A+ A-

Élmény a kocsiban

Ez a történet akkor esett meg velem, mikor a feleségem várandós volt a gyermekünkkel.
Igazából nem vagyok büszke magamra, sőt szégyellem magam ez miatt, hiszen megcsaltam a feleségem.
Minden ott kezdődött, hogy a kedvesem várandós lett, és ahogy haladt előre az idő, úgy sexeltünk egyre kevesebbet. Ez valahol természetes is, hiszen nagy pocakkal már nem úgy mennek a dolgok.
Mindketten elfogadtuk ezt a helyzetet, de a változás Őt érintette, én viszont maradtam az aki voltam.
Nekem mindig is sokat jelentett a sex és most, hogy ennek egyre jobban a hiányában voltam, bizony egyre jobban és többször eljátszottam a gondolattal, hogy alkalmi sexpartnerre lenne szükségem.
Aztán a hormonok egyre sürgetőbb és erőszakosabb késztetésére elhatároztam, levezetem a feszültséget.
De hogyan is? Mikor? Kivel? Magam sem tudtam a választ, csak azt éreztem, hogy ennek meg kell most már történnie, vagy belebolondulok.
Az Internet látszott jó ötletnek, hiszen az ember ott arc és név nélkül ismerkedhet.
Így az egyik legnépszerűbb csetelős programmal felléptem a netre, majd elkezdtem keresgélni.
A keresést szűkítetem lakóhely, valamint életkor szerint. Majd ismerkedésbe kezdtem. Találomra kiválasztottam egy nevet, majd beszélgetésbe elegyedtem az újdonsült hölgyismerőssel. A beszélgetés fonalát igyekeztem a sexre terelni. Hamar kiderült, hogy a téma olyan amiről mindenki szeret beszélgetni. Az is kiderült, hogy a fiatalabb hölgyek sokkal tartózkodóbbak mint, a harminc felettek Teltek a napok, a meginterjuholt hölgyek száma egyre gyarapodott. Volt akikkel egész komolyan sikerült elbeszélgetni, volt ki azonnal lerázott, volt aki megértett, de egyenlőre nem találtam azt, akivel eljutottunk volna a megvalósulásig. Már kezdtem feladni, úgy éreztem semmi értelme a dolognak, mikor megismerkedtem az én "Kismadarammal."
Kismadár tőlem nem messze, kb. 30km-re lakott a szomszéd városban. Egy internetes cégnél volt tanácsadó, vagy valami hasonló. Vele is sikerült beszédbe elegyednem, majd lassan, de céltudatosan a sex irányába tereltem a beszélgetést. Persze ez az egész nem egyetlen nap alatt játszódott le, hanem több héten keresztül folyt a beszélgetés, ismerkedés.
Mikor egymás családjáról faggattuk éppen egymást, elérkezettnek láttam a pillanatot, hogy kibökjem a szándékom, miszerint mennyire rossz nekem, mert a feleségem várandós és már régóta nincs sex, ezért keresek valakit kötetlen sexkapcsolat céljából.
Természetesen először nagyon bosszús lett, elmondott mindennek, hogy milyen aljas vagyok, hogy ezt teszem a feleségemmel.
Nem volt mit tenni, teljesen eredménytelennek tűnt a próbálkozásom, továbbá mint mondtam én sem voltam büszke magamra.
Így bocsánatot kértem tőle, amiért feltartottam, illetve, hogy a saját nyomorommal zavarom, majd elbúcsúztam tőle akkor még úgy gondolva, hogy végleg.
Teltek a napok, láttam, hogy Kismadár legtöbbször online, de nem mertem újra kezdeményezni nála. Egyszer csak egy péntek reggelen Ő köszönt rám és érdeklődött a hogyanlétem felől. Továbbá, hogy sikerült-e már megoldanom a problémám? Mondtam neki, hogy nem érzem magam túl rózsásan, szégyellem magam előtte és hogy még nem oldódott meg a dolog, továbbá nagyon valószínű, hogy nem is fog. Legalább is ilyen formában nem. Kérdezte, hogy miért. Elmondtam neki, hogy feladtam, elfogadtam a helyzetet és türelmesen megvárom mire rendeződik az életünk a feleségemmel. Aztán így újból beszélgettünk, ismeretségünk új lendületet vett. Kis idő elteltével elmondta, hogy semmi kifogása nem lenne egy kis kaland ellen, ha nem lennék nős illetve, hogy a feleségem pont ilyen helyzetben nem lenne.
Én meg elmondtam neki, hogy ha nem ez lenne a tényállás, akkor nem keresnék kalandot, másnál boldogságot.
Egy ideig ebben maradtunk, nem firtattuk a témát tovább. Én nem éreztem esélyt arra, hogy bármi is lehetne, hiszen a nézeteink merőben mások voltak a vitatott kérdésben. Ettől függetlenül minden nap beszélgettünk, társalogtunk. Egy alkalommal megkért, küldjek neki képet. Én eleget téve a kérésének küldtem magamról néhány fotót. Ő ezt azzal hálálta meg, hogy viszont kaptam tőle néhányat.
Aztán még az nap egyszer csak elküldte a mobilszámát, hogy hívjam fel. A hangja nagyon kellemes volt, és kimondottan erotikus! Mondtam neki, hogy nem volt jó ötlet a képcsere, illetve a telefon, mert nagyon tetszik nekem, és most még jobban elkeserít a helyzetem.
Mondta ne adjam fel, talán lesz megoldás...
Én nyugalmat erőltettem magamra, mint aki nem érti, hogy miről is van szó. Megint eltelt néhány nap, az idő ez alatt már komolyan Őszbe fordult, esős lett és a levegő is lehűlt. Igazi borongós Ősz lett.
Egy péntek délután ismét sokat cseteltünk, majd kérésének eleget téve felhívtam Kismadarat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 19. vasárnap 06:42
Anál után orál... Egészségére! Amúgy jó.
#5 papi 2015. 12. 12. szombat 09:44
Egész jó
#4 listike 2013. 12. 13. péntek 15:13
Csak egy fantázia.
#3 manó 2004. 05. 6. csütörtök 15:39
Miért nem használjuk a szex szót? Olyan béna a sex...
#2 néma 2004. 04. 2. péntek 21:11
nekem nagyon teccet, teljesen életszagú!
#1 Törté-Net 2004. 04. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?