Csere

Szavazás átlaga: 7.19 pont (279 szavazat)
Megjelenés: 2001. június 24.
Hossz: 14 473 karakter
Elolvasva: 72 012 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Egyik este, amikor egymás közelébe fészkelődve készülődtünk az alváshoz, a férjem simogatta a hajamat, a kézfejével végigcirógatta az arcomat, és egészen halkan, csaknem hang nélkül súgta bele az arcomba:
Nem akarlak megbántani vele, de van egy titkos vágyam, ami oly gyakran itt dobol bennem. Nem mertem eddig mondani, de most mégis megkockáztatom. Az a helyzet, hogy szeretném, ha kipróbálnánk egy partnercserés éjszakát. Egy kicsit kivárt, hogy mit válaszolok, aztán folytatta még: – Nem muszáj, ha nem akarod, csak nagyon vágyom rá, hogy kipróbáljuk.
Átzúdult az agyamon mindenféle gondolat. Hogy ezek szerint elégedetlen velem, amit tőlem kaphat, már megunt, vagy éppen van valakije, és így vezeti be a mondanivalóját.
De biztosított róla, hogy nincs megunásról szó, egyszerűen csak nagyon szeretné egyszer kipróbálni. Nincs is semmiféle partner jelöltje a dologra, hanem jobb volna, ha én kerítenék valaki házaspárt, amelyikből rokonszenves nekem a férfi, mert ugye az a fontosabb, hogy a nő elfogadja egy férfi szexuális közeledését. Egyedül azt fűzte hozzá, hogy jó lenne, ha a nő inkább mediterrán típus lenne, szóval ne festett, ne szőke, ne sovány, hanem valami melles, faros asszonyos alakú.

Ahogy végigvettem az ismerőseimet, egyikőjük se volt olyan, akivel el tudtam volna képzelni a dolgot, mert vagy a pasi volt ellenszenves, vagy közömbös nekem ilyesmihez, vagy a nő egy affekta csibe. A párom nem erőltette tovább, nyilván azt feltételezte, hogy én nem akarnám a dolgot, azért húzódozok a döntéstől. Vagy esetleg a partnerpáros nem akarna minket.

Valójában volt egy ismerősöm, sőt mondhatom, hogy barátom, akivel bizalmas jó kapcsolatban voltam, s vele el tudtam volna képzelni egy ilyen típusú kalandot, de nem ismertem a nejét, nem feltételeztem, hogy hajlandó lenne velünk ilyesmire. Aztán hosszas tétovázás után mégiscsak megkérdeztem tőle, hogy mi a véleménye az ilyesmiről, és kissé váratlanul ért, hogy egyáltalán nem volt elutasító, hanem gondolkodott a dolgon. Ígérte, hogy majd egyeztet a feleségével, megbeszéli vele, hogy mit szólna.
Nem tudom, otthon hogy adta be, de egy beleegyező hírrel telefonált vissza. Mondta, hogy szívesen eljönnek hozzánk szombaton 9oo – re.

Amikor már ilyen konkrét időpont volt, kicsit elbizonytalanodtam, hogy tényleg jó ötlet – e, de már lendületben volt a folyamat, nem fújhattam le. Meg aztán engem is izgatott a dolog. Persze halál zavarban voltam, amikor megjöttek szombat este.

A nő tényleg csinos, kreol bőr, sötétbarna haj, érzéki ajkak, meleg tekintet. Láttam mindjárt, hogy tetszik a férjemnek, ahogy végiggusztálta tetőtől – talpig, teljes megelégedésére szolgált. A nőnek is rokonszenves volt a párom.

