A+ A-

Ne légy hűtlen

Ez az élményem még a múlt nyáron történt. Már régóta figyeltem a szomszéd not, aki bár már a negyven felé járt, nagyon jól nézett ki. Sokszor elofordult, hogy távcsovel néztem napozás közben. Figyeltem, és így azt is észrevettem, amit a férje nem, hogy néha férfiak fordulnak meg nála. Arra gondoltam, hogyan lehetne ezt a felfedezést kamatoztatni, illetve, hogy hogyan kaphatnám meg ot. Ezért aztán elkészítettem a terepet. Vettem egy filmet a fényképezogépembe, és vártam az alkalomra. Ami hamarosan el is jött.
Arra figyeltem fel, hogy megáll elottük egy autó. A no annyira bambának tarthatta a férjét, hogy megfeledkezett minden óvatosságról. Én pedig már dolgoztam is. Csak úgy kattogott a gép. Mivel azonban nem elég a kis bizonyíték, nagyot kell kreálni, ezért aztán, átmásztam az udvarukba, szerencsére nem volt kutyájuk, odalopoztam az ablakhoz, és belestem. Hát mit mondjak, már akcióztak rendesen. A no ott térdelt az ürge elott, és hevesen szopta. Nekem sem kellett több, és már fényképeztem is. Mivel nem akartam, hogy ido elott rájöjjön a no arra, hogy meglestem, nem kockáztattam. Még megvártam, amíg a manus berakja a farkát, és baszni kezdi a not, fényképeztem még egyet, aztán visszavonultam. Ennyi éppen elég lesz - gondoltam. Elég is lestt. De ne menjünk ennyire a dolgok elébe.
Ezután vártam pár napot, bár borzasztóan nehezemre esett. Aztán úgy éreztem most vagy soha. Bár nem szép dolog a zsarolás, úgy gondoltam, ennek a nonek már mindegy, hogy egyel több vagy kevesebb férfival fekszik - e le. Nekem viszont nem mindegy, hogy megfektethetem - e ot. Ezért összeszedtem minden bátorságomat, és átmentem hozzá.
Rövid ruhában nyitott ajtót. Már ettol is megemelkedett a pulzusom, majd köszöntem.
- Jó napot kívánok!
- Mit óhajt? - kérdezte, de szinte nem is nagyon figyelt, mit válaszolok.
- Szeretnék mutatni valamit. Talán jobb lenne, ha bemennénk. - Bementünk, leültünk, majd odaadtam a képek et tartalmazó borítékot. - Ezeket nézze meg! - Kinyitotta, majd láttam rajta, hogy megrázta, amit lát.
- Mit óhajt? - kérdezte sápadtan.
- Lehetek oszinte magához? Maga fantasztikusan tetszik nekem. Magát szeretném megkapni. - Azt hittem, majd valami hisztit csap le, de nem ez történt. Hamar belátta, hogy nincs más választása.
- Rendben van, de csak egyszer, és utána megkapom a negatívokat is.
Ebben megegyeztünk, már csak az idopontot kellett tisztázni. Sikerült is dulore jutnunk. Én már nagyon vártam a megbeszélt idopontot. Megbeszéltük, hogy o jön át hozzám.
Aztán csak eljött az az idopont. Csengettek, a szívem a torkomban dobogott. Belépett, és rögtön a tárgyra tért. Letérdelt elém, és már húzta is le a sliccemet. Elovette ekkor már ágaskodó szerszámomat, és nyalogatni kezdte. Közben húzogatta rajta a bort, és szopta a makkomat. A szívások bennem régi vágyakat ébresztettek. A nyelvével elkezdett körözni makkomon, és simogatta az alját. Majd ujjaival körbefonta farkam végét, és le - fel húzogatt kezét a legérzékenyebb r&eacut e;szen, miközben másik kezével a heréimet maszírozta. Éreztem, hogy nem sokáig bírom már. Nem is bírtam. Szinte kirobbant belolem az a hatalmas adag geci, amennyit még sosem láttam egyszerre. Nem esett zavarba, lenyelte az utolsó cseppig.
- Remélem tudod, - mondtam ekkor neki, - hogy nem úszod meg ennyivel? Vetkozz, és közben táncolj!
Sok ilyen musort láttam már, megfordultam pár sztriptízbárban is, de ez mindenen túltett. Szépen lassan elkezdett mozogni, majd simogatni kezdte magát. Felül egy blúz volt rajta, alul egy rövid szoknya. Eloszor kibújt a blúzából. Csak ugy feszült rajta a melltartó. Ezután a szoknya következett, maibol alul bújt ki. Már csak egy tanga és egy melltartó volt rajta. Elfordult, és kikapcsolta melltartóját, majd levette. Megfordult, ám kezeivel eltakarta nagy melleit. De nem dokáig. Hamarosan megláttam eddig csak bikinifelson át csodált dudáit. Fehérek voltam, míg a bore a napozástól barna. A tanga pedig már nem sokat takart, igaz nem is volt már sokáig rajta. Felém fordult, és kacér mozdulatokkal, lassan tolta lefelé, miközben csípojét ritmusosan mozgatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zoltan611230 2018. 11. 22. csütörtök 02:47
Ennyi.
#7 zsuzsika 2015. 11. 18. szerda 07:15
Nagyon gyenge.
#6 A57L 2014. 09. 17. szerda 06:26
Jó kis történet.
#5 papi 2014. 02. 17. hétfő 06:16
Tök jó
#4 genius33 2013. 06. 20. csütörtök 04:55
Elgondolkodtató kissé.
#3 v-ir-a 2011. 09. 24. szombat 21:42
utálom a zsarolást....mert egyfajta erőszak....
#2 Xxe 2003. 02. 19. szerda 14:53
Ötletes:))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?