A+ A-

Hétvégi meglepetés

Előre szeretném jelezni, hogy csak azoknak ajánlom az alábbi történetet, akik elfogadják, hogy vannak, akik nem csak az ellenkező nemmel képesek élvezni a szexet...
A történet alapja valós, bár az életben kicsit másként történt, és több alkalom kellett hozzá, de az egyszerűség kedvéért egy estére sűrítettem a történteket. Remélem, lesznek, akiknek élvezetet okoz az elolvasása, és előre is köszönöm az esetleges pozitív hozzászólásokat és szavazatokat.
Magamról annyit, hogy egy vidéki városban élek a barátnőmmel, szerényen, de aránylag gondtalanul. Egy hétvégén hazautazott a szüleihez, így egyedül maradtam otthon. Ez máskor is előfordult már, nem csináltunk belőle gondot. Éppen hazaért egy közeli barátom, Zoli, aki külföldön dolgozik, és elég ritkán van itthon, így hamar megbeszéltük, hogy szombat este belecsapunk az éjszakába. Rég találkoztunk, volt mit mesélnünk egymásnak. Ilyenkor mindig elmesélte a hódításait is, mert nem volt kimondottan monogám. Azonban amikor belépett a kocsmába, tudtam, hogy erre nem fog sor kerülni, mert a barátnőjével érkezett. Éva elég kihívó jelenség, vékony, formás mellű, falatnyi, de gömbölyű seggű, nagyon szép, és megtévesztően ártatlan arcú lány rövid fekete hajjal. Azért megtévesztő, mert belül egy buja, gátlástalan vadmacska lakik. Ezt onnan tudom, hogy őt is évek óta ismerem, és nagyon jól megértjük egymást minden téren. Nemegyszer fordult elő, hogy egy-egy buli, vagy kocsmázás alkalmával kettesben maradtunk, mert Zoli ellófrált valamerre. Ilyenkor mindig hosszas beszélgetésbe merültünk, és a témák közül nem maradt ki a szex sem. Vele őszintén beszélhettem vágyaimról, és ő is megosztotta velem az övéit. Hamar kiderült, hogy mindkettőnk fejében olyan gondolatok járnak, amelyek amelyek egy átlagember számára perverznek hatnának. Amikor elmondtam neki, hogy izgat a pisiszex, sőt, egy régebbi barátnőmmel többször csináltuk is, részletesen elmeséltette, hogy történt, és milyen érzés volt. Aztán bevallotta, hogy őt is nagyon izgatja, soha nem volt mersze szóba hozni senkinek sem. Egy alkalommal meg az análszexről beszélgettünk. Mikor meghallotta, hogy szeretem a számmal, és a nyelvemmel kényeztetni a lányok fenekét, válaszul elárulta, hogy az övé nagyon érzékeny, élvezi is, ha ott dugják, de még senki sem nyalta meg neki. Gondolom, érthető,hogy néha annyira felhúztuk egymást pusztán szavakkal, hogy majdnem elélveztem, és ő is bevallotta, hogy nedves a bugyija. Bár soha egy ujjal sem nyúltunk egymáshoz, csak a barátom iránti tisztelet fogott vissza attól, hogy nyílt ajánlatot tegyek neki.
Ezen az estén sem volt másként, azzal a különbséggel, hogy most most Zoli is majdnem végig ott ült velünk, és szemlátomást élvezte a helyzetet. Több szórakozóhelyet bejártunk, és nem kevés italt felhajtottunk. Utoljára bekeveredtünk egy szolid, gyengén megvilágított sörözőbe, ahol a hátsó részben intim zugok voltak kialakítva, direkt félrehúzódni vágyó pároknak. Bár mi hárman voltunk, behúzódtunk az egyikbe. Ők ültek a boksz egyik felébe, Éva belülre, én pedig velük szemben. A homályban egyre bátrabban simogatták egymást, miközben beszélgettünk, már kezdtem kínosan érezni magam, amikor Éva lába hozzámért. Kiléphetett a szandijából, mert meztelen talpával kezdte cirógatni a lábszáramat. A fejem búbjáig elzsibbadtam, olyan jó érzés volt. Közben néztem, ahogy a keze eltűnik az asztal alatt, és Zoli farkát simogatja, mialatt Zoli már a mellét fogta a pulóverén keresztül. Ez így együtt olyan izgató volt, hogy elakadt a lélegzetem, és a farkam kőkemény lett. Egy darabig folyt ez a játék, én meg sem mertem mozdulni, ők csak néztek rám, és mosolyogtak sejtelmesen. Aztán halkan megszólalt Zoli:
-Menjünk haza.
Én csak bólintani tudtam, Évának felcsillant a szeme, és élénken helyeselt. Felálltunk, a pultnál fizettünk, majd elindultunk haza. Egy darabig egyfelé mentünk, ők felszabadultan enyelegtek, én azt a pillanatot vártam, amikor végre hazaérve levetkőzhetek, és kiverhetem a farkam, miközben Éva észbontó seggére gondolok. Azonban ahogy arra a sarokra értünk, ahol el kellett válnunk, Éva belém karolt, a fülemhez hajolt, és azt súgta:
-Gyere fel hozzánk!
A szavaitól másodszor éreztem, hogy elzsibbad az agyam. Zolira néztem, szótlanul bólintott. Hirtelen megvilágosodott előttem az egész esti pajzánkodás értelme. Kiszáradt a szám, és csak néztem rájuk bambán.
-Gyere már! -mondta másodszor is Éva, majd húzni kezdett. Nem tudtam, nem is akartam ellenállni, így elindultunk hozzájuk. Engedtem, hogy irányítsanak, akkor este először, de nem utoljára. Egymás mellett mentünk, Éva középen, és már félreérthetetlenül simogatta az én hátam is, miközben Zolival csókolózott. Erre felbátorodtam, átkaroltam a derekát, majd egyre lejjebb csúsztattam a kezem. Közben figyeltem a reakcióikat, de semmi ellenállást nem éreztem, így hamarosan Éva seggét markoltam, amire ő felsóhajtott, és rám mosolygott. A farkam olyan kemény lett, hogy azt hittem, eltörik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 24. vasárnap 04:31
Nagyon jó.
#3 sztbali 2012. 10. 29. hétfő 19:18
Egy érdekes történet, mely elgondolkodtató.
#2 alttpg 2010. 05. 21. péntek 09:01
Érdekes lenne megírni a történetet a másik fiú, nomeg a lány szemszögéből.
#1 Törté-Net 2010. 05. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?