Nem tudtam, hogy ilyen helyzetben hogyan lehetne föloldani a feszültséget. Beraktam a videóba egy szexfilmet, gondoltam, hogy a hangulathoz ilyesmi kellene. Nem volt valami jó ötlet, néma csöndben néztük a filmet, és inkább feszültebbek lettünk tőle, és egyáltalán nem tüzesedtünk föl az ott látottaktól.
Akkor aztán a férjem betett egy CD – t a lejátszóba, és arra a kellemes lágyan úszó zenére felkérte a vendégcsajt táncolni. Máris lehetősége nyílt egy kis legális ölelkezésre, tapogatásra.
Kapva a lehetőségen, mi is táncolni kezdtünk a másik férfivel, de láttam, hogy megoszlik a figyelme, folyton oda – odapislog, hogy mi történik a feleségével. Egészen addig lesegette őket, míg egy lendületes forgatás után ők ketten át nem sodródtak a szomszéd hálószobába.
És már vissza nem is jöttek, kettesben maradtam a partneremmel.
Még mindig éberen a másik szoba felé fülelt. Kissé zavart engem, hogy nem eléggé rám figyel. Hogy ide tereljem jobban, két tenyeremet rátettem a füleire, aztán megcsókoltam a két szemhéját.
– Fület, szemet becsukunk, nem hallgatózunk, nem leskelődünk. Majd utólag megbeszélitek, ha gondolod, de most ő megszűnt neked, itt vagyok én.

Kicsit elröstellte magát, hogy rápirítottam s ahogy folytattuk a táncolást, mostmár felfedezőútra indította a kezeit. Beletúrt a hajamba, simogatta a hátamat, míg a csípőmig ért, s aztán a fenekemen megállapodott a kutakodással. Ahogy magához szorított, annyira egymásba nyomódtunk, hogy a lélegzete a nyakamon landolt, majd meg az arcát a vállgödrömbe tolta. Egészen izgató volt így táncolni vele, hogy minden lélegzetvétele cirógatta a nyakamat. Ahogy öleltem, a tarkóján simogattam a haját, és élveztem a kellemes borzongást, ahogy ringatóztunk a zenére. Aztán a pulcsija alá bekalandoztam, simogattam a hátát. Jó izmos háta volt, a gerincénél mély árkot tapintottam, jó volt benne hullámoztatni a kezemet.
Éreztem, hogy tetszik neki, ahogy simogatom, mert puha puszikat nyomott a nyakamra, s egyre följebb illesztgette a puszijait, már a fülem szegélyére is tett néhányat. Amúgyis érzékeny a fülem az ilyesmi dédelgetésre, most meg ahogy ölelt, ahogy a nyakamba szuszogott, egyre inkább úgy éreztem, hogy elgyöngül a térdem, és olykor kiesem a zene ritmusából. Csak álltunk ott egymással szemben, s miközben ő csókolgatta a nyakamat meg a fülemet, már nem a fenekemet szorongatta, hanem előrehozva a kezeit a ruhám gombjait kezdte bontogatni. Elöl végig gombos egyszerű ruha volt rajtam, szóval amint megnyitotta mindet, tüstént hátraszaladt az ujjaival, hogy a lapockámon kikapcsolja a melltartómat is. Pedig szerettem volna, ha egy kicsit több figyelmet fordít a fehérneműmre, mert szerintem szenzációsan szexi darab volt, ha nem is mondom, hogy erre az alkalomra szereztem be, de mindenképpen olyan holmi, amiben nem munkába jár az ember, hanem tüstént erotikus gondolatokat gerjeszt. De ő nem figyelt rá, hanem csak iparkodott megszabadulni tőle.
Végülis nem is bántam annyira, hogy elsikkadt, mert ahogy eddig a nyakamat lepte el csókjaival, most teljes figyelmét a melleimre fordította. Élvezte a látványt. Finoman markolászta, mint aki az állagát vizsgálja, vagy mint aki egyszerűen csak szeret markolgatni egy telt női mellet.
Éreztem, hogy egyre inkább izgatóan hatok rá, hogy szívesen tart a karjai közt, a dagadozó vágy szabályosan érezhető volt, ahogy összesimultunk.

