A+ A-

Betti

Betti - a déli rabszolgatartók vezetőjének 15 éves lánya - megint nyűgösen ébredt. Hosszú, szőke haját fésülve, meztelenül állt a tükör előtt. Jelenleg a másik oldalról visszanéző gyönyörű teste sem tudta megnyugtatni. Sőt éppen ez dühítette fel. Minek egy szép test, mikor semmire sem használhatja? Jól emlékezett még a szomszéd farmer fiának tekintetére, mikor az ráfeküdt, és belemélyesztette a botját. Fél éve történt, és azóta nem találkoztak, mert a vele egyidős fiút elküldték egy bentlakásos iskolába. Utána már olyan vágyak égették fiatal testét, melyet addig nem is érzékelt.
Letéve a fésűt, kezeit melleire téve megszorította őket. Érezte, hogy mellbimbói megtelnek vérrel. Elvette kezeit, és elégedetten nézte alma méretű melleit, és apró méretű, hegyes bimbóit. Ujjai lecsúsztak puha szőrrel takart alhasára, majd szőrtelen szeméremajkaira. Középső ujját végigfektette a résen, és kicsit beljebb nyomult. Érezte ahogy nedves lesz az ujja. Ekkor kopogott be a dadus, hogy rögtön menjen ebédelni. Nem tett jót kedvének, hogy még így sem elégíthette ki magát.
Enyhe vigasszal gondolt az eldugott kis tóra, melynél egyedül lehet majd az ebéd után.
Joe, a hatalmas méretű néger szolga örült, hogy elszabadulhatott az uraság figyelő tekintete elől. A nemrég felfedezett kis tónál fürdött meztelenül. Megunva a dolgot, kigázolt a homokos partra. Ahogy méretes dákója neki-nekiütődött a combjának, rögtön eszébe jutott kellemetlen nőhiánya. Persze a rabszolgalétben nehezen lehetett kapcsolatokat kialakítani. Érezte, hogy kezd megtelítődni vérrel. Lenyúlt, és átfogva szerszámát, lassan húzogatni kezdte.
A bokrok közül Betti döbbenten nézte, ahogy a meztelen néger kisétál a kedvenc tavából. Határtalan dühöt érzett, ami aztán egy nagy szívdobbanással átalakult érdeklődéssé, amint megpillantotta a férfi lábai között himbálódzó szervet. Eddig a négerekre állatokként gondolt, de ahogy a fickó szerszáma dagadt, kellemes izgalom lett úrrá rajta. Látva, hogy a fekete ujjak átfogják a fekete szerszámot, és elkezdik húzgálni róla a bőrt, önkéntelenül melleire kúszott a keze. Piciny mellbimbói keményen bökték a tenyerét, majd combjait összedörzsölve nedvesedett ágyéka környéke. Hitetlenkedve bámulta a férfi növekvő méretét. Néhány másodperc múlva már teljes méretében pompázott előtte a fasz. Hossza majd 30 centi volt, vastagsága szinte megfoghatatlan. Ahogy arra gondolt, hogy saját fehér ujjacskái felét sem fognák át, szinte fájdalmasan megrohanta a vágy. Pár pillanatig tartott csak kibújni könnyű ruhájából, és egyik keze máris a melleit, másik keze ágyékát gyúrta. Ijedten látta, hogy a néger abbahagyja farka rángatását. Önmagát is meglepve kilépett a bokrok közül. Eszébe villant, hogy így meztelenül áll egy hatalmas néger előtt, de már nem érdekelte.
Joe megijedt, ahogy a lány eléje került. Tudta, hogy a gazdájának lánya, és így élet és halál ura. Ő pedig itt áll meztelenül előtte. Aztán eljutott az agyáig, hogy a lány is meztelen. Ekkor vette szemügyre alaposabban. A 150 centi körüli szőke lány határozottan nézett rá. Alma nagyságú mellei feszesen álltak, piciny bimbói csúcsosodtak. Ágyékán a szőke pamacs alatt látszott szőrtelen szeméremteste. Látszott rajta a kislányos báj, de teste már tűzben égett. Joe lankulni kezdő pénisze újra feszesen meredt előre. Tisztában volt vele, hogy hatalmas farka minden egyes szívverésére rándul egy nagyot, amit a szőke kislány meredten bámulni kezdett.
- Kezdd el újra rángatni! - szólt hozzá a lány.
Joenak engedelmeskedni kellett. Miközben magát izgatta, döbbenten vette észre, hogy a lány is elkezd játszani magával. Kezében majd felrobbant a farka, de óriási önuralommal nem engedte. Most már másra is vágyott. Látva a szőke lány cseppet sem palástolt izgalmát, el akarta érni, hogy ez a pici test alatta vagy felette tekergőzzön.
Betti ámulattal nézte a hatalmas péniszt. El-eltünedező makkján a nedvességet, amit a férfi által huzigált bőr kent el rajta. Saját ujjai már a csiklóját izgatták. Közelebb lépett csodálata tárgyához. Félelemmel vegyes izgalommal vette tudomásul, hogy feje búbja alig ér fel a néger mellkasáig. Letérdelt, hogy feje egy szintbe kerüljön a fasszal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 07. 1. szombat 16:11
Szivesen lettemvolna a négr hellyében.
#3 listike 2014. 02. 23. vasárnap 06:10
Tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 6. hétfő 04:07
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2003. 09. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?