Fekete fiú

Szavazás átlaga: 6.41 pont (169 szavazat)
Megjelenés: 2003. július 5.
Hossz: 5 912 karakter
Elolvasva: 16 701 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
– Excuse me – szólt utánam egy hang, amikor leszálltam a villamosról. Hátrapillantva egy fekete fiút láttam meg. Kérdőn néztem rá, odalépett hozzám.
– Do you have time to chat with me? – kérdezte, és mélyen nézett a csokibarna szemeivel a szemembe.
Nem értem rá. Szokás szerint rohannom kellett valahova, ezt neki is megmondtam.
– Could you give me your phone number?
Kis
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
, gondoltam magamban, de valamiért mégis a kezébe nyomtam a névjegyemet, és már ott se voltam.
3 nap múlva hívott fel, addigra szinte már el is feledkeztem a kis intermezzoról. Nem értettem, miért mondok igent a randira.
Másnapra beszéltük meg a találkozást. Soha nem volt bajom a feketékkel, de az álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha randevúzni fogok eggyel. A nap folyamán többször átgondoltam, jó ötlet – e, de mindig azzal nyugtattam magam, hogy egy kis beszélgetésből még senkinek nem lett baja. Néhány halvány emlékkép is átfutott az agyamon, korábban látott sex movie – kről, fekete férfi és fehér nő. Aztán el is hessegettem őket gyorsan.
Meleg este volt, sétálni mentünk. Bár a francia volt az anyanyelve, jól beszélt angolul, ezért kellemesen csacsogva jutottunk át a Szabadság hídon, majd felfelé indultunk a Gellért hegyen. Magától értetődően fogott kézen andalgás közben. Nagy és meleg volt a tenyere, és furcsa módon tetszett az érintése. Tovább sétáltunk, közben besötétedett. Halkan beszélt hozzám, magáról mesélt, a családjáról, a testvéreiről. Aztán egyszer csak hirtelen megállt és maga felé fordított. Éreztem, mi következik, és a régi beidegződés viaskodott bennem a kíváncsisággal, de utóbbi győzedelmeskedett. Ösztönösen nyílt a szám a szája érintésétől, ahogy a húsos, telt ajkak az enyémhez tapadtak. Határozott, de gyengéd volt a nyelve, és ugyanilyen a tenyere a derekamon, ahogy közelebb húzott magához. Átkaroltam a derekát, vállig érő hajába túrtam, elakadt a lélegzetem, ahogy a nyelvét megéreztem a számban.
Egész testével tapadt hozzám és éreztem, hogy kemény a farka. Megint átsuhant az agyamon, hogy nem kéne, de közben nagyon is izgatott a szituáció.
A keze felfedező útra indult a testemen, nem volt
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
, és meg – megremegett a vágytól. Egy pillanatra sem hagyta abba a csókot, ahogy a derekamról a hátamra, tarkómra vándorolt a keze, aztán vissza, óvatosan végigsimította a fenekemet, aprót hátralépve a hasamat, majd a tenyerébe zárta a melleimet. A mellbimbóim addigra már megkeményedtek, és a vékony anyagon át éreztem, ahogy a hüvelykujja körözni kezd rajtuk. Felsóhajtottam a kéjtől, és erősebben markoltam a vállát, aztán a fenekébe markoltam.
Kinyitottam a szemem, pont akkor, amikor ő is. Rám mosolygott, körülnézett, és a közeli padhoz húzott. Leült, én pedig szemből ültem az ölébe. Combjaim közé szorítottam a csípőjét – derekát, szám a száját kereste. A fenekem alá nyúlt, erősen markolta, másik kezével óvatosan lehúzta a ruhám cippzárját, kiszabadította a vállamat a melltartóból. Forró volt a lehelete a bőrömön, ahogy egyre lejjebb haladt, szájával tolta le a melltartót, amíg a mellbimbómhoz nem ért. Rátapadt a szájával, élveztem az érintést, ahogy a nyelve körözött a kemény bimbókon, nem hanyagolta el egyiket sem. Összeszorította a melleimet, így szinte egyszerre tudta nyalni a két bimbót, én pedig fejemet hátravetve egyre mélyebbeket sóhajtva adtam át magam a nyelve nyújtotta élvezetnek.
Aztán az egyik keze lefelé indult ismét, majd a combjaim közé tévedt. Mint nyáron általában, most sem volt rajtam bugyi, amit egy félmosollyal konstatált, ahogy a szoknyarész alá nyúlva céltudatosan simogatott. Így aztán akadálytalanul érintette meg a puncimat, amely ekkora már nagyon nedves volt. Ujja a hüvelyembe csúszott, majd fel a csiklómra, és fel – le kezdett járni rajta. Felnyögtem, ahogy megtalálta azt a pici – pici pontot, és megremegtem az izgalomtól. Másik keze közben továbbra is a mellemet simogatta, szája a nyakamon, vállamon.
