A+ A-

Érett nő

Unalmamban megint a chat-en kötöttem ki. Magányos estéimen. Már egy ideje eljátszottam a gondolattal, milyen lehet két pasival szexelni egyszerre. Eldöntöttem magamban, hogyha úgy adódik, nem hagyom ki egyszer az életben. Közel 38 éves formásan telt nő vagyok. Elváltam régen, azóta csak barátom volt mindig, nem mentem férjhez újból.
Már párszor irogattunk a chat-en egy apa-fia nick-el. A két pasi.. apa és fia.. közösen kalandoztak.
Szerintem tisztában voltak vele, hogy egyszer úgyis beadom a derekam, hisz lejött nekik biztos, hogy vonz a dolog.
Eljött ez a nap.
A gyomromban némi remegéssel készültem, hisz a találkozó nálam lesz. Vágytam az élményre. Már a józan megfontolás régen elszállt. Reméltem, hogy felejthetetlen lesz az élmény mindhármónknak.
Megérkeztek.
A kezdeti zavaron hamar túljutottunk. Kellemesen elbeszélgettünk, elviccelődtünk, a pezsgő is fogyott. A téma egyre sikamlósabb lett. A nappaliban a sarokkanapén ültünk, én ültem középen, valahogy így sikerült, hisz ők már egy összeszokott páros volt, szerintem egy-egy pillantásból is értették egymást.
Halk zene szólt. A fiú, aki ugyanolyan magas és sovány volt, mint az apja, egyszer csak közelebb csúszott hozzám, és a nyakamba csókolt, közben egyik keze a tarkómra csúszott, és maga felé fordította az arcomat, már csókolt is, puhán, érzékien. A másik kezével harisnyás combomon indult el a simogatás. Apja a pezsgőspohár széle felett izzó szemmel figyelt minket. A csók megtette hatását, minden porcikámmal kívántam, ami eztán következett.
- Így... jól van... engedd el magad... élvezni fogod... súgta a srác.
Azzal egyre feljebb csúszott a combomon a keze, már a szoknyám alatt járt. Kicsit széjjelebb tettem a lábam, önkéntelenül, hogy szabad utat engedjek ennek a kényeztetésnek. Innen már kezdtek felgyorsulni az események. A mellem már alig fért el a melltartóban, az izgalomtól talán még nagyobbak lettek. A srác lecsúszott a kanapéról, két lábam között térdelt a földön, és megszabadított a blúzom után végre a melltartómtól, és minden maradék ellenállásomtól egyben. Valahogy a szoknya és a bugyi is lekerült rólam, pillanatok alatt. Ahogy lejjebb csúsztam ültömben, a fiú a lábaim között térdelt, fél kézzel a mellemet gyúrogatta, simogatta, másik kezének két ujjával már a nedves puncimba nyúlt, és lassan mozgatni kezdte ki-be az ujjait. Iszonyúan élveztem.
Hirtelen azonban felhúztam a srácot magamhoz, és csókolózás közben én is vetkőztetni kezdtem. Póló, farmer gyorsan lekerült róla, és egy szál boxerben állt előttem mosolyogva.
- Te jössz... - mondta.
Először csak a nadrág vékony anyagán keresztül simogattam, éreztem, hogy nem mindennapi mérettel rendelkezik. Ez még jobban izgatott. Mindig felizgat, ha egy pasi szerszáma nem átlagos.
Aztán megszabadítottam a boxertől... és ott meredezett előttem, Mosolyogva közelebb jött, közel a számhoz, és várta, hogy kényeztessem. Először csak a bőrt simogattam rajta, aztán nyelvemmel kényeztettem, végignyaltam, a számba engedtem, majd újra kivettem, nyalogattam, aztán szopni kezdtem, majd újra csak kézzel kényeztettem. Ekkor pillantásom az apára tévedt, aki kigombolt farmerból előmeredő hatalmas farkát verte, miközben minket nézett. Rámosolyogtam hívogatóan, ő levetkőzött gyorsan, és csatlakozott hozzánk. Mellém ült és még én a fiát szoptam ő engem simogatott, elég lényegretörően, mellemet csókolta, a kezével pedig a lábam között simogatott, a csiklómat ingerelte, hol pedig lejjebb csúsztak az ujjai és ütemesen ujjazott. Én fél kézzel az ő farkát kezdtem kényeztetni az ujjazása ütemére, miközben a fia farkát szoptam.
A fiú farka már nagyon kemény volt, gyorsuló lélegzetéből és nyögéséből éreztem, hogy nemsokára elélvez, ha nem váltunk valami másra, így elengedtem őt és most az apját vettem kezelésbe. Hátradőlt a kanapén és élvezte a nedves puha ajkak kényeztetését méretes farkán. Közben a fiú nedves puncimat nyalta is ujjazta. Már nagyon kívántam ezeket a méretes farkakat, így feltérdeltem, úgy hajoltam az apára, a srác pedig azonnal mögém térdelt, és a nedves puncimhoz nyomta merev farkát, de nem nyomta be csak a nagyajkak között csúszkáltatta, tovább ingerelve ezzel is.
- Kéred? - kérdezte rekedt hangon.
Én már szinte izzó puncimat egyre jobban hátratoltam, és próbáltam ráhúzni magam, de ő csak a makkját dugta be, és a csípőmet lefogva nem engedte, hogy rácsússzak. Így kínozott tovább. Hol betolta a hegyét, hol eltávolodott. Aztán egyre beljebb játszotta a farkát, ki - be mozgatva, egyre hosszabban tolta be.
Aztán tövig nyomta hirtelen. Ettől a lélegzetem elakadt, és már csak az tette még élvezetesebbé a dolgot, hogy az apja közben a hasam alatt végignyúlva a csiklómmal játszott, miközben a fia egyre nagyobb tempót diktált hátulról. Pár pillanat mulva remegve élveztem el. A srác abbahagyta a mozgást megállt tövig bennem, és élvezte a remegésem, az izmaim önkéntelen rángatózását.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 13:47
Kejhecske akkor nyugottan próbáldki.
#6 feherfabia 2014. 10. 24. péntek 06:35
7P
#5 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:11
Nem rossz.
#4 papi 2013. 04. 11. csütörtök 05:05
Elmegy
#3 tiborg 2010. 07. 27. kedd 09:30
Semmi uj nincs benne,de a gondolat fuzes,helyesiras 10.
#2 kelyhecske 2010. 06. 30. szerda 19:24
nem lehetett rossz élmény:),én is kipróbálnám
#1 Törté-Net 2010. 06. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?