A+ A-

Jeges

Este ertem haza, o mar delutan ota nalam volt. Mar atoltozott, egy regi farmerom es polom volt rajta. Szia - szolt - mindjart kesz vagyok, es visszafordult az asztal fele. Pontosan tudta hogy nezem, de hattal allt, hogy meg veletlenul se lathasson. Ha tetszek, akkor gyere ide - ez volt a kedvenc jateka. Szende huszonnehany kora ellenere elvezte hogy az ujja kore teker, es mint egy makrancos lovat betor es kimerulesig lovagol. Melleleptem: atfogtam, nem erosen de ugy hogy ne tudjon kibujni. Nem vedekezett, csak ramnezett, nagy kek szemekkel: Mit akarsz egy ilyen kicsi lanytol? Csak azert, mert nagyobb es erosebb vagy? Tudta, hogy ezzel eddig mindig nyert.
Probalt tenni egy lepest, varta hogy kiszabadul, de nem igy tortent. Tobb mint 90 kilo es ket meter ellen nem volt eselye, egy fel lepessel moge leptem, elvesztette az egyensulyat, felterdre ereszkedtem es lefektettem a padloszonyegre. A hatan fekudt, en foleterdeltem. Szetnyitottam a ket karjat es kinyujtottam oket a feje fole. Latszott a szemen, hogy egy kicsit megijedt, de erdekelte is az uj jatek. Egy kezzel tartottam a kezeit es a masikkal kifuztem az ovem. Rahurkoltam a radiator labara es odakotottem vele a bal csuklojat. A masik kez mar egyszerubb volt: kenyelmesen kibontottam a nyakkendomet es azzal kotottem oda ot. Ma en jatszom veled - sugtam a fulebe.
Nem szolt, lenezett magara, ahol meg ott volt a farmer es a polo. Ujra ramnezett, szemeben jatszott egy felmosoly na - lassuk - mit - tudsz - igy kezdeni. Egy ujjamat bedugtam a polo nyakaba es meghuztam. Ket kezzel beszakitottam a szegelyt, es derekig vegigteptem az elol az anyagot. Este otthon mar nem hordott meltartot, igy ahogy szetnyilt az ocska pamut, elotunt a teste: a nyaka ive, vallai, formas mellei amikre mindig is olyan buszke volt. Az iv a bordak aljan, amire rettento erzekeny volt, a koldoke es a hasa. Ahogy elteptem a polo also szegelyet, megalltam egy pillanatra es gyonyorkodtem benne. Folnyultam az asztalra es levettem a kest amivel egy fel perce meg o vagott valamit. Megereztem hogy engem nez, a kessel a kezemben. Egyik kezemet becsusztattam a farmerba, megemeltem a szegelyt es becsusztattam a kest. Beleszurtam az anyagba, es folfele huzva atvagtam a szegelyt derekan, elobb az egyik, majd a masik oldalon. Letettem a kest, es a varrassal parhuzamosan lassan elkezdtem tepni a nadrag szarat. A bal bokanal meg kellett a kes, hogy atvagjam a szegelyt, a jobb mar egybol megadta magat. Osszefogtam a ket szetvagott szarat, es levettem rola a szetvagott maradekot - legszebb halal egy agyonnyutt farmernak. Mar csak egy pici feher bugyi volt rajta. A vekony, feszes anyagon keresztul kirajzolodott borotvalt ole. A finom anyag nem allt ellen, ket szakitas utan odakerult a farmer melle. Meztelenul fekudt, kikotott kezekkel, kiszolgaltatva. Apolt es edzett este, amire olyan buszke volt, vedtelen volt elottem. Lehunyta a szemet es varta a folyatatast.
Az ujjam hegyevel kezdtem elsimogatni. A homlokan kezdtem, ott ahol a haj kezdodik. Vegigsimitottam az arca korvonalat, a fulet, a nyakat csak egesz finoman erintve a boret, amit inkabb csak sejt mint erez az ember. Ujjbegyemmel vegigsimitottam a kulccsontja vonalat, a vallat a karjat vegig egeszen a megkotozott csuklojaig. Szetnyitotta oklet, amit eddig dacosan osszeszoritott, varva hogy megerintem a tenyeret, de csak a mutatoujjat simitottam vegig. Visszatertem a torzsehez, eloszor a ket melle kozti arkot simitottam vegig, aztan kivultol kezdve, lassan, korkorosen a melleit. Ereztem, ahogy az ujjam alatt lassan egyre feszesebbe valt a teste. Mire a bimbok udvarahoz ertem, a bimbok kokemenyen meredtek felfele. Egeszen ovatosan, csak a hegyuket erintettem meg egy parszor, amire apro, egesz halk sohajtasokkal valaszolt. Gyorsan rajott, hogy mennyit tud igy mozogni, es testevel kovette kezem mozgasat.
Utana a bordak ivet kezdtem el simogatni, lassan haladva lefele. Szep izmos kis hasa volt, elvezet volt vele jatszani. A koldokenel kis pihenot tartottam, kerszer - haromszor korbesimogattam. A koldoketol a csipocsont fele simogattam tovabb. Egy nagy karikat rajzoltam a koldoke es ole koze. Az olet csak lehetfinoman megerintettem utana
hatracsusztam, a terdem koze fogtam a bokajat. Vegigsimitottam a csipoje ivet, combjat, a terden a labszarat. Kivanlak - mondta - gyere be. Szoval azt hitte, hogy ez csak elojatek - gondoltam magamban. De ma egy kicsit maskepp lesz.
Visszatertem ahol kezdtuk es ujbol az arcat kezdtem el simogatni. Amikor a szaja szelet simogattam megprobalta a fogaival elkapni az ujjam. Ezt gyakran jatszotta velem szeretkezes kozben. Most elhuztam az ujjam, erre durcasan felrefordult: ha o nem jatszhat, en sem jatszhatok vele. De ekkora mar tulzottan felizgattam ahhoz hogy egyszeruen kiszalljon a jatekbol. Tovabb simogattam, ott ahol tudtam hogy a legerzekenyebb: a karja belso oldalat, mellbimboit, oldalat. A fal sarkaban meglattam egy elszaradt kis agat, ami valami novenyrol eshetett lett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2018. 03. 24. szombat 02:43
Sajnos a rengeteg helyesírási hibától értékelhetetlen.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?