És akkor egészen félre nem érthető szenvedélyes neszek hallatszottak át a szomszéd szobából. Mély sóhajok, horkantások, apró kis elfojtott nevetés, nyögések is. Pontosan sejteni lehetett, hogy mi folyik ott
Észrevettem, hogy már megint nem rám figyel, hanem ott a füle, legszívesebben bement volna, megnézni, hogy pontosan mi folyik ott a feleségével. Nem akartam, hogy elveszítse az érdeklődését irántam. Azt akartam, hogy jobban belefeledkezzék az ölelésembe. A pulcsi szegélyét az ingével összefogtam, s egy hirtelen mozdulattal áthúztam a fején. A meztelen felsőtestéhez hozzásimultam a melleimmel, s kissé meghempergettem magam rajta. Ugyanakkor máris hátratoltam a törzsét, hogy a mögötte árválkodó nagy fotel kellően megnyomja a térdhajlatát ahhoz, hogy a nyomásomnak nem tudva ellenállni belerogyjon, magával húzva engem is. Így, hogy már a fotelben ült, hirtelen lerúgtam a semmi kis bugyimat, és terpesztett combbal az ölébe telepedtem. A kezeit visszahúztam a mellemre, mert tetszett nekem, ahogy simogatja, szerettem volna, ha folytatja. Nem volt ellenére. Közelebb hajolva végigcsókolgattam az arcát. A szemöldökétől kezdve, az orrnyergét kicsit megharapdálva. Amikor a halántékát nyalogattam, érezhetően elmélyült a lélegzetvétele, éreztem, hogy kezdődik a szárnyalás. Azt se tudta hová kapjon. Visszatérve a fenekemhez úgy simogatta, hogy lehetőleg a két partja közé szaladva minél előbbre hatoljon az ujjaival, és az ánuszt meg a gátat simogatta, kis körkörös nyomkodással. Jól esett, ahogy ott babrált, és alig vártam már, hogy némi intenzívebb simogatásban is részesülhessek.

Valamennyire fölemelkedtem az öléből, úgy súgtam oda, hogy tolja le a nadrágját. Nem volt egyszerű, mert hisz az ölében voltam, és a két combom képezte kapun túlra kellett volna tolni a nadrágot. Ha térdig nem is sikerült, de az ágyéka szabaddá vált, és máris láthattam, hogy a sötét szőrtengerben ott ágaskodik a műsor következő szerepelője, türelmetlen várakozással nyújtogatta a nyakát. Nagyon formás volt, jó lett volna megcsókolva izgatni a végtelenségig, de most nem annak volt az ideje.
Amint visszaereszkedtem az ölébe, máris befogadhattam volna azt a szép kis huszárt, de előbb még azt szerettem volna, ha kicsit kívülről simogatja a feltárult szirmokat. Ő fészkelődött alattam, próbált betalálni a csatornába, én meg inkább úgy helyezkedtem, hogy ne találjon be azonnal, hanem csak a környékét gyalulgassa nekem. Kellemesen borzongatott az érzés, ahogy szánkázott előre – hátra a nedves hasítékban. Éreztem, hogy ha így folytatja, nagyon élvezetes vége lehet.

A szomszéd szobából egyre hangosabb volt a hörgés, egy – egy artikulátlan kiáltás is. Észrevettem, hogy megint oda figyel inkább, nem annyira rám. Az ajkára hajoltam, és finoman csókolni kezdtem a száját, miközben a kezét a hasamra húztam, majd megtoltam lefelé, hogy érezze, hová szeretném a simogatást. Eleinte merev volt az ajka, nem is viszonozta a csókomat. Aztán csak eleresztette magát és egyre inkább élvezte a csókolózást. Míg nyelvét a számban táncoltatta, hüvelykujjával dörzsölgetni kezdte a csiklómat... Húúúú, egyre jobb!
Némi mocorgás után aztán mégis befogadtam őt, s úgy hintáztam föl – s alá, hogy lehetőleg a farka teljes hosszán végigsimítsak.
Szívesen csókolózott velem, egyéb mozgásra nem igazán volt lehetősége, mert a fotel öblében ülve inkább csak rendelkezésemre bocsátotta a dákót, s hagyta, hogy a magam ritmusában haladjak a kéj felé. De valójában a hüvelykjének köszönhetően robbant bennem a gyönyör. Szétspriccelt az érzékeimben, megrázkódtatott teljes mivoltomban.

