A+ A-

Evelyn szerelmei

Ezt a történetet egy kedves barátnőm mesélte el. Pontosabban: részleteket mondott el "előző életéből", már ahogy a női nem egyes képviselőinél ez szokás. Valószínű, azért tör rájuk a vallomástétel kényszere. hogy pillanatnyi párválasztásuk szükségességét legalább önmaguk élőn igazolni tudjak. Talán a mama nem mondta meg nekik, hogy bennünket, férfiakat, mert, annyira az ö többé-kevésbé kusza előéletük izgat, hanem a jelen, vágyunk beteljesülése. testük birtokbavétele és (többé-kevésbé) rendeltetésszerű használata, férfiúi kényünk-kedvünk lehető legteljesebb kiélése.
Persze, az okos férfi nem éri be ennyivel, hanem maga is arra törekszik, hogy partnere testi és lelki igényeinek megfeleljen, legtitkosabb vágyait kielégítse, ezért néha olyat is megtesz, amire "normálisan" képtelen volna...
Ám nem untatom az olvasót effajta okfejtésekkel, vágjunk a dolgok közepébe, ismerjük meg Evelynt, s az ő szerelmi életét...
A nászéjszaka
Alig 18 éves múltam, amikor 1985-ben Bandival, a jóképű, 20 éves, falum-béli legénnyel házasságot kötöttünk. A szokásoknak megfelelően nagy lagzit csap­tunk, így több százezer forint gyűlt össze a menyasszonytáncból (akkoriban az átlagfizetések 2-3 ezer körül mozogtak), aztán megvolt a nászéjszaka, amelyen -rajtunk kívül - mindössze anyukám, a vőlegény szülei, a násznagy, meg egy segítő asszony vett részt. Ennek a máshol talán szokásos eljárásnak az okait 150-200 évre vezetik vissza, amikor egy menyasszony a nászéjszaka után nem tudta l a véres lepedőt, azaz (a néphit szerint) már nem volt ártatlan, s erre nagy gyilkolászások történtek...
Ezt úgy kívánták a falu öregjei a jövőre nézve megoldani, hogy az említett résztvevőket rendelték a nászágyhoz.
Az anya - ha kellett a lányát segítette szerető szavaival, a segítő asszony meg a fiút, rendszerint kézzel, ha a tömeg előtt nem akart a fütykös működni. A násznagy meg a vőlegény szülei pedig a zsűrit alkották, feladatuk a vérzés ellenőrzése volt. Szerintem ez az egész gusztustalan szokás mindössze a live-show első, házilagos megjelenése volt, primitív ingyencirkusz, amelyben a mamák felidézhették hajdani élményeiket, a nász­nagy meg a fiús papa felizgulhatott az ifjú, vergődő menyasszony láttán, a szentes életű segítő pedig - ha szerencséje volt - életében először megfoghatta egy férfi farkát. (Persze a ravaszabbak egymástól eltanulva, szájjal csinálták a "segítést".)
Na mindegy, a lényeg, hogy ott feküdtem az ágyon az imádott férfivel, a szobában két óriási gyertya égett, s az ágy körül ájtatos arccal ott ült a láthatóan felizgult maroknyi sereg. Mi a takaró alatt levetkőztünk (mint már annyiszor), és megpróbálva függetleníteni magunkat a lehetetlen körülményektől, pettingeztünk. Persze szájjal most nem csinálhattam Bandinak, mert anyám kitért volna a hitéből, de azért a kezem sem volt ügyetlen, sokszor és nagyon szorgalmasan gyakoroltunk az eljegyzés óta. Tehát én Bandi fütykösét simogattam, aztán alsó-madárfogással olyan gyors iramban vertem, hogy a paplan majdnem elszállt! Fel is kurjantott a násznagy:
- Ügyes asszony sebes kézzel, / Urát feji egész éjjel!
- Maradjon ma'! - szólt férjecském apja, aki nyilvánvalóan alig várta, hogy a fia belém mártsa a jól kifent dárdáját. - Ne zavarja ükét, mert sose' lesz meg a nász!
- Ugyan ma'! - feleselt anyám. - Ügyes az én kislányom, egykettőre kész lesznek!
- Aztán Bangyikám - pihegett a segítő asszony -, szólj csak, ha kell!
- Itt vagyok...
- Fogják már be azt a lepcses pofájukat - dörrent rájuk az én nagyon peckes kis kakasom -, ekkora ricsajban nem tudom megdugni az asszony!
- Jól van, no! - csitította az anyja. - Mi csak...
- Kusss! - üvöltött az én férjecském, s kipattant az ágyból. Meredező, hatalmas szerszámja láttán a nők hüledezve azonnal hátrafordultak székükkel, a két férfi s elcsendesedett, de szemük kitakart testemre tapadt.
"No. gondoltam, most megfingatlak benneteket! Aztán amikor Bandi visszafeküdt az ágyba, én nem takaróztam be, hanem átkaroltam, megcsókoltam a szarut, majd a nyakát, s közben kezembe kaptam buzogányát, s ujjaimmal finoman játszani kezdtem rajta. A két férfi persze zavartan krákogott, sóhajtozott, én meg közben Bandi hasát csókolgattam.
A székek nyikorgása azt jelezte, hogy a két vén kujon már megbánta azt is, hogy a szobába lépett! Nos, nekem sem kellen több. ráhajoltam férjecském vöröslő makkjára, aztán körbecsókolgattam. Bandi felnyögött:
- Ne, ezt ne! Előttük ne...
- Mit ne?! - perdült meg egyszerre a három asszony.
- Kislányom, ezt ne! - sikított anyám.
- Miért, ha jólesik nekik? - vágott vissza anyósom..
- Nem is jól csinálja... - akadékoskodott Márti néném a segítő asszony - egészen be kellene venni... majd én mindjárt...
Az öregasszonyba belefagyott a szó. amikor meglátta, hogy széttárom combomat, s fürge ujjakkal keresem ölem elrejtett titkát, aztán amint ráakadtam a lüktető kis csiklómra, nagyon hevesen verni kezdem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 5. vasárnap 03:08
Nem rossz.
#3 papi 2013. 07. 31. szerda 09:53
Egész jó
#2 D 2006. 08. 11. péntek 13:52
A nászéjszakás részen majdnem befordúltam a röhögéstől és ha itt véget is ért volna a történet, akkor ment is volna a 10 pont. A többi viszont nem volt különösebben jó, igaz különösebben rossz sem.
#1 Törté-Net 2006. 08. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?