A+ A-

Dave

Forró, kalandokra csábító ez az éjszaka. Talán a telihold teszi, de ma éjjel valami más, varázsos őrület nehezedik a városra, megbolondítván mindenkit, aki még nem szuszog békésen, nyálát csorgatva a kispárnáján. A bárok neonfényei hívogatóan villódznak a betondzsungelben. Dave is egy ilyen felé igyekszik. Mellkasára feszülő fekete ingjében és szexis farmerében igazán jól mutat, teljesen beolvad az éjszakai árnyak közé.
Dave cinikusan húzza el a száját a bárból kitámolygó emberek láttán és egy nagy sóhajjal lép be a helyiségbe. A füstöt vágni lehet, a zene fülrepesztően dübörög. A pultnál fedezi fel barátját, aki előtt már a sokadik pohár üresedik. Sietve átvág a tömegen, mielőtt túl nagy hátrányba kerülne. Ráhuppan az üresen álló székre és rögtön whiskyt kér, duplát. Némi amatőr kézmozdulattal próbálja a barátja tudtára adni, hogy miért késett, de esély nincs rá, hogy az felfogja a már ködös agyával. Felhajtja italát, kéri máris a következőt. Ráérősen szenzorozza a kicsi táncparketten riszáló lányokat. Nem szokása bulikban lányokat felcsípni, de ma valami furcsa érzés keríti hatalmába és szinte égeti belülről. Amerre csak fordul, szeme mindenfelé jól kirakott cicikbe és apró, feszülő szoknyákba bújtatott popsikba ütközik, és akkor meglátja őket.
Két gyönyörű lány táncol vele szemben. Az egyiknek hosszú, világosbarna haja a lapockáját verdesi, vékony gazellatestét a zene ütemére mozgatja. Arca egészen különleges, de a legfeltűnőbb benne a vadítóan szexis hátsója, amit alig takaró apró, feszes bőrszoknyába csomagolt. Mellette egy angyal áll. Szőke haja apró loknikban hull a vállára, az arca finoman sminkelt, hatalmas őzikeszemeivel Dave-t nézi, miközben finom, cseresznyeszínű szája sokat ígérő mosolyra húzódik. Kezével a hajába túr, majd lefelé halad, végigsimít kecses nyakán, fehér, csipkés anyagba bújtatott mellein, karcsú derekán egészen kerekded csípőjéig. Csábító táncba kezd csak neki.
Főhősünk megbabonázva nézi a tüneményt, lassan megigézve elindul a lány felé. A szőke szépség a nyakára fonja a vékony karjait, hozzádörgölőzik, mint egy kiscica. Dávid simogatja a hátát, élvezi a forró és selymes bőr érintését, ösztönei teljesen magukkal ragadják, belemarkol a feszes fenékbe, felemeli, vadul csókolja az édes ajkakat. A lány a vágytól epedve viszonozza. Már nem érzékelik maguk körül a világot, falják egymás száját, érezni akarják a másik testét. Kifulladva levegőért kapkodva kicsit szétválnak. A fiú kifelé int a fejével, kézen fogja és kivezeti a tömegből a lányt. Megcsapja őket az éjszaka hűvössége. Borzongva esnek újra egymásnak. A lány ezt suttogja a fiú szájába:
- Szomjas vagyok. De már ne menjünk vissza. A közelben lakom, elkísérsz? Amúgy Jess vagyok.
- Dave.
Szótlanul kéz a kézben elindulnak. A lokálból kiszűrődő zaj egyre halkul, már csak Jess cipősarkainak ütemes kopogása hallatszik. Egy panel előtt állnak meg. Halkan surrannak be, mint a tolvajok. A harmadikon végre célba érnek, Jess vacakol a zárral, alig tudja kinyitni a remegő kezeivel. Végre átküzdi magát az utolsó akadályon is. Felkapcsolja a lámpát az előtérben és lerúgják a cipőiket. Dave szorosan a falhoz nyomja, egyik kezével felemeli, a másikkal a hosszú, sima combokat simogatja, egyre többször kalandozik a szoknya alá. Ölbe kapja és átmegy vele a nappaliba.
A másodperc tört része alatt végigméri a terepet. A szoba rendkívül nőies, erotikus hangulatot sugároz. A halványpiros falon bekeretezett képek lógnak a lányokról. A hatalmas fekete kanapé szinte betölti a teret. Óvatosan hanyatt fekteti zsákmányát a puha szőnyegen, szájával a nyakán levő érzékeny pontokat keresi. A lány nyögdécselése fokozza izgalmát, türelmetlenül vetkőztetni kezdi. Lehúzza a szexi, csipkés ruhácskát, majd a rafinált szabású melltartót is új helyet talál magának a kanapé személyében. Gyönyörködik a látványban. Ellenállhatatlanul vonzzák a vágytól ágaskodó, rózsaszín bimbók. Egyiket a kezével, a másikat a nyelvével simogatja. Élvezi a kerek mellek tapintását, felváltva szívogatni kezdi őket.
Közben keze lefelé igyekszik, a feszes hason át egészen a csipkés francia bugyiig. Lejjebb csúszik és megszabadítja a lányt a bugyi fogságától. Szeme elé teljesen kopasz, rózsaszín kis punci tárul. Rettentően tetszik neki, már nagyon vágyik rá, hogy belemeríthesse magát, de nem akar semmit sem elsietni, ennek az éjszakának minden percét ki szeretné élvezni. Mikor ujját végighúzza a finom, kis barackon, az jócskán benedvesedik, érzi mennyire kívánja Jess. Apró puszikat hint rá, majd óvatosan nyalogatni kezdi, kóstolgatja a nedveket. Széthúzza a nagyajkakat és nyelve gyors táncot jár a lányban. Szorosan belemarkol a fenekébe és úgy tartja, hogy ne tudjon ficánkolni.
Jess már nem bírja tovább. Érezni akarja magában, minél mélyebben. Lekényszeríti magáról és az ingnek esik. Vadul csókolja, miközben megvívja harcát a gombokkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 06. 27. szombat 03:34
Gyenge lett.
#3 papi 2013. 08. 23. péntek 07:07
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:54
8 pontos smile
#1 Törté-Net 2008. 12. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?