Ráborultam a vállára, kimerülten pihegtem ott, de azt hiszem, ő nem jutott olyan magasságokba, mint én. Szerettem volna magammal ragadni, és bár ő is szívesen részt vett ebben az összedörzsölődésben, örült neki, hogy nekem örömet szerzett, de az övé nem lehetett valami kielégítően nagy kéj.

Amikor aztán lecsillapultam már, kimásztam az öléből. Fölállt ő is, és kíváncsian belestünk a másik szobába, hogy ott mi folyik éppen. A nagy franciaágy túlsó oldalán egymást átölelve mélyen aludtak mindketten, a sarokban a kis hangulatlámpa még diszkréten világított.

Összenéztem a partneremmel. Mi legyen?
– Aludjunk mi is egy picit amíg ők föl nem ébrednek?
Teljesen kilépett a nadrágjából, és rádőltünk az ágyra mi is. Felém fordulva feküdt le, nyakam alá fektette a karját, a másik kezét meg a derekamra tette. Ahogy átöleltem, olyan jó tapintású izmosnak éreztem a hátát, hogy szívesen simogattam, tapogattam a gerinc horpadását.
– Ne ingerelj, nem fog menni újra!
– Nem várom el, csak egyszerűen jól esik simogatni a bőrödet.
– Na, ha nem várod el az ismétlést, akkor én is szívesen simogatlak
– mondta, és a derekamról a csípőmre siklott, majd a combomra aztán ismét a fenekemre.

Izgató volt, ahogy simogatott Jól esett érezni, ahogy magához ölel. Átkaroltam a fejét, közelebb húztam, és átadtam magam az élménynek, ahogy cirógatjuk egymást. Egyre fokozottabban tetszett a dolog. Élveztem a kezét, és élveztem, hogy ölelhetem őt.
– Aha, nem várod el – azt mondod, aztán máris egészen fölizgultál, feszülsz a készenléttől – súgta.
– És te? – ahogy firtattam, odakalandoztam az ujjaimmal a hasa alá, tüstént megéreztem, hogy mereven várakozik. Ha már odakeveredtem, nem is távoztam egyhamar, hanem tovább simogattam a szerszámot, finoman meg – megszorítottam. Egészen kemény volt, most már nem mondhatta volna, hogy ne ingereljem, mert nem fog menni újra. Lejjebb nyúlva a golyóit vettem a markomba, kicsit morzsolgattam a tenyeremben, máris éreztem, hogy kihagy a lélegzete.
Talpra húzta az egyik lábát, hogy kényelmesen odaférjen a kezem, és nagyon élveztem, hogy a markom egészen teli van vele, hogy milyen bársonyosan lágy tapintású bőr van a farkán. Az előváladéktól jó síkossá vált a hegye, és már nagyon könnyedén táncolt a tenyeremben.
– Szerintem beleférne egy második menet is – suttogtam bele az arcába.

– Ne itt az ágyon, hisz itt vannak ők is. – intett a fejével az ágy másik oldala felé.
– Alszik mindkettő, majd nem zajongunk nagyon – súgtam, és én is fölhúztam az egyik lábamat, hogy föltárjam a bejáratot neki.

Megpróbálta úgy fektében a helyére tenni, nem sikerült elsőre, csak a környékén kopogtatott vele. Aztán amikor a második próbálkozásra se találtunk jól össze, akkor hátranyomtam a vállát, és ahogy a hátára gördült, átlendítettem a csípője fölött a combomat. Ebben a pozitúrában tüstént a helyére talált a fütyköse. Amint fölemeltem a törzsemet, a tövéig csusszantam, egészen mélyre.
– Mi az, hogy nem lesz itt második menet, hiszen olyan vagy mint egy kiéhezett kamasz. Remekül érezlek, feszül, dörzsöl, simogat, nagyonis finom vagy.
– Te is finom vagy, jó forró és selymes.
– Imádom, ahogy így érzem a lüktetésedet. Vibrál tőled az egész környék, gyere még...
– Ahogy végigsiklasz a teljes hosszán, végig érzem, ahogy szorítod...

