A+ A-

Doktor néni

Tulajdonképpen semmi bajom sem volt, csak a szokásos tél végi allergiám jött elő. Felső testem nagy részét piros pöttyök borították és mikor barátnőm meglátta én is észrevettem a szemében azt a gyanús csillogást, ami jelezte a közeledő veszekedést. Jöttek a szokásos szövegek, hogy megint félrekeféltem.
Bár általában nem tévedett ebben olyan nagyot, jelen esetben nem volt igaza, ezért nagy dérrel-durral bevágtam magam mögött az ajtót és elrohantam orvoshoz.
A közelben nemrégiben nyílt egy orvosi rendelő, valami magánpraxis. Mondom benézek, vesztenivalóm nincs.
A vároterem üres volt, így hát bekopogtam az orvoshoz.
- Szabad! - kiáltotta egy kellemes női hang.
Beléptem. És tátva maradt a szám.
Megszoktam már, hogy az orvosok érett, középkorú, enyhe kifejezéssel élve nem túl vonzó nők, vagy bagószagú pasik. Bár az is igaz, hogy tapasztalatom szinte kizárólag a fogorvosokra korlátozódik, más bajom nem nagyon volt eddig. De amit láttam a rendelőben, meghaladta túlfűtött fantáziám minden álomképét.
A doki szőke volt, és ahogy rám nézett, láttam hogy szemei hihetetlenül kékek, már-már ibolyaszínben pompáznak. A fehér köpenykéből csábosan villant ki blúza és a domborulatai alapján csodálatos mellei voltak. A lábait maga elé nyújtotta, ahogy ült és az izmos barnára sült combok látványától kezdett a vérnyomásom veszettül emelkedni.
- Mi a panasza? - kérdezte kacéran, mert látta, hogy szóhoz sem jutok.
- Pöttyös vagyok. - közöltem tömören.
- Hol? - vonta fel a szemöldökét.
- A mellkasomon.
- Vetkőzzön.
Nehéz lenne leírni azt a hangulatot, ami a rendelőben úrrá lett rajtunk. Izzott körülöttünk a levegő. Ahogy vetkőztem, többször mélyen a szemébe néztem és láttam, ahogy megnyalja száját, mikor kigomboltam az ingemet és előbukkant a rendszeres úszástól izmos mellkasom. A pupillái kitágultak, úgy nézett, mint gyerek a moziban.
- Vegye le a nadrágját is, megnézzük ott is foltos-e.
Mit lehet erre válaszolni? Levettem egy szó nélkül. Már csak a boxerem volt rajtam és a feszültségtől ami füllesztővé tette a szoba levegőjét, bizony emelkedni kezdett az eleje. A doktornőnek is melege lehetett, mert apró izzadságcseppek csorogtak a homlokán.
- Melege van doktornő? - kérdeztem. Magam is meglepődtem, milyen rekedtes a hangom. Nem tudtam uralkodni magamon, a farkam egyre keményebb lett, ami szemmel látható változást idézett elő a boxeremben.
- Igen, egy kicsit fülledt itt a levegő.- motyogta, miközben le sem vette a szemét a farkamról. - De látom potenciaproblémái nincsenek. - suttogta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.66 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 08:26
Egy tini álmodozása.
#6 papi 2013. 07. 16. kedd 06:26
Egész jó
#5 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:10
Tök jó nyes
#4 vogel 2003. 07. 25. péntek 15:56
Hat igen nem artott volna egy kis felvezetes, meg kicsit arnyaltabb akcioleiras.
Ha mar doktorneni, akkor valami orvosi dolgot is belevihettel volna.
#3 TheChronic 2003. 07. 25. péntek 15:34
Na,úgy látom,sikerült kikölcsönöznöd egy doktornénis pornókazettát.Ügyesen összefoglaltad a tartalmát! Mehetnél forgatókönyvírónak! Na jó,komolyra fogva:tényleg rövid volt,és túl színes.Legközelebb biztos jobb lesz!
#2 levim 2003. 07. 25. péntek 09:26
Talán egyszerűbb lett volna az eset, ha rögtön, a belépés után nekiesel. Nem kellett volna ennyire elhúzni a dolgot...
#1 Törté-Net 2003. 07. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?