Nem tudom, hogyan cseréltünk helyet, csak azt, hogy ott ültem a padon, felhúzott ruhában, ő pedig előttem térdelt, és vastag szája rátapadt a puncimra, nyelve pedig puhán és óvatosan nyalta a csiklómat.
Nagyon hirtelen jött az orgazmus, magamról és a helyről elfeledkezve felsikoltottam a gyönyörtől. Ujját a hüvelyembe csúsztatta, ami ütemesen össze – összerándulva ölelte körül.
Most ő ült a padra és én térdeltem elé. Kicsit tartottam a méretétől, mert nem vagyok nagy farok párti, de megnyugodtam, ahogy az alsójából óvatosan elővettem a kemény, méretes, ámde nem túl nagy dákót. Nagyon érdekes látvány volt a fekete farok a fehér kezemben, érdekes és izgató is. Lassan kezdtem körözni a makkján a nyelvemmel, óvatosan be-be szívtam a számba, egyre mélyebbre és mélyebbre engedtem, amilyen mélyre csak tudtam. Le-fel járt a szám a farkán, a hajamba markolt, én pedig a kezemmel is besegítettem. Gyorsult a lélegzete, és szinte hallottam a szívdobbanásait.
– Wait – suttogta. Felálltam, kérdőn néztem rá, ő pedig bólintott. Óvatosan csúszott a puncimba a farka, ahogy az ölébe ültem. Lassan kezdtem mozogni rajta, élveztem, ahogy kitölt. Megmarkolta a csípőmet, mélyebbre
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rített
. Gyorsítottam az ütemen, éreztem, ahogy ki – be csúszkál a fekete farok a csupaszra borotvált puncimban. Megremegett a lábam, ő még erősebben szorított magához. Érthetetlen szavakat suttogott, fel – felnyögött, az én sóhajaim is nyögések voltak már inkább. Hajszolt – hajszolt az orgazmus felé, egész testemben remegtem már, az ő izmai is megfeszültek. Összerándult a hüvelyem, és a következő pillanatban már éreztem is a robbanást, remegett a testem és az övé is megremegett alattam, éreztem, ahogy belémlövell, lüktet a puncimban, egyetlen kiáltássá vált a nyögés.
Sokáig ültünk még ott utána, lecsókolta a verejtékcseppeket a vállamról, simogatta a hátamat. Én pedig hálás voltam, hogy eloszlatta a korábbi sztereotípiámat a fekete fiúkkal kapcsolatban.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.41 pont (169 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. szeptember 29. 10:49
#17
Kicsit rövid lett.
1
cscsu50
2022. március 12. 23:34
#16
Hamar ráharapott.
1
feherkalman1
2022. január 13. 19:06
#15
És az első séta alatt bele ült a fekete faszba.
1
én55
2021. május 24. 15:10
#14
Egynek elmegy.
1
z
zoltan611230
2019. május 13. 05:39
#13
Elmegy..
1
t
t.555
2017. november 28. 03:09
#12
Szuper jó!
1
feherkalman1
2016. január 16. 09:15
#11
Azért fogadtad el a radira hívást mert izgatott a fekete fasz.
1
a
A57L
2014. december 2. 07:07
#10
Nem rossz írás.
1
tutajos46
2013. december 15. 07:08
#9
Elég sok nőt bele hajt a kíváncsiság a fekete faszba. De nagyon tetszik.
1
dziwka
2008. február 7. 17:07
#8
szerintem nagyon jo
1
dziwka
2008. február 7. 17:07
#7
szerintem nagyon jo
1
zsofi
2006. augusztus 26. 23:45
#6
Az etnocentrikus attitűdök egyik fő hibája, hogy gyakran sztereotípiákban gondolkozunk és ezáltal prekoncepcionáljuk más népek imázsát, szerintem:)
1
Pavlov
2005. május 5. 11:00
#5
Jó, és lehetett volna hosszabb is.
1
ee
2003. november 28. 12:38
#4
Nem félté hogy ADIS-t kapsz????
1
beka
2003. november 6. 17:58
#3
sztereotipiat akart irni, mert szerinte minden fiunak nagy farka van. ez most megdolt. az eloiteleteket korabban tisztazta. az, hogy prekoncepcio meg eleg hulyen fest egy erotikus novellaban. esetleg a fellacio...
kicsit rovid, velos tortenet, tavirati a stilus. 8 pont
1
Dodd
2003. július 5. 12:49
#2
sztereotípia nem egyenlő az előítélettel, amit valószínűleg írni alkartál. Ha mindenképpen idegen szót akarsz használni, akkor a prekoncepció lett volna a megfelelő. Ezért csk 5p.
1
T
Törté-Net
2003. július 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1