A+ A-

Edda blues... helyett!

Fiatal korom óta szeretem a szexet, már az első sikeres szárnypróbálgatásaim óta életem részének tekintem, hogy rendszeresen műveljem és élvezzem, ennek érdekében hajlandó vagyok sok mindent megtenni. Mindezek ellenére nem vagyok egy ronda nő és fiatal koromban sem kellett rohannom a fiuk után. Amit el szeretnék mesélni az kb. egy jó tíz évvel ezelőtt esett meg velem még a középiskolában.
Akkoriban játszottam az iskolai röplabda csapatban (én voltam a legrosszabb játékos, de ez most nem tartozik ide). Az iskola meg volt győződve a csapatszellem fontosságáról ezért minden nyáron táborok sokaságát szervezte. Én mint a röpi csapat oszlopos tagja természetesen edzőtáborba mentem. Az edzőtáborokról azt kell tudni, hogy vidéken rendezték, és mindig együtt tartottuk az ország más pontjairól érkezett csapatokkal (hogy szokjuk az ismeretlen ellenfelekkel való játékot). Természetesen a táborba fiú csapatok is érkeztek, ugyan nem sokan de azért jöttek, a legnagyobb örömünkre.
Ebben az évben Miskolc közelében volt a tábor. Ez volt minden idők legrosszabban szervezett tábora, mert a szállásunk az erdőben volt egy faházas táborban/kempingben (vagy tudom is én hogy hívják az ilyet), az edzéseket pedig Miskolcon tartottuk egy iskolában. Tehát minden nap négyszer kellett 3 órát utazni az edzésekre, mivel enni a táborban ettünk.
Az első nap délutánján, az aznapi utolsó edzés után legjobb barátnőmmel kis sétát tettünk Miskolcon (rém unalmas város, elnézést a miskolciaktól). Séta közben az egyik étteremben egy 7-8 fős fiú csapatra lettünk figyelmesek.
Elsőre az szúrt szemet nekünk, hogy milyen nagy arányban vannak köztük helyes srácok, egy ekkora csapatban jó ha 1-2 fiú néz ki jól, de ebben a csoportban csak két olyan volt akiket csak egy üveg vodka mellett vállalnék be. Mikor elhaladtunk az étterem bejárata előtt a barátnőm Evelin így szólt: -Te én olyan éhes lettem hirtelen. -és közben megjelent egy huncut mosoly az arcán. Evelinről azt kell tudni, hogy mindig is bevállalósabb volt, mint én, és rettentő árulkodó a testbeszéde, valahányszor huncutul mosolyog mindig valaki ágyában köt ki (vagy az őrszobán). Tehát nagy éhségünket csillapítandó bevonultunk az étterembe, és ki is választottuk a fiúkhoz legközelebbi asztalt. Fogyasztásunk egy teára és egy sörre korlátozódott, amitől ugyan kevésbé éhesek nem lettünk, de legalább megtudtuk, hogy mi vagyunk az ország legszerencsésebb női. A fiúk beszélgetéséből "véletlenül" kihallott mondatokból kiderült, hogy ők a Pécsről jövő röpi csapat. Evelin meghazudtolva önmagát gyors távozásra bíztatott.
Vissza érve a táborba persze egyből megtudtam mi késztette a szokatlan lépésre: rögtön elő kerültek a csomagjából a falatnyi bikini felsők és az általunk csak picsa-gatyának nevezett ruhadarab (tényleg nem tudom mi a rendes neve, talán: nagyon-nagyon rövid feszülős gatya).
Majd rövid sminkelés után rettentő fontosnak érezte, hogy napozni menjünk a bejárat mellé. Az időzítése remekül sikerült, alig feküdtünk ott pár perce máris megjöttek a fiúk. Mondanom se kell három közülük úgy gondolta, hogy nálunk érdemes a szállásról érdeklődni és nem a portásnál. Evelin kicsit húzta a száját, de végül megmutatta nekik a faházukat (miután a portástól megtudtuk melyik az). Kicsit panaszkodtunk nekik, hogy a miénk sokkal kisebb, csak egy szoba van és nincs benne saját zuhanyzó, a közös pedig rettentő mocskos.
Meglepő módon azonnal felajánlották, hogy náluk zuhanyozzunk, amikor csak akarunk, mi persze mondtuk, hogy meggondoljuk. Míg ők berendezkedtek mi elvonultunk átöltözni, hogy minek azt nem tudom, mert az átöltözés után egy négyzetmilliméterrel sem volt rajtunk több ruha.
Az ismerkedés este a büfében folytatódott, ahova a srácok közül csak az a három jött le akik a kapunál is odajöttek hozzánk. Én egy kicsit sajnáltam a dolgot mivel akit kiszúrtam magamnak az nem volt köztük. A három srác azért elég jól nézett ki, és hál' istennek egy olyan sem volt köztük amelyiket csak bottal piszkálnám meg. Ám az arcukon látszott, hogy az előttük lévő üveg sör sem nem az első sem nem a legerősebb italuk azon az estén. Ebből kifolyólag egy olyan 40 perc után a beszélgetés minden harmadik szava a szex vagy a dugás valamely szinonimája volt. Miután a háromból az egyik elment megnézni a WC kagylót, a másik két srác aktiválta a manuális motivátorát és elkezdték ellenőrizni a combunk felületi értékeit. Általában ezzel nem szokott bajom lenni, de akkor és ott rettentően megundorodtam tőlük, úgyhogy menekülőre vettem a figurát. Próbáltam Evit is magammal vinni, de ő ragaszkodott a maradáshoz. Így egyedül kerültem ágyba. Evelin valamikor hajnalban zuhant (szó szerint) a csapat házába, fölébresztve rajtam kívül még három lányt. Talán kitaláltátok, egy kissé el volt ázva, tehát egy kérdés nélkül ágyba tettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2016. 06. 7. kedd 05:38
Kellemes,izgató írás.
#5 papi 2013. 10. 14. hétfő 08:07
Nem rossz.
#4 Groak 2005. 01. 11. kedd 15:51
Hi! SZvsz rulzos volt, áttekinthető, normálisan fogalmazott, hihető :)
(pl. azért is mert Miskolc tényleg rohadt unalmas... szvsz...)
#3 Istenfasza 2004. 12. 30. csütörtök 10:57
Kurva Anyád, te kis ribanc, Miskolc nem unalmas város, legfeljebb te vagy egy kis felszínes picsa.
#2 GabF 2004. 12. 28. kedd 15:11
Kedves Enya. Szerintem folytasd mert egészen jól át lehet érezni amit írtál ill. megtörtént veled. És csak kívánni tudom neked hogy hasonló és kellemes dolgok történhessenek meg veled mint itt.
#1 Törté-Net 2004. 12. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?