová is tartozok, mi is vagyok. Legelső "szexuális" élményem nővérem egyik bugyijához kapcsolódott. Olyan 10-11 éves lehettem, megfáztam és otthon maradhattam. Csak feküdtem a szobámba és unatkoztam (internetünk akkor még nem volt), anyám ruhákat terített száradni a fűtőtest elé, én meg elkezdtem turkálni közöttük. Így akadt a kezembe egy kék-fehér csíkos tanga. Ahogy nézegettem furcsa izgalom vett erőt rajtam, kíváncsi voltam hogyan állhat rajtam. Levettem a pizsamámat és felhúztam. A farkam megkeményedett és önkéntelenül simogatni kezdte, olyan kellemes melegség öntötte el a testemet, amit míg addig soha nem éreztem. Mintha a megfázásom is elmúlt volna.
Ezután lassan rájöttem a masztizás fortélyaira, de a legjobban még mindig akkor éreztem magam ha felvehettem egy női bugyit. Kegyetlenül szégyelltem magam miatta, amúgy is elég gyenge, vékony, hallgatag fiú voltam, akivel legfeljebb akkor törődtek az osztálytársai ha viccelődni akartak valamin. Így aztán még jobban elszigetelődtem a többiektől. Nem jártam velük bulizni, nem randiztam lányokkal – elég fura volt, mert volt egy titkos nagy szerelmem, de soha nem mertem bevallani neki, és igazából nem is tudtam elképzelni, hogy mit is kéne csinálnom vele, ha kivertem például, még véletlenül sem rá gondoltam. A legrosszabbak a tornaórák voltak, pontosabban az ezeket követő zuhanyozás. Egyszerűen szégyelltem levetkőzni a többi fiú előtt, ezért ha lehetett hamarább leléptem vagy megvártam míg ők befejezik és azután mentem lemosdani.
Májusban történt egy nagyon forró "tavaszi" napon. Nem akartam büdösen hazamenni, ezért a szokásos taktikához folyamodtam: megvártam míg a többiek elhúznak, majd bementem levetkőztem és bementem az egyik fülkébe (ajtó persze már régóta nem volt). Éppen a habot mostam le a testemről, amikor valaki megérintette e vállamat. Feri bácsi volt a nyugdíjas tesitanár, aki helyettesítőként dolgozott nálunk. Életembe nem láttam felnőtt férfit teljesen meztelenül. Ő már jócskán túl volt a hatvanon, de jól tartotta magát, rendszeresen járt úszni és kocogni. Széles válla, a combjaimnál sokkal vastagabb karjait és izmos mellkasát sokan megirigyelhették volna. A pocakja sem volt olyan nagy mint például apámnak, a legjobban a farka ragadott meg, persze nagyobb volt mint az enyém, és szinte teljesen csupasz, olyan izgató volt, ahogy ott lógott a combjai között.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.74 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2020. október 27. 02:30
#2
Elolvastam és ennyi.
1
T
Törté-Net
2011. január 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1