A+ A-

Csók Édes!

Mintha tettem volna egy olyan meggondolatlan ígéretet, hogy elküldöm Neked, mit is álmodtam tegnap, illetve tegnapelőtt... Hmm, még most, így hajnalok hajnalán is megnyalom a szám, ha eszembe jutsz, egyre erősebben hiszem, Te mellém vagy kitalálva! Ha belegondolok, egy cigi most igazán jól esne - na jó, rá is gyújtok, egy perc technikai szünet.
A találkozás... 1. rész
Szóval, hol tartottam...: mi is történt álmomban?
Mintha mindig ismertelek volna, és gyakori vendég lennék Nálad, az első kép, hogy kopogtatok az ajtódon. Nem számíthattál Rám, mert csak hosszas futkosás, motoszkálás után nyitsz ajtót, kipirosodott arccal, ágyfútta frizurával, mezítláb a bordó járólapon. Nem viselsz mást, csak egy rövidke egybe-részes nyári szoknya-top ruhácskát, de míg mosolyogsz Rám, még mindig az alját igazgatod, mintha rajtakaptalak volna valakivel...
Nem, ahogy haladunk befelé a lakásba, csak egyedül vagy, sehol senki. Egyedül? Mi történt a hálóban? A résnyire nyitva hagyott ajtón át látszik, az ágy összetúrva, ledobált fehérneműk a padlószőnyegen. Kezdem sejteni, miért csak a konyhában ültetsz le, és pislogsz Felém zavartan, csillogó szemekkel - megzavartalak tán? Ahogy le-fel korzózik Rajtad a tekintetem, látom, hogy bugyit, melltartót már nem volt időd felkapni, és érzem a halovány illatot a lakásban: erotikus, izgató lágy parfüm, enyhe pézsmaillattal vegyítve; kicsit felforrósodott a levegő, ugye?
Megfogom a kezed, az arcomhoz emelem, puha csókot adok rá - ugyanaz az összetéveszthetetlen, édes, bódító zamat, a saját tested legbensőbb részéből. Nagyon friss, egy kicsit még nedves is, az ujjad még bőven a puncidban lehetett, mikor ideértem. Lassan, minden ízét kiélvezve szopogatom le előbb a mutató, majd a középső ujjadról is jussomat, illetve remélhetőleg csak az előleget Belőled. Kapkodod a levegőt, nem tetted rajta túl Magad, hogy épp kis játékocskád közben toppantam be. Átveszed az irányítást, visszavonhatatlan, követelőző csókot kapok, fürge nyelved pillanatok alatt feltérképezi mindkét ajkamat. Egyre jobban simulsz hozzám, ha akarnék, sem tudnék szabadulni a karjaidból. Minden elveszett, nincs visszaút, nem eresztesz. Lábujjhegyre állsz, hogy minél többet kaphass Belőlem, már nem is tudom, Én tartalak Téged, vagy Te ragadtál Magadhoz?
Nem számít, úgysem tudnék másra gondolni, érzem, ahogy a csapágyak lustán pörögnek és kezdem elveszíteni a fejem. Mindkét tenyerem a fenekedre szorítom, húzlak közelebb és közelebb, hogy érezhesd a pockodon, mennyire vágyik már Rád a farkam, szinte a gombokat is szétnyomja a farmeromon. A kezed lecsúszik a mellkasomról, várom az érintést ott lenn, de helyette a saját hosszú combjaid közé csúszik. Látom, hogy bugyival nem kell vacakolnod, annyi időd már nem volt, hogy azt is Magadra rántsd. Egy mély sóhaj, és ujjaid megtalálják azt a keskeny vágást, végigsimítanak benne. Ahogy kezed hátracsúszik, érzem mozgását a tenyerem alatt. Feljebb húzom a szoknyád alját, és Én is lejjebb-beljebb tapogatózom.
Feneked izmai összerándulnak, ahogy átsiklom felette, vigyázva, hogy azért megsimíthassalak egy kicsikét. Erőszakos vagy, mindketten Veled foglalkozunk, de így, hogy nem láthatom, mi történik, játékunk még izgatóbbá válik. A puncid annyira felcsigáztuk, hogy már a combod is nedves - nem, lassítanunk kell, hogy minden percét kiélvezhessük ennek az ellopott délutánnak! Azzal nem is vacakolsz, hogy lehúzd az ingem, csak szétrántod a gombjait, és ajkaid rögtön a mellbimbómat keresik. Mindkettő sorra kerül, hol lágyan nyalogatod, hol óvatosan próbálgatod rajta a fogaidat. Körmeid a hátamat karcolják, finoman, gyengéden, hogy ne okozzanak fájdalmat. Csúszol egyre lejjebb, már a nadrágommal matatsz, de az a merev duzzanat erősen hátráltat.
Segítek Én is, így a gombok egy pillanat alatt engednek, a boxeralsó kiképzése pedig rendkívül segítőkész! Farkam máris ott himbálózik az orrod előtt, de Te, mintha még nem találkoztál volna hasonlóval, csak nézegeted. Talán elégedett vagy a látvánnyal, mert behunyt szemmel dőlsz felém, nyelved hegyét kidugva ízleled meg a makkom végét. Körbe-körbe nyalogatod, mielőtt egy határozott lökéssel a torkodig csúszik le. Teljesen kitölti a szád, érzed meleg lüktetését, ahogy ki-be engeded a fogaid között. Egyik kezeddel megmarkolod, minden ujjad ráfeszül, húzogatod, egyre csak húzogatod, fel-le, fel-le, fel-le... A nyelved körbejár, ajkaid, mintha a lelkemet akarnák kiszívni, vákuumban tartanak. Megfogom a fejed, vissza kell tartsalak, ezt a kényeztetést már nem bírnám sokáig. Irányítanom kell, pedig nagyon jól tudod, mit csinálj, de mégis, azért ezt nem hagyhatom ennyiben. Fenéken ragadlak, a ruhád alja felcsúszik, ahogy combjaid a konyhapultra csattannak. A felső pántok nem akadályozhatnak, egy mozdulat, és mindkét melled kiszabadul...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2016. 03. 8. kedd 19:25
Egész jó
#1 Törté-Net 2004. 11. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?