A+ A-

Repülőn

A tűző nap és fülledt pára után jólesik a repülőgép hűvöse. Mire elrendezem csomagjaim, előpakolom az úticuccot (walkman, könyvek, papírzsebkendők, felfújható párna), lassan kigurul a gép. Becsatolom az övem, a Jumbo középső részében négyes üléssorból a jobb szélső az enyém. Kevesen vagyunk, mellettem kettővel ázsiai lány, apró termetű, fekete hajú, ahogy szinte mind. Összenézümk... hűűűű, de szép!!! Mindig is imádtam a távol - keleti lányokat, dús hajzuhataga fényesen csillogva súlyosan omlik vállára, mosolya kedves, sötétbarna szemében is nevetés, ahogy "Hello!" - t mond, kissé sután viszonzom, nem bírom levenni a szemem róla. Tekintetem időnként tétovázva le - lesiklik, képzeletem végigsimogatja fekete rövidujjú blúza alatt épphogy kis dombokat formáló mellét, a világosszürke, oldalzsebes sortból kibukkanó gödröcskés térdét, a sima bőrű lábszárát, egészen a vékony pántos szandálba bújtatott, kecses lábfejig, elidőzve a gyöngyházszerűen csillogó körmű lábujjakon.
Észreveszi vetkőztető pillantásom, és úgy tűnik, nem zavarja nagyon, kicsit megcsóválja a fejét, és elnézően kuncog. Nála is könyv van, angol nyelvű, ha jól látom, valami művészettörténet lehet. Közben a gép nekilódul, a turbinák zúgása felerősödik, a gyorsulás az ülésbe szorít. Ilynekor mindig kicsit feszengek, számolgatom magamban, mikor jön a V0, V1, V2 sebesség, és vajon nem lesz - e gond a felszállással. Láthatja rajtam a feszültséget, felém hajol: "Are you afraid of the flight? Don't worry... it' s allright! I always enjoy it!"
"Thank you, I don't afraid... but I'm always a little bit nervous.." próbálkozom gyér angoltudásom kamatoztatni.
"Take it easy! - mosolyog, és egy pillanatra a kezemre teszi a kezét "It's fun!" - majd olvasni kezd ismét.
"I hope.." mormogom, de közben megpróbálok uralkodni a remegésen, ami kezének érintését érezve tört rám. Nem igaz, éppcsak teljesen természetes, emberi gesztus volt, én meg máris meredezni kezdek, és begerjedek... Sóhajtok, és én is előveszem a könyvem, de csak tétován bolyong szemem az összemosódó sorok közt, ébren álmodva képeket látok magamban, megadóan hátradőlök az ülésben, és átadom magam az erotikus képzelgésnek...
... a lány ismét felpillant a könyvből, csak erre várok, megbámulom újból, tekintetünk összekapcsolódik... mosolyog megint, de más ez a mosoly. Pajzán, ígéretes, sejtető. Akár egy rafinált estélyi ruha, úgy tud kihívó lenni, hogy nem mutat igazán semmi nyilvánvalót, mégis felborzolja a képzeletet. Én is elmosolyodom, de érzem, kissé zavarodottra sikeredik. Kedvesen felkuncog, majd felém nyújtja jobbját és megszólal: "OK, my name is Jenny, I'm a student. What about you?"
Kezet fogunk, határozott, de nem férfias a kézfogása, megpróbálom sokáig érezni kecses ujjait, puha tenyerét, nem is húzza el, míg nehezen kinyögöm a választ. Kissé akadozó beszélgetésbe kezdünk, ki hova utazik, miért, mit csinált előtte. Zavarom csak növekszik, mert közben szeme folyamatosan fürkészi az enyémet, nem pillant félre, minden gesztusából érzékiség sugárzik. Mindenkivel ilyen, vagy talán nekem szólna ez az adás? Töprengek, de nem hagy időt, rákönyököl a két ülés közti karfára, tenyerébe hajtja az arcát, így szemvonala az enyém alá kerül, kicsit alulról néz fel rám, fekete haja lágy keretet rajzol arca köré.
"Hey... what's the problem? Are you afraid of ME???" kérdezi, de ahogy a szavakat formálja, ahogy sötét szeme csillog, egyértelműen jelzi, sejti ő, nagyon is érzi, miért vagyok ilyen, de játszik velem kicsit.
"No... just... just you are so beautiful and... so sensual, you know... I really impressed" kísérlem meg az idegen nyelven megfogalmazni azt, amit még magyarul se könnyen mondanék ki.
Elneveti magát, megcsóválja fejét, haja előrebiccen arcára, félig takart szemeivel oldalról néz rám, úgy mondja lágyan: "Please, don't make me shy..." Aztán felémhajol, megint ráteszi kezét az enyémre és szinte suttogja "when you look at me with these beautiful green eyes I feel like I'm naked..."
Huhhhh... micsoda? Te jó ég, ennyire látszik? Szívem úgy kezd el dobogni, mint egy többezer lóerős hajómotor, hirtelen nagyon melegem lesz, közelebb hajolva lassan mindkét kezemmel megfogom az övét és finoman simogatni kezdem. Jenny viszonozza, szájának apró rezdülései arról tanúskodnak, hogy rá is hatással van a dolog.
"Because I so strongly want to see you naked..." mondom hirtelen jövő bátorsággal, és ujjaim a csukló belső oldalán kalandoznak, eszényien bársonyos bőrén, fel a könyökhajlatig.
Felvonja szemöldökét, és másik kezével játékosan cirógatni kezdi karján bóklászó ujjaim. "You know, it's not possible here... it's an airplane.."
Most már nincs megállás, bíztatom magam, de hangom folytott, érdes, mikor folytatom a játékunkat: "Ok, then what is possible here?" közben kezem már felcsúszik a blúz ujján a válláig, hajfürtjeivel játszom, karikákba csavargatom és elengedem, tekintetünk fogva tartja egymást,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Bizse42 2018. 11. 30. péntek 00:06
Egy kis igazi, romantikus, tiniknek szóló írás.
#11 zoltan611230 2018. 11. 29. csütörtök 08:55
Sok az angol.
#10 A57L 2018. 04. 21. szombat 04:54
Jól megírt,érzéki történet.
#9 zsuzsika 2015. 11. 1. vasárnap 16:21
A történet az jó. Én ugyan értek angolul de lehetett volna azokat magyar nyelven írni,hogy közérdekűbb legyen.
#8 papi 2013. 07. 15. hétfő 12:21
Nagyon jó
#7 tutajos46 2011. 10. 24. hétfő 07:15
lehet hogy megszeretem a repülést!
#6 vlado 2007. 08. 26. vasárnap 18:23
sok az angol szöveg,JÓ
#5 stevee 2003. 04. 30. szerda 11:21
SZUPER
#4 hugo 2002. 10. 1. kedd 03:25
Hiheto,igenyes nagyon tetszik!!!!Gratula az ironak es ha ez megtortent valakivel akkor az mar egyszer tenyleg jart a menyben az eleteben!!!
#3 lópici gáspár 2002. 09. 8. vasárnap 13:21
Eszméletlen jó történet, irigylem, akivel megtörtént!
#2 Gbx 2002. 02. 27. szerda 16:40
Jo tortenet, eppen a hosszu elokeszites teszi hihetove...

Ja es melyik ez a jarat??
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?