A barátság selyemszála...

Szavazás átlaga: 7.43 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2007. október 9.
Hossz: 11 908 karakter
Elolvasva: 2 258 alkalommal
Mióta csak eszemet tudom ismertük egymást. Az elején jóban voltunk, mint két testvér, aztán jött a suli, más osztály, más barátok. Majd jött a közép és főiskola is, és barátként újra egymásra találtunk. Úgy gondoltam, bebizonyítottuk, hogy a fiú-lány barátság működik, bármit is mondanak mások.

Láttam a csajait, akik eszüket és ruhájukat ledobva Gábor izmos karjaiba omlottak, és rendszerint nem tartottak tovább néhány hétnél, aztán a komolyabbakat is, akikkel már hónapokat is együtt volt. Persze mindent megbeszéltünk, beleértve a párkapcsolatot, szexet is. Én a főleg könyvből, tanulmányokból, no meg filmekből szerzett tudásomat, "tapasztalatomat" szívesen megosztottam vele, cserében a hús-vér történeteiért. Engem nem különösen érdekeltek a fiúk, és fiús, sportos kinézetemnek és ritkamód nagy számnak köszönhetően inkább haverokat, barátokat szereztem, mintsem szeretőket. Meg a barátaim vigyáztak is, nehogy véletlenül valaki túl közel kerülhessen hozzám, amiért különösen hálás is voltam.

Persze voltak pasik, akikért rajongtam ideig-óráig, de egyik sem volt különösen meghatározó. Egy alsóbb évfolyam gólyabálján kezdődött a kis történetem. Gondoltam végre eljött az idő, hogy igazi nő legyek, a többiek már régóta szekáltak miatta, hogy hagyjam már el a lezser pólókat, és az állandó nadrágviseletet, és az örökké összekötött hosszú hajammal is kezdhetnék már végre valamit. Szóval hagytam, hogy segítsenek a csajok a bál alkalmából. Egyből tuti fodrász, kozmetikus, manikűrös címeket kaptam (az utóbbit persze jó nagy ívben elkerültem), és segítettek kiválasztani első igazi báli ruhámat is. El kell ismernem, jó munkát végeztek. Ahogy a bál előtt végignéztem a tükörképemen, meg voltam elégedve. Sosem voltam modell alkat, de a sok sportnak köszönhetően nem panaszkodhattam az alakomra. Derékig érő hosszú barna hajam szelíd hullámokban, omlott a vállamra és vízesésként a hátamra. Szerencsére kék szememet szépen kihangsúlyozó smink is elegánsan szolid volt, mert hát emiatt majdnem ölre mentem a kozmetikussal, aki valami borzadályt akart először rámkenni. A ruháról meg csak szuperlatívuszokban. Szóval igazán boldog lehettem.

