A+ A-

Mocskos tánc

Ősz... Nyírkos, nedves, esős... Édes, forró szeretkezésekkel... Mint ahogy most is.
Kiléptem az előadőterem ajtaján, és álmosan a tegnap esti szeretkezéstől a vad csődörömmel, és az előbbi előadástól az unalmas reinkarnációról elsétáltam a 110-es teremig. Beléptem, és ott várt rám Ő. Levente, a testkontroll vezető.
Az én szexi-tanárbácsim, aki azzal a hatalmas fallosszal jár... A szemem ravaszan csillogva rá nézett. Ő csak kacsintott egyet, és elsétált a padom előtt. Lecsúsztatott oda egy cetlit, melyre ez volt írva:
"Ma este meglepetéssel készülök neked. Vacsorázni fogunk kettesben a szobádban. Remélem, ízleni fog, főként a desszert."
Tehát ma este is eljön... Megnyaltam a szám szélét, és halkan felmordultam, ahogy a tegnapira gondoltam... A barátnőim büszkén néztek rám. Tudták mi történt. Pedig csak a szememmel beszéltem hozzájuk...
Hazamentem, és beültem a fürdősós-forróvizes masszázskádba. Hátrahajtottam a fejem, és relaxáltam, majd egy kis idő múltán feltápászkodtam, és megszárítkoztam. Ma este csak egy halványrózsaszín, inkább lilás selyem babydoll takarta a testem. Semmi más.
Kimentem. Még csak 9 óra volt. Türelmetlenül sétáltam az erkélyre, és a kovácsoltvasnak támszkodtam. Fenekem gömbjei világítottak a holdfényben. A szexi ruhadarab pedig bepillantást engedett a két mellem közötti völgybe, és a hasamra. A selymen keresztül néha a szeméremajkaim is átsejlettek... Hosszú szőke hajam a hátam közepét verdeste... Álmodozóan hunytam le a szemem a hideg levegőn, ami még a nyár utórezgéseit hordozta magával...
Arra eszméltem, hogy valaki besímít a combom közé.
- Itt vagyok, kicsi lány! - suttogta a sötétben.
Én arrébb húzódtam, és hagytam, hogy átugorja a korlátot. Most már mellettem állt. Vagy másfél fejjel magasabb volt nálam, pedig én sem vagyok egy "kislány". Finoman a fenekemre csúsztatta a kezét, és egy kicsit megmarkolva gömbjeimet felnyomott magához, és megcsókolt.
- Gyere, menjünk be. - ajánlottam, a mellkasát simogatva. Még a szám is kiszáradt, annyira kívántam őt. Mindketten bementünk, és én becsuktam az erkélyajtót. Levente meggyújtott néhány gyertyát, amik kovácsoltvas gyertyatartókban voltak az ágyam köré téve, és lekapcsolta a villanyt. Ekkor vettem észre a nála lévő sport hátizsákot.
- Mit hoztál? - kérdeztem kíváncsian. Erősen metszett ajkain ördögi mosoly jelent meg.
- Meglepetés. - csak ennyit mondott, és mint egy vad tigris, nekem indult. - Kívánlak! - mondta, közben átölelte a derekam.
- Várj! - mondtam, és a hifihez szaradtam. Betettem egy nagyon jó kellemes, csípő-riszálós számot, és ő megint a hátam mögött állt.
Majdnem teljesen meztelen, csak a feszes boxere állta utunkat. Lehunytam a szemem, és élveztem, ahogy minden porcikája hozzám ér. A zene üteme magával sodort minket... Az arcát a nyakamba temette. És elkezdtünk a zene ütemére együtt mozogni, mint ahogy a tenger áramlik. Fenekemet a falloszához nyomtam, ami majd kiszakadt a hatalmas szerszámtól. És csak mozogtunk. Édesen, kínozva egymást testét, egymás vágyait. Érzékien hátrahajtottam a fejem, és átfontam a karjaimmal a nyakát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.17 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 1. szerda 05:37
Sima pornó-forgatókönyv.
#4 papi 2013. 07. 3. szerda 20:07
Nem rossz
#3 genius33 2012. 09. 11. kedd 06:17
Kezdésnek jó de semmi következő sztory? :(
#2 v-ir-a 2012. 08. 9. csütörtök 23:40
azóta se lett folytatás vagy csak én nem találom? pedig jó kezdés
#1 Törté-Net 2006. 03. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?