A+ A-

Megrontás?

Ez a történet semmiféle valóságalappal nem rendelkezik, és aki a puszta leírásáért aberrált, vagy perverz embernek, tart az vagy nagyon állszent, vagy egy szent, de az is lehet, hogy tényleg igazak rám a fenti jelzők...
25 éves vagyok, Heni talán 15-16 lehet. Egy lakótelepi házban lakunk jó pár emeletnyi különbséggel. Képzeljetek el egy hamvas kis teremtést, aki őszinte nyílt tekintetével rátok néz és az imádat csak úgy sugárzik róla. Nem, az imádat talán nem is jó kifejezés, a szerelem, melyet nem szabad kimondani, hisz a "nagyfiú" nem olyan mint én, ő nagyobb. Talán ez látszott rajta. Mindig engem nézett, bármikor összefutottunk a liftben, vagy a téren, a közértben, akárhol. Mindig csak nézett. 10 éves lehetett, mikor először felfigyeltem rá. Szépsége teljesen lenyűgözött. Ártatlan volt és a jövőt jelképezte. A jövőt és a múltat is egyszerre. A múltat, mert megmutatta, milyen volt ártatlannak lenni és a jövőt, mert tudtam, hogy pár év és én fogok epekedni egy-egy kósza pillantásáért. Vonásaiban egy mesefigura tökéletessége bimbózott. Aztán egyszer csak felnőtt és én pedig szexuálisan érett lettem, legalábbis azt hittem.
25 vagyok és van egy nagyon szexi barátnőm. Szeretem, nagyon, odaadó, hűséges, nőies, figyelmes, az ágyban sem rossz, szóval igazán nem lehetne panaszom. Tulajdonképpen nem vagyok egy nagy nőfaló típus, úgyhogy a heti 2-3 alkalom, bőven kielégíti vele a mennyiségi igényeimet. Sok időbe telt, mire rávettem az orális játszadozásra, de azt hiszem ezt sokan ismerik. Sok lány olyan prűd, hogy még a farkadat sem hajlandó megfogni, persze, ha arról van szó, hogy kinyald őket, gond nélkül szétdobják a lábukat, bár ismertem olyan nőt, aki kifejezetten undorodott attól, hogy nyelvvel érintsék alul, mégis olyan jól cumizott, hogy csak na! 25 éves koromra voltam már egy-két nővel. Volt fiatal szüzem, 40-es családanyám, tüzes kamaszom, aki baromira oda volt magától az ágyban, de közben olyan unalmas volt, hogy arról inkább jobb nem is beszélni, volt lelkileg megtört, nevelő apja által molesztált csajom, akit nem lehetett megdugni sem. Volt molett, karcsú, telt, lapos, csúnyácska, csodaszép...
Higgyétek el sokféle volt és bár ez nem azt jelenti, hogy akkora csődör lennék, csupán azt szeretném ezzel mondani, hogy sokféle tapasztalattal rendelkezem. Lelkileg megtaláltam a társam, érzem, hogy a barátnőmnél jobb társ nem kell, de van még bennem valami, amit ki kell, hogy adjak magamból, mert nem vagyok teljen olyan, amilyennek látnak sokan. Szóval itt ez a lány: Heni. Gyönyörű, ártatlan és még mindig oda van értem. Ideje közelebbről megismerkedni vele. Felszedni nem volt nehéz, hiszen tudtam, hogy odáig van értem, de ügyelni kellett arra, hogy a szülei meg ne tudják. Titokban találkozgattunk. Nem akartam semmit csak, hogy megkapjak tőle, mindent, amire vágyom, amit nem kaptam meg senkitől azelőtt. A barátnőm Svájcban volt az unokanővérénél, 1 hónapom és egy hetem volt, arra, hogy megszerezzem, amit akarok és "eltüntessem" a nyomokat. Bő egy hónapom volt arra, hogy letörjem az ellenállását és bevezessem a szex rejtelmeibe, egy hónap arra, hogy a rabszolgámmá tegyek egy szüzet. Mert az volt. Ártatlan.
Az első szexuális afférunk egy közeli iskola tetején volt a kezdetek után egy héttel. Feküdtünk fenn a tetőn és a meleg nyári éjszakában a csillagokat fürkésztük. Kezem lágyan végig siklott testén és a melléhez érve éreztem ágaskodó bimbóit. Halkan felnyögött, de szemérmesen össze is rándult. Érezte a gonoszt. Érezte a tolakodó rossz szándékot bennem, érezte a bűn félelmetes ízét. Elhúzódott, de tudtam, hogy könnyen átverhető lesz. Gyengédségem mögé bújtatott perverzióm lassan, de biztosan mosta el gátlásait. Csókolóztunk és mindig csak annyira érintettem meg, hogy az véletlennek tűnjön és ne ijedjen meg. A stratégia bejött: a sokadik alkalomnál, már nem rezdült össze és csókjai vadságából éreztem, hogy a vágy és a kíváncsiság felülkerekedik a félelmein. Lassan kezdtem el simogatni apró melleit, teste szinte lángolt, ahogy megfeszült erős karjaim között. Lágyan becsúsztatta kezemet pólója alá. Nem volt rajta melltartó, nem volt rá szüksége, mellei aprók voltak, bőrének érintése lágy volt, mintha selymet simogattam volna.
Csókjaimmal először a nyakát, majd a vállait árasztottam el. Remegett a vágytól, finoman megszabadítottam pólójától és a hasát kezdtem el puszilgatni, nyelvemmel aprókat nyalintottam mellbimbóin, melyek már olyan kemények voltak, hogy majd szétrobbantak. Aztán kezemmel simogatni kezdtem a hasát, majd egyre lejjebb haladtam, mikor farmerja gombjait kezdtem birizgálni, éreztem, hogy újra megijed. Fölé hajoltam és mélyen a szemébe néztem.
- Ugye nem gondolod, hogy bűn amit csinálunk? Halkan zihált a vágytól és zavartan pislogott.
- Nem szabad azt hinned, hogy rosszat teszel, mert ez nem bűn, sőt az élet legcsodálatosabb ajándéka. - mondtam neki hipnotikus hangon és lágyan megsimogattam az arcát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 26. kedd 15:07
Nagyonjó ha kitaláltis!
#4 A57L 2015. 06. 7. vasárnap 05:42
Egynek elmegy.
#3 papi 2014. 02. 8. szombat 14:01
Ha csak kitaláció akkor nagyon tetszik
#2 genius33 2013. 02. 19. kedd 13:46
Nagyon jó! smile
#1 Törté-Net 2003. 11. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?