Gábor pont gyakorlaton volt előtte héten, úgyhogy telefonon egyeztettünk, hogy mikor és hol találkozunk, mert hát ki mást hívtam volna meg partnernek, mint a legjobb barátomat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.43 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. április 15. 07:57
#16
Ez csak barátság.
1
én55
2022. október 9. 07:51
#15
A barátság szép dolog.
1
Andreas6
2020. november 18. 07:58
#14
Barátságból szerelem viszont van, csak erre még nem jött rá a főhős...
1
vakon53
2016. március 29. 10:43
#13
Nemrossz írás.
1
zsuzsika
2016. március 8. 08:07
#12
Egy fiú-lány baráti kapcsolatát szerintem elrontja,ha sex alakul ki kettőjük között.
1
a
A57L
2014. május 5. 05:43
#11
Nem tetszett.
1
l
listike
2014. február 19. 16:27
#10
Tényleg van férfi és Nő közötti barátság.
1
v-ir-a
2011. december 25. 22:31
#9
nekem is van férfi barátom....a legjobb barátom🙂
1
Zsazsa33
2010. november 2. 11:30
#8
Lassan harminc éve tart a barátságom egy fiúval - ma már természetesen férfi - s ez alatt az idő alatt volt néhány csodálatos összeborulásunk is, ami nélkül sokkal szegényebbek lennénk. Mindenkinek azt kívánom, hogy éljen meg ilyen barátságot. Olyan mintha a második énem lenne. Mindketten egyébként igazán kiválóan működő házasságban élünk és a barátságunk mindenkor támogatta azt. Meggyőződéssel vallom, hogy igazi barátság csakis különneműek között létezik, mert egyedül az mentes a versengéstől. Persze minden barátságnak a szeretet az alapja, anélkül nem működik!
1
csaniman
2010. január 24. 12:22
#7
Bocs, a történet nem a legjobb, de pár másikhoz képest klasszis..., ami még zavar, h fiú létemre van lány barátom, sőt, mondhatom, hogy ő a legjobb barátom. e mellett még barátnőm is van, jól megférünk... szal van fiú-lány barátság!
1
Torkos
2007. október 10. 06:31
#6
Dehogynem! Csak mi nem vagyunk ebben jó partnerek. A szexuális viszony továbbfejlődése már gazdasági kapcsolat is, mert egyfajta társi viszony. Élettársi vagy házastársi viszony. Ennek továbbfejlődése a szülői viszony, végül jön a nagyszülői viszony. Az élet márcsak ilyen. Az anyai ösztön sokkal erősebb mint az apai, ezért van ez az egész hülye helyzet.
A hímek késztetése: minél több nőstényt megtermékenyíteni! A nőstények késztetése: az ivadékot a lehető legnagyobb biztonságban világrahozni és felnevelni! Ehhez meg kell nyerni a legerősebb hímet.
Ez emberi nyelvre lefordítva a pénzt is jelentheti. Mert ugye a gazdag, de gizda hímet testőrök óvják.
Attól még ez is állati ösztön. Az emberi érzés az egymásról szól. Az egész olyan mint a házépítés. Az alapoknál kezdődik (köszönő viszony), majd jönnek a főfalak (beszéló viszony), a válaszfalak (szekszuális viszony) és végül a tető, ami megóvja az összes eddigit (élettársi vagy házastársi viszony). Az előzőeket nem bontjuk le, mert az egész értelmét veszti, azaz összedől. A baráti és a szekszuális viszony csak gyakorlás! Célja, hogy a végén okosan gazdálkodjunk a belső térrel, a minél nagyobb komfort érdekében (azaz harmónikusan éljünk a kiválasztott társsal). Tehát jó gyakorlást mindenkink
1
Teknősbika
2007. október 10. 01:30
#5
torkos!

a több jelen pillanatban a szexuális viszony
sajnos nagyon ritkán jön össze, a nők valamiért nem képesek a baráti viszony fejlesztésére
1
Torkos
2007. október 9. 21:56
#4
Mi az a több Teknősbika? A barátság a viszony egy fajtája. Rangban a harmadik. Az első a köszönő viszony, a második a beszélgető viszony és csak ezután jön, ha jön. A több tulajdonképpen a testi viszony, másnéven a szexuális viszony. Ennek a kezdeti határán van a testi kapcsolat. Ez vagy megerősíti a baráti viszonyt és szexuális viszonnyá alakul, vagy kivégzi. Olyan ritkán fordul elő, hogy egy alkalomnál megáll a dolog, és megmarad a barátság szintjén a kapcsolat.
Persze olyan is van, hogy a testi kapcsolat barátság nélkül is létrejön, de az olyan is.
1
Teknősbika
2007. október 9. 15:38
#3
szerintem férfi és nő között lehet barátáság, miután a testi kapcsolat létrejött
addig nem, meret a férfi többet akar
1
Torkos
2007. október 9. 12:29
#2
Jó ez! Apró megjegyzés: Igazi barátság csak nő és férfi között lehet, mert ragyogóan egészítik ki egymást. Nem kell egymásra licitálni az életben. Csak egy a baj, mégpedig az, hogy nagy bennünk a birtoklási vágy, és ezért feláldozzuk még a barátságot is. Az igazi barátok, testi-lelki barátok, és egymásért élnek-halnak. Szabad akaratukból jutottak el idáig. Nincs szükség esküre, fogadkozásra, mert természetes dolognak tartjuk a másik érdekeinek szolgálatát.
1
T
Törté-Net
2007. október 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1