Jeges

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.43 pont (23 szavazat)
Megjelenés: 2001. június 23.
Hossz: 11 684 karakter
Elolvasva: 1 756 alkalommal
Este ertem haza, o mar delutan ota nalam volt. Mar atoltozott, egy regi farmerom es polom volt rajta. Szia – szolt – mindjart kesz vagyok, es visszafordult az asztal fele. Pontosan tudta hogy nezem, de hattal allt, hogy meg veletlenul se lathasson. Ha tetszek, akkor gyere ide – ez volt a kedvenc jateka. Szende huszonnehany kora ellenere elvezte hogy az ujja kore teker, es mint egy makrancos lovat betor es kimerulesig lovagol. Melleleptem: atfogtam, nem erosen de ugy hogy ne tudjon kibujni. Nem vedekezett, csak ramnezett, nagy kek szemekkel: Mit akarsz egy ilyen kicsi lanytol? Csak azert, mert nagyobb es erosebb vagy? Tudta, hogy ezzel eddig mindig nyert.
Probalt tenni egy lepest, varta hogy kiszabadul, de nem igy tortent. Tobb mint 90 kilo es ket meter ellen nem volt eselye, egy fel lepessel moge leptem, elvesztette az egyensulyat, felterdre ereszkedtem es lefektettem a padloszonyegre. A hatan fekudt, en foleterdeltem. Szetnyitottam a ket karjat es kinyujtottam oket a feje fole. Latszott a szemen, hogy egy kicsit megijedt, de erdekelte is az uj jatek. Egy kezzel tartottam a kezeit es a masikkal kifuztem az ovem. Rahurkoltam a radiator labara es odakotottem vele a bal csuklojat. A masik kez mar egyszerubb volt: kenyelmesen kibontottam a nyakkendomet es azzal kotottem oda ot. Ma en jatszom veled – sugtam a fulebe.
Nem szolt, lenezett magara, ahol meg ott volt a farmer es a polo. Ujra ramnezett, szemeben jatszott egy felmosoly na – lassuk – mit – tudsz – igy kezdeni. Egy ujjamat bedugtam a polo nyakaba es meghuztam. Ket kezzel beszakitottam a szegelyt, es derekig vegigteptem az elol az anyagot. Este otthon mar nem hordott meltartot, igy ahogy szetnyilt az ocska pamut, elotunt a teste: a nyaka ive, vallai, formas mellei amikre mindig is olyan buszke volt. Az iv a bordak aljan, amire rettento erzekeny volt, a koldoke es a hasa. Ahogy elteptem a polo also szegelyet, megalltam egy pillanatra es gyonyorkodtem benne. Folnyultam az asztalra es levettem a kest amivel egy fel perce meg o vagott valamit. Megereztem hogy engem nez, a kessel a kezemben. Egyik kezemet becsusztattam a farmerba, megemeltem a szegelyt es becsusztattam a kest. Beleszurtam az anyagba, es folfele huzva atvagtam a szegelyt derekan, elobb az egyik, majd a masik oldalon.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.43 pont (23 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2020. június 4. 12:21
#4
Egyszer elmegy.
1
z
zoltan611230
2018. november 8. 06:42
#3
Sok a hiba.
1
a
A57L
2018. március 24. 02:43
#2
Sajnos a rengeteg helyesírási hibától értékelhetetlen.
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1