A+ A-

Keresztanyámmal

Sok szabadidőmet töltöttem nyáron és egyéb iskolai szünetekben keresztanyáméknál Ildiéknél. Ildi 25 éves szemrevaló nő akit megnéznek a férfiak az utcán. A férjének Józsinak pontosan nem is tudom hogy mi a foglalkozása de valami fuvaros cégnél melózik szóval nem sok időt töltött otthon az évben. Ettől függetlenül nagyon szeretik egymást Ildivel és már a közös gyereket tervezgetik.
Én a második évemet fejeztem be a gimiben és biziosztás után már rohantam is vidékre. Egy hetet töltöttem keresztanyáméknál és nagyon sok mindent csináltunk. Ezen a héten volt részem életem egyik legmeghatározóbb szexuális élményében. Az egyik nap egy könnyű ebéd után úgy döntöttünk hogy kifekszünk a napra. Felvettük a bikininket és ki ki hozta a saját nyugágyát az udvarra.
Az udvaron Ildi közölte velem hogy ő tulajdonképpen melltartó nélkül szokott napozni és most is levenné ha nem zavar. Mondtam hogy dehogy is és ekkor a szemem elé tárultak egy gyönyörű nő gyönyörűséges keblei. Feszesek voltak és nem is kicsik de nem is túl nagyok olyan pont jók. Mintha a földbe gyökerezett volna a lábam csak álltam és néztem a melleit.
-Tényleg nem zavar? - kérdezte.
-Nem, persze hogy nem - mondtam.
-Vedd le te is hagy kapja meg a nap a cicijeidet - mondta és közben kuncogni kezdett.
Levettem én is a melltartót és nagyon meztelennek éreztem magam de még mindig Ildi mellei jártak az eszemben és olyan fura érzés kerített a hatalmába hogy szeretném megfogni, megsimogatni. Ezeken elmélkedve jött a hidegzuhany.
-Kend be légyszi a hátamat nehogy pecsenyére süljek - kérte Ildi.
Én remegő kezekkel nyúltam a naptejes flakon felé. Nyomtan egy jó adagot a kezembe és szép lassan körkörösen kenni kezdtem a hátát. Azt kezdtem észrevenni hogy nedvesedek. Felizgultam ahogy Ildi hátát kenegettem. Közben megkért hogy menjek már végig a combján is. Úgy éreztem hogy nem leszek rá képes de valami belső erő már magától írányította a kezemet és kente be keresztanyám combját. Közben vigyáztam nehogy hozzáérjek a punijához ám néha mégis hozzádörgölődött az ujjam mire egy egy halk sikoly vagy nyögés volt a válasz. Úgy vettem észre hogy neki is tetszik.
Ekkor hirtelen megfordult fölült és a naptejes kezemet a mellére tapasztotta és kérte hogy kenjem be ott is. Engedelmeskedtem neki és szép lassan nagy ívben kenni kezdtem. Érztem ahogy megkeményedik az egész melle főleg a mellbimbója. Láttam hogy jó neki mire folytattam. Mikor végeztem a felsőtestével is mintha mi sem történt volna megkérdezte:
-Bekenjelek én is?
Igent mondtam és már alig vártam hogy kezdje a bőrömbe masszírozni a krémet.
Ő is a hátammal kezdte és lassan de biztosan haladt lefelé. Mikor a combomnál járt nekem is halk kis sikolyok nyögések hagyták el ajkam. Mikor végzett megfordultam és a mellem következett. Most a naptejet nem a kezébe hanem a kebleimre csorgatta és úgy kezdte el kenni. Nagyon felizgultam és nem is tudtam hogy mit teszek de megcsókoltam.
Mire észbekaptam hogy mit csinálok éreztem hogy visszacsókol. Ott csókolóztam a keresztanyámmal miközben ő kenegette a melleimet és éreztem hogy egyre lejjebb halad.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 05:14
nem 13. mivel 25-16=9. AMUGY JÓÓ!
#6 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 16:39
ecész jó
#5 yorka 2005. 09. 21. szerda 15:33
Számoljunk csak! 13-14 évesen keresztanya? Hogy is van ez?
#4 papamaci 2005. 09. 19. hétfő 22:08
Kezdetnek nem rossz! Én azt mondom, próbálkozz, írj minél többet!
8 pontot már ez is érdemel
#3 Steve 2005. 09. 19. hétfő 21:53
Kicsit bőveben kellettvolna kifejteni a lényeget.
Egyébként aranyos kis sztori.
Ha elkészítenéd ennek a tükörtörténetét bővebben, és még talán később a keresztapú is beszállna egy lebukás után, akkor még jobb lenne!
Én is bíztatlak téged ezért 8p.
#2 jutka 2005. 09. 19. hétfő 08:47
Elkapkodott történet, de az alapgondolat az jó.Részletesebben ki kilett volna dolgozni, még akkor is ha ezt egy tini kis kamasz lány, de inkább fiú írta. biztatáként 6
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?