A+ A-

Hármasban a legjobb!

Ez a dolog még középiskolás éveim alatt esett meg velem. 18 éves voltam akkor. A barátnőmet, Ginát a suliban ismertem meg, osztálytársak lettünk. Hamar jó barátságba kerültünk, így aztán semmilyen téma nem volt tabu. Nyíltan beszéltünk a szexről, ő elmondta, hogy biszex, többször volt már lányokkal is. Engem ekkor nagyon elkezdett érdekelni a lányok közötti "szerelem", és ezt meg is mondtam neki, hogy én is benne lennék egy ilyen dologban. Ő a barátjával élt együtt, és a srác is nagyon oda volt érte, hogy egyszer bevegyenek valakit harmadiknak.
Aznap, egy vasárnap este felmentem hozzájuk dumálni. Kitalálták, hogy mi lenne, ha ott aludnék náluk. Nem sokat gondolkodtam a válaszon, rögtön rábólintottam. Fürdés, stb., aztán bebújtunk az ágyba. A barátnőm feküdt középen. Megkérdezte tőlem: - Szeretnéd tudni, milyen egy lánnyal csókolózni? - egy kicsit meglepődtem, de válasz nélkül fölé hajoltam és megcsókoltam. Nagyon puha és érzéki volt a szája, nagyon jól csókolt. Egész más, mint egy fiú. Miközben faltuk egymás száját, Gina elkezdte simogatni a mellemet pólón keresztül, majd becsúsztatta alá a kezét, és úgy izgatta a mellbimbómat. Nagyon jól esett. Közben a srác felült az ágyon, és ennyit mondott: - Hú, lányok, ez nagyon szép látvány! Beszállhatok? - a barátnőm felé fordult, és őt is szájon csókolta. És én ott feküdtem és néztem őket. Közben Tamás engem is elkezdett simogatni. Egyre jobban izgatott a dolog és még többet akartam kóstolni mindkettőjükből.
Feltérdeltem és barátnőm mellét először kézzel, majd a számmal is kényeztetni kezdem. Én a baloldalit, amelyben ékszert viselt, Tamás pedig a jobb mellét nyalogatta. Barátnőm lehunyt szemmel élvezte. Közben kezem egyre lejjebb vándorolt a testén, egészen a szemérem dombjáig jutottam el, és ott bátortalanul tétováztam, hogy most mi legyen. Erre ő megfogta a kezem, lábait széttárta és odahúzta a puncijához. Egyszerre volt idegen, forró, nedves és kívánatos. Egyre jobban kezdtem nedvesedni én is, és nagyon kívántam. Farkat is és puncit is akartam egyszerre! Ilyet még soha nem éreztem, de borzasztóan jó volt. Gina felült az ágyon és engem hanyatt fektetett. A nyakamtól haladt lefelé, hol az apró csókokat, puszikat éreztem, hol pedig a forró nyelvét. Aztán eljutott a puncimhoz és én remegve vártam, hogy mit fog csinálni velem. Lábaimat széthúzta, hogy jobban hozzám férhessen, és finoman elkezdte körbe nyalogatni a puncimat. Azt hittem elájulok, annyira jó érzés volt. Fiú is nyalt már előtte többször is, de egyik sem csinálta ilyen érzékien. Félig nyitott szemmel láttam, hogy Tamás mögé áll és lehajolva csókolgatja barátnőm fenekét, nyalogatja a punciját, amely ott csöpögött az orra előtt.
Gondoltam, ma még én is bele fogok kóstolni, és lehunytam a szemem, hogy csak arra figyeljek, amit barátnőm csinál most nekem. Egyre vadabbul nyalt, nyelve hegyével a csiklómat birizgálta és meg csak rángattam a csípőmet, nyögtem, sóhajtoztam... Az egész helyzet nagyon izgató volt, testünk teljesen felforrósodott, be voltunk gerjedve mind a hárman. Tamás odajött mellém, és merev farkát a szám elé tartotta. Én már azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány, annyira élveztem a szitut... Nem tétováztam, bekaptam tövig, közben pedig arra is kellett figyelnem, hogy a nagy élvezetben le ne harapjam neki. Így aztán inkább csak a kezemmel játszadoztam vele. Ekkor hirtelen elindult bennem egy nagy áradat, az ágyékomtól kezdve végigfutott az agyamig, majd vissza, egészen a kislábujjamig. Felröppentem, fel a magasba, és barátnőm boldog mosollyal az arcán nyalt egészen addig, amíg egy utolsót nem rándultam. Mikor magamhoz tértem, ő már fölöttem volt, puncis szájával megcsókolt és én vadul nyaltam le róla a saját nedvemet, ami a nyálával összekeveredett.
Erőtlenül feltápászkodtam, és hanyatt fektettem. Most már gátlások nélkül fúrtam magam a lábai közé, közben a srác sem tétlenkedett, engem is elkezdett nyalni, mint előbb Ginát. Nagyon finom volt a puncija, és olyan puha! Nagyon ízlett, bátran nyalogattam, kezemmel simogattam, széthúztam, hogy könnyebben érjem a legérzékenyebb pontját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 03. 7. hétfő 09:14
Tetszett.
#4 vakon53 2016. 02. 1. hétfő 15:31
Jó volt.
#3 listike 2014. 04. 29. kedd 09:55
Jó volt.
#2 A57L 2013. 11. 23. szombat 06:01
Elmegy.
#1 Törté-Net 2003. 08. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?