A+ A-

Nyári leckék

Ez is egy olyan balzsamos dél - floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Meztelenül ültem a kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Marilyn élvezettel próbálgatta, mennyi ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel - le csúszkáltak a farkamon, és mikor Marilyn felnézett rám a mogyoróbarna szemeivel, hogy lássa a reakciómat, nagyon elragadó volt. Istenem, de jó volt! Imádott szopni. Kinyúltam a kávézóasztalhoz, és odaadtam Marilynnek a kedvenc vibrátorát. Kis barátja ott zümmögött mélyen az ágyékába fúrva, miközben Marilyn a farkamat nyalogatta.
A szemem sarkából mozgást észleltem a falon lévő tükörben. Majdnem infarktust kaptam, amikor rájöttem, hogy valaki néz minket az ablakon át! Már azon voltam, hogy felugrok és szembeszállok a kukkolóval, amikor is megszületett bennem a felismerés... Maria volt az, a lány a szemközti házból. Csak 14 volt és elképesztően gyönyörű. Gyakran fantáziáltam róla, amikor a medencénk körül játszadozott bikiniben. De nézzünk szembe a tényekkel, még csak 14 volt. Én tisztán láthattam őt a tükörből anélkül, hogy ő látna engem. Nem voltam benne biztos, hogy azért érzem magam ördögien rossznak, amiért a tinédzser lány nézett minket, vagy mert láttam, mint dörzsöli Maria az ágyékát. Marilynnek sejtelme sem volt róla, hogy néznek minket, és úgy döntöttem, hogy nem is szólok róla neki. Jó kis lotyó volt a magánéletben, de mások előtt visszafogta magát. Miközben szívta a 9 inches faszomat, tudtam, hogy már nem bírom sokáig magamban tartani...
Maria 8 lab távolságból figyelte a mohó szájban el - el tünedező farkamat. Miközben Marilyn a farkamon lógott, Maria végig minket nézett. Éreztem, hogy már nem tart sokáig ez az erotikus élmény. Felálltam a kanapé mellé, kicsit jobbra fordultam, jobb kilátást biztosítva Marianak. Istenem, mit gondolhat. Maria egy kedves, katolikus lány volt, és biztos voltam benne, hogy még soha nem látott olyasmit, amilyet most. Bizonyára nagy forróságot érezhetett, miközben kezével a bugyija mélyén szorgoskodott. Marilyn hevesen mozgatta a vibrátort ki - be, tudtam, hogy mindketten közel járunk az orgazmushoz. Amint meghallottam Marilyn ismerős nyögését, kihúztam kéjpálcámat, és célba vettem vele várakozó száját. Olyan ideges voltam a gondolattól, hogy Maria néz minket, hogy első lövésemmel az csak az arcát találtam el. Második lövésem tökéletesre sikerült, és Marilyn csak szopott, és szopott egészen addig amíg az utolsó cseppektől is megszabadított. Végül lerogytam a kanapéra, a tükörbe néztem, de Maria már nem volt ott.
A következő nap szombat volt, Marylin elment dolgozni. Nem telt el öt perc, és csengetett valaki... Maria volt az, a sárga, szűk bikinijében. A vékony anyag olyan szorosan körbe ölelte őt, hogy tisztán láthattam puncija körvonalait. Nem voltak nagy mellei, de én mindig is kedveltem a kis melleket. Behívtam, - arra gondolva, hogy esetleg használni akarja a medencét - és megkínáltam egy kólával. Maria valahogy a beszélgetésünket a szex felé terelte, és egyszer csak arra kért, hogy tanítsam meg szopni! A hangom is majd elakadt tőle. Itt volt ez az elképesztő tinédzserlány a szexi kis bikinijében, és le akart szopni. Mit mondhattam volna? Hát persze, hogy igent.
Az emeleten, a hálószobában nem tartott soká, hogy beinduljak. Lassan akartam csinálni, kiélvezve a szűz száj nyújtotta örömöket, de Maria teljesen ki volt éhezve a szexre. Mikor ledobtam az alsómat a földre, és megmutattam neki gigászi méretű farkamat, szemein megilletődöttség tükröződött. Óvatosan kinyúlt érte, hogy megérintse, én meg megragadtam hátulról a lány fejét és lassan ráhúztam szerszámomra. Először csak a végét vette a szájába, és éreztem, amint nyelvével nyalni kezdi. A kurva életbe! Ez a lány istenadta tehetség, kimondottan szopásra született. Aztán megmutattam neki, hol a legérzékenyebb, és hogy hogyan cirógassa golyóimat szopás közben. Egyre mélyebbre és mélyebbre csúsztattam rudamat, míg majdnem az egészet be nem nyelte. Szemei közben kidülledtek! Micsoda látvány!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?