A+ A-

Kezdetek

Sokáig nem tudtam hová is tartozok, mi is vagyok. Legelső "szexuális" élményem nővérem egyik bugyijához kapcsolódott. Olyan 10-11 éves lehettem, megfáztam és otthon maradhattam. Csak feküdtem a szobámba és unatkoztam (internetünk akkor még nem volt), anyám ruhákat terített száradni a fűtőtest elé, én meg elkezdtem turkálni közöttük. Így akadt a kezembe egy kék-fehér csíkos tanga. Ahogy nézegettem furcsa izgalom vett erőt rajtam, kíváncsi voltam hogyan állhat rajtam. Levettem a pizsamámat és felhúztam. A farkam megkeményedett és önkéntelenül simogatni kezdte, olyan kellemes melegség öntötte el a testemet, amit míg addig soha nem éreztem. Mintha a megfázásom is elmúlt volna.
Ezután lassan rájöttem a masztizás fortélyaira, de a legjobban még mindig akkor éreztem magam ha felvehettem egy női bugyit. Kegyetlenül szégyelltem magam miatta, amúgy is elég gyenge, vékony, hallgatag fiú voltam, akivel legfeljebb akkor törődtek az osztálytársai ha viccelődni akartak valamin. Így aztán még jobban elszigetelődtem a többiektől. Nem jártam velük bulizni, nem randiztam lányokkal - elég fura volt, mert volt egy titkos nagy szerelmem, de soha nem mertem bevallani neki, és igazából nem is tudtam elképzelni, hogy mit is kéne csinálnom vele, ha kivertem például, még véletlenül sem rá gondoltam. A legrosszabbak a tornaórák voltak, pontosabban az ezeket követő zuhanyozás. Egyszerűen szégyelltem levetkőzni a többi fiú előtt, ezért ha lehetett hamarább leléptem vagy megvártam míg ők befejezik és azután mentem lemosdani.
Májusban történt egy nagyon forró "tavaszi" napon. Nem akartam büdösen hazamenni, ezért a szokásos taktikához folyamodtam: megvártam míg a többiek elhúznak, majd bementem levetkőztem és bementem az egyik fülkébe (ajtó persze már régóta nem volt). Éppen a habot mostam le a testemről, amikor valaki megérintette e vállamat. Feri bácsi volt a nyugdíjas tesitanár, aki helyettesítőként dolgozott nálunk. Életembe nem láttam felnőtt férfit teljesen meztelenül. Ő már jócskán túl volt a hatvanon, de jól tartotta magát, rendszeresen járt úszni és kocogni. Széles válla, a combjaimnál sokkal vastagabb karjait és izmos mellkasát sokan megirigyelhették volna. A pocakja sem volt olyan nagy mint például apámnak, a legjobban a farka ragadott meg, persze nagyobb volt mint az enyém, és szinte teljesen csupasz, olyan izgató volt, ahogy ott lógott a combjai között... - Ne bámuld annyira, majd a tiéd is lesz ilyen nagy - nevette el magát. Én éreztem, hogy elvörösödök, de ö úgy tett mintha nem vette volna észre. - Ha te menni készülsz én beállok ide - folytatta, amint helyet cseréltünk egy pillanatra összeért a testünk. Megkívántam. Szerettem volna megsimogatni végigcsókolni. Ehelyet persze ágaskodó farkamat takargatva szaladtam ki a fürdőből.
A következő napokba, hetekbe egyre többet fantáziáltam róla. Végül már nem bírtam tovább, elmentem nettezni, kerestem egy eldugott gépet, és felmentem mindenféle társkereső oldalakra. Több hirdetést is feladtam, életkoromat eltitkoltam és képet sem töltöttem fel. Öregebb 50 feletti pasikat kerestem mert valahogy jobban vonzódtam hozzájuk, bennük inkább megbíztam. Másnapra már egy csomó ajánlatot kaptam, sajna miután bevallottam, hogy csak 14 vagyok a többségük elköszönt. A megmaradottak közül kiválasztottam a legszimpatikusabbat és megbeszéltünk egy találkozót. Ö egy fagyizót ajánlott és én elfogadtam. Alacsony, kopasz férfi volt, kisebb pocakkal és egy hatalmas napszemüveggel, mely a fél arcát eltakarta. Olyan ártalmatlannak tűnt. Beszélgetünk mindenféléről, elmondtam, hogy a szüleim nincsenek otthon, így az egész hétvégém szabad, majd beültünk a kocsijába - egy vadonatúj Audija volt bőrülésekkel. Itt már nagyobb biztonságba érezhette magát mert levette a napszemüvegét és elkezdte simogatni a combomat. - Feljössz hozzám - kérdezte és én bólintottam. Budán lakott egy emeletes villába. A nappalijába vezetett, leültetett a díványra, kezembe nyomott egy pohár édes csokilikőrt és bekapcsolta a plazmatévéjét.
Egy szexfilmet kezdtünk el nézni, két idősebb férfi kényeztetett egy fiatal távol keleti fiút. András meztelenre vetkőzött majd leült mellém és átkarolt. Én is vettem a bátorságot és elkezdtem a combját simogatni. Nagyon nehéz leírni mit is éreztem, annyira boldog és elégedett voltam, az ital is a fejembe szált, hirtelen olyan kényelmetlenül kezdtem érezni magam a ruháimba. Felálltam, lehúztam a trikómat, és a nadrágomat. A farkam már olyan kemény volt, hogy diótörésre is használhattam, de már egyáltalán nem szégyelltem magam. Visszaültem mellé és hozzábújtam. Ő szorosabban átölelt - Olyan szép a tested - suttogta - úgy szeretnék játszani veled mint a filmben. Felé fordultam, arcunk olyan közel voltak, hogy ajkaink szinte összeértek. -Akarod? - kérdezte és én igennel válaszoltam. Megcsókolt. Ez volt az életembe az első, és amikor nyelve megérintette az enyémet valami elpattant bennem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2011. 01. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?