A+ A-

Fekete fiú

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
- Excuse me - szólt utánam egy hang, amikor leszálltam a villamosról. Hátrapillantva egy fekete fiút láttam meg. Kérdőn néztem rá, odalépett hozzám.
- Do you have time to chat with me? - kérdezte, és mélyen nézett a csokibarna szemeivel a szemembe.
Nem értem rá. Szokás szerint rohannom kellett valahova, ezt neki is megmondtam.
- Could you give me your phone number?
Kis erőszakos, gondoltam magamban, de valamiért mégis a kezébe nyomtam a névjegyemet, és már ott se voltam.
3 nap múlva hívott fel, addigra szinte már el is feledkeztem a kis intermezzoról. Nem értettem, miért mondok igent a randira.
Másnapra beszéltük meg a találkozást. Soha nem volt bajom a feketékkel, de az álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha randevúzni fogok eggyel. A nap folyamán többször átgondoltam, jó ötlet - e, de mindig azzal nyugtattam magam, hogy egy kis beszélgetésből még senkinek nem lett baja. Néhány halvány emlékkép is átfutott az agyamon, korábban látott sex movie - kről, fekete férfi és fehér nő. Aztán el is hessegettem őket gyorsan.
Meleg este volt, sétálni mentünk. Bár a francia volt az anyanyelve, jól beszélt angolul, ezért kellemesen csacsogva jutottunk át a Szabadság hídon, majd felfelé indultunk a Gellért hegyen. Magától értetődően fogott kézen andalgás közben. Nagy és meleg volt a tenyere, és furcsa módon tetszett az érintése. Tovább sétáltunk, közben besötétedett. Halkan beszélt hozzám, magáról mesélt, a családjáról, a testvéreiről. Aztán egyszer csak hirtelen megállt és maga felé fordított. Éreztem, mi következik, és a régi beidegződés viaskodott bennem a kíváncsisággal, de utóbbi győzedelmeskedett. Ösztönösen nyílt a szám a szája érintésétől, ahogy a húsos, telt ajkak az enyémhez tapadtak. Határozott, de gyengéd volt a nyelve, és ugyanilyen a tenyere a derekamon, ahogy közelebb húzott magához. Átkaroltam a derekát, vállig érő hajába túrtam, elakadt a lélegzetem, ahogy a nyelvét megéreztem a számban.
Egész testével tapadt hozzám és éreztem, hogy kemény a farka. Megint átsuhant az agyamon, hogy nem kéne, de közben nagyon is izgatott a szituáció.
A keze felfedező útra indult a testemen, nem volt erőszakos, és meg - megremegett a vágytól. Egy pillanatra sem hagyta abba a csókot, ahogy a derekamról a hátamra, tarkómra vándorolt a keze, aztán vissza, óvatosan végigsimította a fenekemet, aprót hátralépve a hasamat, majd a tenyerébe zárta a melleimet. A mellbimbóim addigra már megkeményedtek, és a vékony anyagon át éreztem, ahogy a hüvelykujja körözni kezd rajtuk. Felsóhajtottam a kéjtől, és erősebben markoltam a vállát, aztán a fenekébe markoltam.
Kinyitottam a szemem, pont akkor, amikor ő is. Rám mosolygott, körülnézett, és a közeli padhoz húzott. Leült, én pedig szemből ültem az ölébe. Combjaim közé szorítottam a csípőjét - derekát, szám a száját kereste. A fenekem alá nyúlt, erősen markolta, másik kezével óvatosan lehúzta a ruhám cippzárját, kiszabadította a vállamat a melltartóból. Forró volt a lehelete a bőrömön, ahogy egyre lejjebb haladt, szájával tolta le a melltartót, amíg a mellbimbómhoz nem ért. Rátapadt a szájával, élveztem az érintést, ahogy a nyelve körözött a kemény bimbókon, nem hanyagolta el egyiket sem. Összeszorította a melleimet, így szinte egyszerre tudta nyalni a két bimbót, én pedig fejemet hátravetve egyre mélyebbeket sóhajtva adtam át magam a nyelve nyújtotta élvezetnek.
Aztán az egyik keze lefelé indult ismét, majd a combjaim közé tévedt. Mint nyáron általában, most sem volt rajtam bugyi, amit egy félmosollyal konstatált, ahogy a szoknyarész alá nyúlva céltudatosan simogatott. Így aztán akadálytalanul érintette meg a puncimat, amely ekkora már nagyon nedves volt. Ujja a hüvelyembe csúszott, majd fel a csiklómra, és fel - le kezdett járni rajta. Felnyögtem, ahogy megtalálta azt a pici - pici pontot, és megremegtem az izgalomtól. Másik keze közben továbbra is a mellemet simogatta, szája a nyakamon, vállamon.
Nem tudom, hogyan cseréltünk helyet, csak azt, hogy ott ültem a padon, felhúzott ruhában, ő pedig előttem térdelt, és vastag szája rátapadt a puncimra, nyelve pedig puhán és óvatosan nyalta a csiklómat.
Nagyon hirtelen jött az orgazmus, magamról és a helyről elfeledkezve felsikoltottam a gyönyörtől. Ujját a hüvelyembe csúsztatta, ami ütemesen össze - összerándulva ölelte körül.
Most ő ült a padra és én térdeltem elé. Kicsit tartottam a méretétől, mert nem vagyok nagy farok párti, de megnyugodtam, ahogy az alsójából óvatosan elővettem a kemény, méretes, ámde nem túl nagy dákót. Nagyon érdekes látvány volt a fekete farok a fehér kezemben, érdekes és izgató is. Lassan kezdtem körözni a makkján a nyelvemmel, óvatosan be-be szívtam a számba, egyre mélyebbre és mélyebbre engedtem, amilyen mélyre csak tudtam. Le-fel járt a szám a farkán, a hajamba markolt, én pedig a kezemmel is besegítettem. Gyorsult a lélegzete, és szinte hallottam a szívdobbanásait.
- Wait - suttogta. Felálltam, kérdőn néztem rá, ő pedig bólintott. Óvatosan csúszott a puncimba a farka, ahogy az ölébe ültem. Lassan kezdtem mozogni rajta, élveztem, ahogy kitölt. Megmarkolta a csípőmet, mélyebbre kényszerített. Gyorsítottam az ütemen, éreztem, ahogy ki - be csúszkál a fekete farok a csupaszra borotvált puncimban. Megremegett a lábam, ő még erősebben szorított magához. Érthetetlen szavakat suttogott, fel - felnyögött, az én sóhajaim is nyögések voltak már inkább. Hajszolt - hajszolt az orgazmus felé, egész testemben remegtem már, az ő izmai is megfeszültek. Összerándult a hüvelyem, és a következő pillanatban már éreztem is a robbanást, remegett a testem és az övé is megremegett alattam, éreztem, ahogy belémlövell, lüktet a puncimban, egyetlen kiáltássá vált a nyögés.
Sokáig ültünk még ott utána, lecsókolta a verejtékcseppeket a vállamról, simogatta a hátamat. Én pedig hálás voltam, hogy eloszlatta a korábbi sztereotípiámat a fekete fiúkkal kapcsolatban.
Szavazz Te is!

