Betti

Szavazás átlaga: 7.47 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2003. szeptember 10.
Hossz: 7 405 karakter
Elolvasva: 2 666 alkalommal
Betti – a déli rabszolgatartók vezetőjének 15 éves lánya – megint nyűgösen ébredt. Hosszú, szőke haját fésülve, meztelenül állt a tükör előtt. Jelenleg a másik oldalról visszanéző gyönyörű teste sem tudta megnyugtatni. Sőt éppen ez dühítette fel. Minek egy szép test, mikor semmire sem használhatja? Jól emlékezett még a szomszéd farmer fiának tekintetére, mikor az ráfeküdt, és belemélyesztette a botját. Fél éve történt, és azóta nem találkoztak, mert a vele egyidős fiút elküldték egy bentlakásos iskolába. Utána már olyan vágyak égették fiatal testét, melyet addig nem is érzékelt.
Letéve a fésűt, kezeit melleire téve megszorította őket. Érezte, hogy mellbimbói megtelnek vérrel. Elvette kezeit, és elégedetten nézte alma méretű melleit, és apró méretű, hegyes bimbóit. Ujjai lecsúsztak puha szőrrel takart alhasára, majd szőrtelen szeméremajkaira. Középső ujját végigfektette a résen, és kicsit beljebb nyomult. Érezte ahogy nedves lesz az ujja. Ekkor kopogott be a dadus, hogy rögtön menjen ebédelni. Nem tett jót kedvének, hogy még így sem elégíthette ki magát.
Enyhe vigasszal gondolt az eldugott kis tóra, melynél egyedül lehet majd az ebéd után.

Joe, a hatalmas méretű néger szolga örült, hogy elszabadulhatott az uraság figyelő tekintete elől. A nemrég felfedezett kis tónál fürdött meztelenül. Megunva a dolgot, kigázolt a homokos partra. Ahogy méretes dákója neki-nekiütődött a combjának, rögtön eszébe jutott kellemetlen nőhiánya. Persze a rabszolgalétben nehezen lehetett kapcsolatokat kialakítani. Érezte, hogy kezd megtelítődni vérrel. Lenyúlt, és átfogva szerszámát, lassan húzogatni kezdte.

A bokrok közül Betti döbbenten nézte, ahogy a meztelen néger kisétál a kedvenc tavából. Határtalan dühöt érzett, ami aztán egy nagy szívdobbanással átalakult érdeklődéssé, amint megpillantotta a férfi lábai között himbálódzó szervet. Eddig a négerekre állatokként gondolt, de ahogy a fickó szerszáma dagadt, kellemes izgalom lett úrrá rajta. Látva, hogy a fekete ujjak átfogják a fekete szerszámot, és elkezdik húzgálni róla a bőrt, önkéntelenül melleire kúszott a keze. Piciny mellbimbói keményen bökték a tenyerét, majd combjait összedörzsölve nedvesedett ágyéka környéke.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.47 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. július 16. 17:43
#5
Éredekes történet.
1
vakon54
2017. július 1. 16:11
#4
Szivesen lettemvolna a négr hellyében.
1
l
listike
2014. február 23. 06:10
#3
Tetszett.
1
a
A57L
2014. január 6. 04:07
#2
Nem rossz.
1
T
Törté-Net
2003. szeptember 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1