A+ A-

Forró nyári éjszaka

Barátommal egy csodálatos nyári napon elterveztük, hogy augusztusba lemegyünk kettesbe egy hétre a Balatonra. Nagyon hamar eljött augusztus hava, már előtte egy héttel összeszedtem a cuccainkat és lementünk a Balcsira. Mivel 16 éves voltam még nem akartam vele lefeküdni, de ő 19 évesen már magáévá akart tenni engem. Első nap este lesétáltunk a mólóhoz és leültünk egy padra. Hosszasan beszélgettünk és figyeltük az érkező hajókat. Aztán egyre ritkábban jöttek a Vizijárművek a kikötőhöz és a végén csak magányosan néztük a csodálatosan kivilágított partokat. Nagyon meleg volt. Kigomboltam az ingem felső gombját. És Peti lábát kezdtem el simogatni. Éreztem, hogy kicsit bizonytalan mivel megbeszéltük, hogy nem lesz köztünk ,,semmi˝.
Elkezdtünk hevesen csókolózni, éreztem, hogy nagyon forrók a csókjai, akárcsak ez a nyári nap. 20 percen keresztül csak kevertünk és ezt a csodás dolgot megzavarta egy éppen akkor érkező hajó. Úgy döntöttünk elmegyünk a szállásunkra, és ott folytatjuk a csodálatos pillanatot. Mikor hazafelé sétáltunk elgondolkodtam azon, hogy lassan 9 hónapja járok ezzel a fantasztikus sráccal, és lassan 17 éves leszek. Ekkor úgy döntöttem lefekszem vele. Mikor odaértünk a szállásra elküldtem fürödni. Míg ő mosta csodálatos izmos testét, gyújtottam egy-két gyertyát és egy extra szexi hálóruciba vártam az ágyon. Már 10 perce vártam rá, mikor odamentem a fürdőszoba ajtó elé. Megláttam hatalmas férfiasságát és odamentem hozzá. Kicsit zavarba volt és csak ennyit mondott: Csodálatosan szép vagy!
Nagyon meghatódtam és közelebb mentem hozzá. megkérdeztem tőle, hogy nem akarja e velem folytatni a tusolást? Erre a válasz természetesen igen volt levettem előtte a necc hálóingemet és ő csak figyelt engem tátott szájjal. Mikor lekaptam magamról a nedvességtől, teljesen átázott tangámat már láttam, hogy a farka kezd megdagadni és kezd felállni. Beálltam mellé a zuhany alá, és csak annyit kérdezett: Tényleg akarod? És én megcsókoltam. Ebből rögtön tudta a választ. Elkezdte csókolgatni és harapdálni a nyakamat. majd ment egyre lejjebb és lejjebb. Már a puncimnál járt tűzforró ajka, és rámnézett. Csak egy bólintásra várt. És megkapta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.82 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 19. vasárnap 07:50
Nagyon gagyi.
#2 papi 2014. 05. 6. kedd 05:21
Gagyi
#1 Törté-Net 2004. 10. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?