Átlag: 6.42 pont (158 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 t.555 2017. 11. 28. kedd 03:09
Szuper jó!
#11 feherkalman1 2016. 01. 16. szombat 09:15
Azért fogadtad el a radira hívást mert izgatott a fekete fasz.
#10 A57L 2014. 12. 2. kedd 07:07
Nem rossz írás.
#9 tutajos46 2013. 12. 15. vasárnap 07:08
Elég sok nőt bele hajt a kíváncsiság a fekete faszba. De nagyon tetszik.
#8 dziwka 2008. 02. 7. csütörtök 17:07
szerintem nagyon jo
#7 dziwka 2008. 02. 7. csütörtök 17:07
szerintem nagyon jo
#6 zsofi 2006. 08. 26. szombat 23:45
Az etnocentrikus attitűdök egyik fő hibája, hogy gyakran sztereotípiákban gondolkozunk és ezáltal prekoncepcionáljuk más népek imázsát, szerintem:)
#5 Pavlov 2005. 05. 5. csütörtök 11:00
Jó, és lehetett volna hosszabb is.
#4 ee 2003. 11. 28. péntek 12:38
Nem félté hogy ADIS-t kapsz????
#3 beka 2003. 11. 6. csütörtök 17:58
sztereotipiat akart irni, mert szerinte minden fiunak nagy farka van. ez most megdolt. az eloiteleteket korabban tisztazta. az, hogy prekoncepcio meg eleg hulyen fest egy erotikus novellaban. esetleg a fellacio...
kicsit rovid, velos tortenet, tavirati a stilus. 8 pont
#2 Dodd 2003. 07. 5. szombat 12:49
sztereotípia nem egyenlő az előítélettel, amit valószínűleg írni alkartál. Ha mindenképpen idegen szót akarsz használni, akkor a prekoncepció lett volna a megfelelő. Ezért csk 5p.
#1 Törté-Net 2003. 07. 5. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?