– Áhhh, megőrülök tőled, amikor ilyesmiket suttogsz nekem, szeretem, ha mondod, hogy mit érzel!
– Azt érzem, hogy imádom ezt a drága kis lucskos puncikádat...
– Mondd még, mondd... ahhhhh... újra!
– Szeretem, amikor így magadba ölelsz, amikor tövig benned lehetek,... ohhhhh... szorítsd még!
– Jézusom, de jó vagy, istenem, észveszejtő... ahhhhh... Ne hagyd abba...
– Jaj... nagyon finom... jaj, csináld még...


Szorította a derekamat, egészen ráfeszített a hasára, és hihetetlenül jó volt, ahogy ott hullámozgattam. Már szólni se volt erőm, csak nyögtem, ahogy a kéj végigömlött rajtam.
Ijesztően hangosan élvezett el, ez most egy igazi volt, nem olyan, mint odakinn a fotelban, ami persze szintén jól esett, finom volt azt is, de amit most műveltünk egymással, az egészen észbontóan csodálatosan jó volt.

A gyönyörtől elgyöngülten ráomlottam a mellkasára. S ahogy oldalra fordítottam az arcom, látom, hogy a felesége néz minket, és mosolyog. Tétován, de egyértelműen elismerőleg fölemelte a hüvelykujját nekem. Olyan boldog voltam. Kacsintottam neki, visszamosolyogtam persze, és én is a hüvelykemmel jeleztem a teljes megelégedettségemet.

Aztán a paplan csücskét megfogta, és megemelve úgy húzta felénk, hogy bennünket is befedett a finom puha paplanmeleggel.

Aztán belemerültem az alvásba. A szeretőmre ráolvadtan, a paplannal betakartan, úszva a boldogságban.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.19 pont (279 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. május 21. 11:14
#29
Érdekes vágy jól megvalósítva! Régi szép emlékeket idéz fel!
1
s
sasoka200
2020. december 29. 23:47
#28
Jó volt.Emlékeztet pár hasonló esetre fiatal házas koromból.
1
z
zoltan611230
2020. augusztus 20. 06:11
#27
Jó kis játék...
1
én55
2020. augusztus 10. 14:43
#26
Nagyon jó.
1
f
feherfabia
2020. augusztus 5. 08:41
#25
Tetszett!
1
Bizse42
2019. december 5. 13:56
#24
Én nem reménykedem a folytatásba, mert 2004- óta lett volna idő! Ettől függetlenül e történet hangulata "bársonyosan simogató és vágykeltő" volt. Nekem rövidre sikeredett, kívánja a folytatását tudom.....
1
t
t.555
2017. október 1. 02:13
#22
Izgató történet, nagyon jó lett!
1
feherkalman1
2017. május 14. 07:53
#21
Hát ahhoz képest hogy a férj akarta az asszonyka alaposan megkedvelte az idegen répát.
Kíváncsi vagyok a másik pár hogy élte meg.
1
Andreas6
2017. február 15. 16:26
#20
Kitűnő hangulata van, ami ritkaság az itteni írások között.
1
z
zsomberos
2016. július 16. 12:39
#19
Jó lett
1
cscsu50
2015. július 9. 08:23
#18
a világ legjobb játéka
1
C
Clown85
2014. július 25. 09:00
#17
Egészen jó!
1
C
Clown85
2014. július 25. 08:59
#16
Egészen jó!
1
a
A57L
2013. november 6. 04:48
#14
Elég jó.
1
p
papi
2013. szeptember 10. 05:19
#13
Egészen életszerű.
1
tutajos46
2013. július 11. 20:23
#12
Szívesen cserélnék.
1
m
mackó2009
2012. november 9. 21:54
#11
Szépen megírt történet
1
sikamika
2012. szeptember 30. 21:42
#10
romantikus. . .
1