A+ A-

Álom

Éjszaka van,nehéz nap után térsz végre nyugovóra és nyugtalanul várod hogy az álmok elragadjanak egy varázslatos világba ahol nem számit a stressz, nem számít a hétköznapok szürke tengere, csak a kikapcsolódás, mint egy kellemes lágy dallam, ami a füledbe mászik. Lassan lehunyod a szemed és körvonalazódik egy eddig ismeretlen táj... Először csak érzed a finom meleg szellőt, az óceán morajlását, majd ahogy kinyitod a szemed meglepetten tapasztalod a környezet látványát: egy elhagyatott trópusi szigeten állsz... homokos tengerpart lágy szélben lengedező smaragdzöld pálmafák, égető mégis csodás szikrázó napsütés. A kezed homlokod felé teszed, hogy ne zavarjon a napsütés, így nézel körbe újra és újra, miközben a lábad néha a partra vetett hullámok érintik. A végtelennek tűnő óceán és a parányi kis földdarab határán állsz, majd hirtelen a távolban meglátsz egy kis bambuszból készült kunyhót, amin a szivárvány minden színében pompázó virágszirmok terülnek el.
Csak most veszed észre, hogy a kunyhóhoz egy ugyancsak virágszirmokból kirakott kacskaringós út vezet... a kíváncsiságod lassan legyőzi a józan ész korlátait, és elindulsz abba az irányba, ahol még nem tudod mi vár rád, de szeretnéd megtudni. Minden egyes lépéssel közelebb és közelebb érsz mikőzben a forró homok szinte égeti a talpad, majd odaérsz a kunyhóhoz. Itt már hűs árnyék fogad, a bizsergés mégis átjárja az egész tested a kíváncsiságtól, hogy mi várhat téged odabent?
Erőt veszel magadon és indulnál, hogy megtudd végre mit rejt a titok, de ekkor hirtelen a szemed előtti világ elhomályosul. Egy tenyér takarta el előled a külvilágot, gyorsan megfordulsz, hogy megtudd ki lehet az. Én vagyok... de nem tudsz megszólalni, nem hagyok neked egy másodpercnyi időt sem, hamar közelhajolok hozzád és megcsókollak. Forró és mégis lágy ez a csók, de közben szenvedélyes is, nem is igazán tudod meghatározni ezt az érzést szavakban, ezért inkább csak átadod magad neki. Ahogy az ajkaim egyre szorosabban találkoznak a tiéddel, átkarolom a derekad és szorosan magamhoz húzlak, aztán az ajkaim kissé szétnyílnak, hogy a a nyelvem utat törhessen és rátalálhasson a tiédre,majd amikor ez a pillanat is elérkezik,szenvedélyes táncot járnak odabent egymással.
Ekkor kaplak hirtelen ölbe hogy bevihesselek a kunyhómba,ahogy beérünk körülnézel és látod hogy a talajt pár centi vastagon rózsaszín és vörös rózsaszirmok fedik, de most sincs sok időd feleszmélni... hiszen most leteszlek a szirmok közé majd újra megcsókollak. Kettős érzés ez, hiszen egyfelől érzed a csókom izét miközben az egész testedet simogatja a szirmok édes kavalkádja. Annyira valóságos minden egyes érintés, minden egyes csókom, pedig ez csak egy álom, de annyira valóságos, úgy érzed sosem akarsz felébredni, de eddig tart a gondolatmenet ami gyorsan végigfut az agyadon,mert a következő pillanatban az ajkaim immáron a nyakadon érzed.
Egy négyzetcentimétert sem hagyok ki,és ez nagyon tetszik neked, ajkaim leheletfinoman érnek a puha bőrödhöz, apró puszikkal kényeztetve a nyakad minden egyes pontját. Aztán a puszik után már a nyelvem hegyét is érezni véled, ahogy végigsiklik a nyakadon egy igencsak kacskaringós utat követve. Ezután a kezem siklik végig a testeden az arcodról indulva, le a nyakadon végig a válladon le egészen a kezedig aztán át a derekadra és végül a tenyerem ezen a ponton megpihen, de csak egy pillanatra, mert most a mellkasod fölé hajolok, kinyújtom a nyelvem és a nyelvem hegyével megérintem a mellbimbód, csak egy pillanat kérdése mégis olyan forró, ahogy a nyelvem hozzáér a megkeményedni látszó bimbódhoz.
Aztán lassan körbefuttatom a nyelvem teljes terjedelmét a bimbó udvarán, majd finoman bekapom, és szopni kezdem. Először nagyon gyengéden nagyon lágyan csinálom, de aztán az érzés erősödni kezd benned, ahogy az ajkaim egyre szorosabban fogják körbe az immár kőkeményre duzzadt bimbód. Néha mégis szívom, ami újabb érzéseket vált ki belőled egészen addig, amíg az ajkaim hirtelen bennem fejezik a gyönyört adó kényeztetésüket, de csak azért, hogy az eddig elhanyagolt melled is birtokba vegye. Először a kezem, majd később a nyelvem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.6 pont (5 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2007. 05. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?