A+ A-

Ildi, a farokmérő

Végre ma sikerült kora este hazatérnem. Bekapcsoltam a rádiót, s fürdővizet engedtem a kádba. Imádok a kádban akár egy órát is ücsörögni, a nyakig érő melegvízben. Beültem a forró vízbe, s arra gondoltam, milyen jó lesz, hogy végre újra együtt lehetek a barátnőmmel, Ildivel. Elutazott két hétre, külföldi kurzusra. Már nagyon hiányzott. A hosszú barna hajára gondoltam, zöld szemeire, érzéki szájára, fitos orrára. Magam elé idéztem gyönyörű vékony alakját, hosszú combjait, apró gömbölyű fenekét, kerek kis melleit a nagy hegyes bimbóival. Felizgultam. Ágaskodó farkam makkja a víz fölé került. Mikor jön már? Ma kell érkeznie, s azt mondta, az állomásról egyből hozzám jön.
Elővettem a borotvát, mert amióta elutazott, elhanyagoltam a szőrtelenítést. Nem volt miért. Hűséges típus vagyok. Finom mozdulatokkal leborotváltam az ágyékomról, a herezacskómról és a péniszemről a serkenni kezdett szőrt. Ilyenkor mindig Ildi jut az eszembe. Amikor összeismerkedtünk, még nem borotváltam ott magam. A lányok, akiket eddig ismertem, értékelték túlzott szőrzetemet. Olyat azért láttak már, hogy a pasi herezacskója szőrös, de ritkán találkoztak még olyan bundával, mint amilyen az én zacsimon nő. Azon meg egyenesen elkerekedett a szemük, hogy a farkam bőrén is, a fitymámon is ritkásabb szőr kunkorodik. Már ha hagyom. Mert bár Ildi is megmustrálta a dolgot, s tetszett is neki, két heti ismeretség után rábeszélt, hogy borotváljam le magam. Ő már rég rendszeresen csupaszította a lábaközét, így szűk kis puncijának csinos ajkacskáit szabadon mustrálhattam, s kényelmesen kényeztethettem számmal. Amikor rábeszélt, azt mondta: higgyem el, nekem is nagyobb lesz a gyönyör szőr nélkül. De azt sem titkolta: önző szempontok is vezetik. Szeretné, ha csupasz farkat, zacskót vehetne a szájába, érezhetne magában. És szeretné, ha teljes méretében látná a szerszámomat, nem takarná szőr. Most gondoltam, mással is meglepem. A nők mindig buktak apró, kerek fenekemre. Ildi is imádta, mindig dicsérte, de egyszer megjegyezte még szebb lenne gömbölyűsége, ha nem lenne szőrös. Szívós munkával eltávolítottam a szőrt a fenekemről, a nyílásomról is. Nem volt könnyű. A pengét dobhattam is a kukába. Még egyszer leöblítettem magam, s kiléptem a kádból.
Megtörölköztem, s egyszál pöcsben a nappaliba mentem. Kinyitottam az ablakot, friss nyáresti levegő áramlott be a szobába. Leheveredtem az ágyra, s ahogy a légáramlat a frissen borotvált farkamat, zacskómat és végbelemet érte, megint iszonyatos merevedésem támadt. Ildikó, hol vagy? Megmarkoltam a péniszemet, s a fityma bőrét ritmikusan a makk aljához ütögettem. Amikor magamat izgatom, sosem húzogatom a makkon fel-le a bőrt, mert az eléggé macerás. Éjjel-nappal hátrahúzva hordom a fitymámat a farkamon, s annyira hátraszokott már, hogy ha el is felejtem hátrahúzni, magától hátrahúzódik már a nagyon enyhe merevedésnél is, amikor még csak növekedni kezd a karóm. Mereven meg már alig húzható vissza a makkra. Bal kezemmel a heréimet masszíroztam, de középső ujjammal néha letévedtem immár csupasz végbélnyílásomra is. Nem kellett sokat izgatnom magam. Heréim fölhúzódtak, megduzzadtak, alig fértek a zacskómba. Tizenkettőt spricceltem, az első három löket a hajamra ment. Úgy elgyengültem a rég átélt orgazmustól, hogy erőm sem volt kimenni a fürdőszobába, újra lefürödni.
Elszunnyadtam.
Arra ébredtem, hogy egy meleg nyelvecske nyalja le a spermát. Az arcomról, a nyakamról, aztán a mellemről, majd az ágyékomról. Ildié volt a nyelv. Ott térdelt felettem teljesen csupaszon. Megmarkoltam gömbölyű mellecskéit, bimbói olyan hegyesek voltak, mint még soha. Nem szóltunk egy szót sem arról, mit történt az elmúlt két hét alatt, annyira kívántuk egymást. Gecimtől nedves száját a számhoz nyomta, nyelvével a szájpadlásomon játszott. Aztán ismét a lábam közt volt a feje. Az önkielégítésemkor már csak kifolyni tudó, utolsó adagok cseppjeit gondosan letisztogatta farkamról.
- Hát ennyire hiányoztam? - kérdezte. Megfordult, s felkínálta nekem édes kis punciját, szájával pedig a péniszemet élesztgette. Nyelvével a farkam hátoldalán, a makk mögött lévő részt ingerelte. Profi volt a szexben, tudta, hogy ott vannak a merevedésért felelős idegvégződések. Hamar ágaskodni kezdett a faszom. Én a nyelvemmel behatoltam lucskos hüvelyébe. Nedve az arcomra folyt. Hirtelen félig betette a szájába a farkam, s szívni kezdte. Hangosan nyögtem, ő zihált. Akkor gondolt egyet, s abbahagyta a szopást, s elvitte az orrom elől azt, amit már napok óta kívántam. Mellém feküdt, lent megmarkolta a péniszemet, s a szemembe nézve azt mondta:
- Annyira kívántalak már az első napon, hogy elhatároztam, immár megérdemled azt, hogy elmondjam neked: nem csak emberileg, de a szexben is te vagy eddigi életemben a legjobban hozzám illő. Egyszerűen a te farkad ideális nekem. Nem kicsi, hogy ne érezzem, s nem akkora, hogy fájdalmat okozzon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 03. 21. szerda 04:30
Tini álmodozás,de lesz ez még jobb is.
#5 vakon54 2016. 09. 17. szombat 22:16
Netörődjél a fikázókkal!
#4 feherfabia 2016. 05. 8. vasárnap 07:14
közepes!
#3 zsuzsika 2014. 11. 22. szombat 08:16
Gyenge.
#2 ice 2004. 09. 28. kedd 19:33
szar
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?