A+ A-

1600

Katona évemre szívesen emlékszem és nem csak azért, mert írnokként minden hétvégén haza mehettem és úrként élhettem a többiek között hanem is, mert itt éltem át első szexuális kalandjaimat. Kiskunfélegyházán szolgáltam és a rossz közlekedés miatt minden pénteken stoppal jártam haza. Találkoztam egy - két igen érdekes személyiséggel. Ilyen érdekesség volt Izabella is. Április volt, kellemes tavaszi időben ballagtam az úton. Próbáltam stoppolni, de nem sok sikerrel. Feltűnt egy kék 1600 - as Lada. Leintettem, de rögtön meg is bántam, mert HA - s rendszáma volt. Berezeltem. Öltözetem sok minden volt csak szabályos nem. Ugrott egy betétlapom és örüljek ha megúszom ennyivel. Az autót egy 35 - 40 év körüli fekete félhosszú göndör hajú az arányosnál kicsit teltebb nő vezette. Megállt mellettem, áthajolt a kocsin és kinyitotta az ajtót.
- Erőt, egészséget! - Köszöntem, hátha javít a helyzetemen.
De ő csak felkacagott. Fiatalos gyöngyöző nevetése volt.
- Szia! - Válaszolt.
- Ne tévesszen meg a kocsi. a férjemé. Én nem vagyok hivatásos. Szállj be. Szentesre megyek, elviszlek egy darabon.
- Megköszönném. Beszálltam és elindultunk. Gyorsan túlestünk az udvarias formulákon és hallgatásba merültünk. Beszélgetés közben szemrevételeztem. Nagyon jól nézett ki. 170 magas lehetett és 70 kiló. Formás lábak Kellemesen vastag combok, széles csípő, átalagos derék, nagy, kerek mellek. Öltözete sem hagyott kívánnivalót maga után. Királykék kosztümöt viselt, alatta nagyon halvány kék árnyalatú selyemblúzt. Fekete körömcipő és fekete (mint később kiderült) harisnyatartós harisnyát. (Három hete nem látta a férjét. Pont hozzá igyekezett, azért volt így kicsípve.) Hallgattuk a rádiót, a keze a sebváltó gombján dobolt. Amikor észrevette, hogy figyelem a kezét abba hagyta a dobolást és elég egyértelműen erotikusan játszani kezdett vele. Megvárta amíg a szemébe néztem. Gyönyörű barna szeme volt. Kacsintott és a nedvesítette a szája szélét. Majd beleszédültem a pillanat varázsába. Igaz akkor már én is egy hete nélkülöztem a szex nyújtotta örömöket. De az érintése villámcsapásként ért. Majd ki ugrottam az ülésből. Míg egymást néztük ő a combom belső oldalán végigsimítva a sliccemhez kapott. Nem tudtam elszakítani a tekintetemet az övétől. Éreztem amint próbálja kibontani nadrágomat, de nem sikerült neki. Az útra nézett és megszűnt a varázs. A legközelebbi mellék úton lefordult és egy hobbykert fái közé kormányozta a kocsit.
- Ne tégy semmit, majd én kiszolgálom magam. Rég voltam ilyen fiatal fiúval. Ki akarom élvezni minden percét. Csak arra kérlek hagyd, hogy irányítsak és nem bánod meg.
Hátra döntötte az ülésemet. Kicsit megemeltem a csípőmet, így már könnyen megszabadított a nadrágomtól. Finoman két kézre fogta az egyre jobban ágaskodó ékszeremet és apró csókokkal halmozta el, miközben az ujjai a golyóimat cirógatták. Beleremegtem a kéj érzésébe. Erősen megcsókolta a makkom hegyét és szívni kezdte. Éreztem, hogy itt a vég, pedig még el sem kezdődött. Ívben megfeszültem. Megpróbáltam betolni a szájába a farkam, de nem sikerült. Rángatózva élveztem el. De valami nem stimmelt. Nem jött az üresség, az ellazulás érzése. Olyan erős volt az extázisom, hogy észre se vettem amikor elszorította a farkam tövét. Egyetlen csepp sperma díszelgett a makkom hegyén. Ezt az ujja hegyére vette és nagyokat cuppogva ízlelgette. A keze sem pihent, lágyas simogatta a combom és az egyre lankadó ékességem. Amikor a magom íze végképp elhalványodott a szájában, újra szopni kezdett. Nem lágyan, simogatóan, hanem erőszakosan, követelőzve. Szólni akartam, de meggyőzött a stílus eredményessége. Imént elélettelenedett farkam ismét petrencésrúdba ment át. Izabella is elégedett volt az eredménnyel. Szopás közben elégedett morgásokat hallatott. Most már én sem akartam tétlenül figyelni az eseményeket. Jobb kezemmel a nyakát, tarkóját kezdtem simogatni, ballal a blúz gombjait babráltam. Hamar beljebb is kerültem. Szép feszes és nagy mellei voltak. És (istennek hála) elől kapcsos melltartója. Lágy, de határozott mozdulatokkal masszíroztam a mellét. Éreztem, ahogy beleborzongott a gyönyörbe. Benedvesítettem az ujjhegyeimet és a mellbimbóit vettem kezelésbe. Ekkor már néha megállt és sóhajtozott. Tovább akartam kutatni a kezeimmel, de nem értem el az ölét. Észrevette az igyekezetemet. Kinyitotta a felőlem levő kocsiajtót, Felhúzta a szoknyáját (ekkor derült ki, hogy harisnyát és nem harisnyanadrágot visel. Piros betétes fekete csipkés harisnyatartóval). Átmászott az ülésen és felém helyezkedett. De még nem vezette magába a hímtagom, hanem csak a csiklóját ingerelte vele. A szeméremszőrzetét borotválta, és a vénuszdombja kissé borostás volt, ami csökkentette a kéjt (illetve megakadályozta azt, hogy másodjára is elsüljek). Lágyan ringatózott az ölemben. Végig kigomboltam a blúzát és a tenyereimbe vetem a két hatalmas alma alakú mellét. Fölültem és felváltva játszottam a nyelvemmel a két bimbón. Egész világos mellbimbója volt nagy udvarokkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2018. 10. 13. szombat 07:55
Jó kis feleség.
#9 vakon54 2017. 09. 3. vasárnap 17:07
Fúrcsa feleségekvannak-e főldkerekségen.
#8 feherkalman1 2017. 05. 19. péntek 09:34
Húúúúú! Nagyon jó, ott voltam félévig katona de sajnos nem volt ilyen szerencsém.
#7 cscsu50 2015. 07. 15. szerda 05:53
jó sztori
#6 feherfabia 2015. 01. 23. péntek 06:27
Nagyon jó!
#5 AlexHun 2014. 08. 8. péntek 12:25
Szuper.
#4 A57L 2014. 05. 2. péntek 06:07
Jó az írás.
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 17:45
Elég jó.
#2 gap 2003. 01. 1. szerda 20:21
eröt egészséget?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?