A+ A-

Vizsgahelyzet

23 éves jogászhallgató lány vagyok, Éva és nehéz vizsgaidőszak van mögöttem. Több vizsgám is jól sikerült, azonban az egyik vizsgám története igencsak eltér a többitől és igen kalandosra és izgatóra sikerült. Nem tudtam felkészülni erre a bizonyos vizsgára, mert a két hét ami a felkészülési idő lett volna egész mással telt. A Balatonon voltam, s az eredeti elképzelés szerint ott tanultam volna a következő vizsgára. A sors azonban közbeszólt. Unokatestvérem Tamás is lejött Fonyódra a nyaralónkba, ő már elvégezte az egyetemet, 6 évvel idősebb nálam. Mindig nagyon tetszett nekem de persze rokonnal nem lehet. Ezen a májuson azonban másként alakultak a dolgok. Egyik este TV-t néztünk miután befejeztem a tanulást, s Tamás is hazajött a haverjaival töltött nap után. Még hűvös volt májusban, így fekete harisnyanadrág, farmerszoknya és egy blúz volt rajtam. Felhúzott lábakkal ültem a kanapén és néztem a filmet, Tamás a fotelben ült. Láttam rajta, hogy ivott valamennyit és hogy lesi a lábaim. Sokszor elképzeltem , hogy bennem van, fantáziáltam róla, hogy milyen lehet ha nyal. Szakítottam a pasimmal és már két hónapja nem voltam fiúval akkor. A filmen épp csókoloztak egy jelenetben amikor Tamás felállt és mellém ült. Nem szóltunk egy szót sem amikor gyengéden simogatni kezdte a lábszáram majd a combjaim. Csókolózni kezdtünk és ahogy magához húzott éreztem, hogy kemény már a farka tőlem. Kibontottam a farkát a nadrágjából és szopni kezdtem.
-Ez az édes, csináld, szopd ki a gecim - suttogta, én pedig erősen szívtam a farkát.
Tudtam, hogy le fogom szopni, hogy ez a kaland csak így kezdődhet. Nem volt könnyű, sokáig kellett szopnom és vernem, arra gondoltam, talán a délután már lehetett nővel. Aztán éreztem, hogy megrándul a teste és már spriccelt is a számba.
- Szopd, szívd édesem - sóhajtott,s a szám tele lett az ondójával.
Mindet lenyeltem, s alig vártam, hogy bennem legyen. Levetkőztünk, s miután élvezésig nyalt, hajnalig dugtunk. Kétszer élvezett még belém, én pedig vagy tízszer mentem el. Csodás 10 nap kezdődött. Pornófilmeket hozott haza, sokszor egész nap az ágyban voltunk, ittunk és keféltünk mint a nyulak. A 10 nap végén már sokszor ülni sem tudtam, sajgott a pinám a rengeteg baszástól. A tanulás persze háttérbe szorult, valamennyit azért nézegettem a könyveket, de Tamás újra és újra feltámadó vágya és persze az én kívánósságom nem hagyták, hogy rendesen felkészüljek. A vizsga előtti napon pedig Tamás újabb meglepetéssel rukkolt ki. Két haverjával és két lánnyal jött haza, s a fülembe súgta :
- Ma csodás befejezés lesz.
Pizzát rendeltünk, majd sörözni kezdtünk. A lányok és a srácok nagyon be voltak indulva, smároltak, majd a két lány szopni kezdte a fiúkat. Én is felizgultam a helyzettől, kibontottam Tamás faszét és szopni és nyalni kezdtem.
- Baszni akarok veled- nyögte és belém rakta hátulról.
Egész éjszaka ment a gruppensex, mindenki mindenkivel, először nyalt ki lány életemben, s először láttam, hogy fiú dug seggbe egy másik fiút. Tamás kúrta seggbe az egyik srácot, miközben a két csaj szopta a srác farkát. Mikor Tamás a srác seggébe élvezett a két lány az arcára verte Tibor gecijét. Fáradtan és szétkúrva ébredtem, vonattal mentem vissza Pestre. Aludtam a vonaton és délután még annyi időm volt, hogy kicsit átlapozzam a könyveket. Éreztem, hogy semmit sem tudok az anyagból, de az eltelt 10 csodás nap miatt valójában az sem érdekelt ha kirúgnak, bár ez azt jelentette volna, hogy egész nyáron tanulnom kell. Másnap reggel frissen ébredtem. Hiányzott Tamás érintése, a farka, hirtelen furcsa volt, hogy több mint egy napja nem dugtak meg, holott előtte hónapokig nem szexeltem. Kisminkeltem magam, rövid fekete szoknyát, testszínű fényes harisnyát és fehér blúzt vettem fel. Átlapoztam a tételeket még a kávé közben, s rájöttem, hogy tényleg semmit sem tudok. Lesz ami lesz, nem bántam meg az elmúlt napokat.
Utolsóként mentem be, előttem nyolcan vizsgáztak. A vizsgáztató adjunktus jóképű, 40 körüli férfi volt.A szobájában volt a vizsga. Tételt húzatott velem, szerencsére olyant húztam, amiről valamennyit tudtam ,de éreztem, hogy a ketteshez nem tudok eleget.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 tiborino 2017. 07. 24. hétfő 09:41
Nagyon jó
#7 zsuzsika 2016. 02. 24. szerda 08:46
Elkapkodott.
#6 feherfabia 2015. 02. 4. szerda 06:31
10P
#5 A57L 2014. 11. 2. vasárnap 11:28
8P mert egész jó lett.
#4 papi 2014. 05. 3. szombat 06:37
Nem rossz
#3 genius33 2013. 02. 18. hétfő 08:47
Szerintem egész jó lett.
#2 cityoftroy 2010. 07. 30. péntek 08:11
kicsit kapkodós, egyébként jó
#1 Törté-Net 2010. 07. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?