A+ A-

Éjszaka a szállodában 1. rész

-Na gyere, ülj le ide, mindjárt beszélhetünk- mondta Zsófi, és az ágyra mutatott. Mihelyt beléptünk a szobába, gyorsan előreviharzott, és magára kapott egy kis köntöst. Igazság szerint ez már úgyse számított, hiszen én már láttam odalent a liftben meztelenül, itt a szobában meg egymás között voltunk csak. No de mindegy...
Zsófi visszament az ajtóhoz, gyorsan kulcsra zárta, majd bevonult a fürdőszobába.
-Bocs, de most le kell zuhanyoznom!- szólt ki, és az elkövetkező tíz percet odabent töltötte a vízcsobogásban. Most volt csak időm körülnézni a szobában jobban. Voltam már bent máskor is, akkor se volt túl nagy rend, de a mostani káosz mindent felülmúlt. Mintha egy hatalmas szexorgia lett volna itt az előző órákban. Ekkor még nem is sejtettem, hogy mennyire közel járok az igazsághoz. Üres italosüvegek, cigis dobozok, és persze az elmaradhatatlan használt gumik látványa fogadott. Óvatosan helyet csináltam magamnak az egyik ágy szélén, és vártam, hogy Zsófi megérkezzen. Ez pár perc múlva be is következett, Zsófi belépett frissen illatozva, a zuhanyzóban töltött elmúlt percek hatása alapján. Már amennyire persze friss lehet az ember egy ilyen éjszaka után. Ezt szóvá is tettem neki, mire ő keserűen elmosolyodott:
-Nekem mondod? Tényleg- nyúlt a szekrénybe- nem kérsz egy kis brandyt? Én egyszerűen annyira szomjas vagyok...
Mivel nemet intettem a fejemmel, csak magának töltött az egyik pohárba, de az első korty után összerázkódott:
-Brr... Lehet, hogy az éjjel egy kicsit túl sokat ittam...?
-Hát az elképzelhető- mondtam-, és ezzel nem is voltál egyedül... De elmondanád végre, hogy mi történt?
-Hát ezzel van egy kis probléma- mondta elgondolkodva- mégpedig az, hogy annyira be voltam állva, hogy csak az elejére emlékszem...
-Hát ez tényleg baj lehet, főleg neked- mondtam neki, utalva a reggeli liftes jelenetre.- De várj csak... ott vannak a kamerák.
-Miféle kamerák?- kérdezte meglepetten.
Huupsz, ezzel igencsak elszóltam magam. Amikor megérkeztünk a szállodába az osztállyal, én a "jobb" csajok szobájába (ebből volt kettő vagy három) becsempésztem kis kémkamerákat, melyeket avatatlan szemlélőnek szinte lehetetlen észrevennie. Valamilyen indokkal pár percre eltávolítottam a csajokat a szobából, és beállítottam a kis kamerákat, hogy vegyenek mindent, ami az ágyon zajlik. A kimenő jelet pedig továbbítottam a mi szobánkban lévő videóig, ami pedig szépen fölvette azt, csak a kazettákat kellett benne cserélgetni. Ezt a kis "csínyemet" elmondtam Zsófinak is, aki nem igazán örült neki...
-Baszd meg- mondta, nem kevés dühvel a hangjában.- Mi képzelsz te magadról?
-Jó, ezt majd az után is megtárgyalhatjuk, hogy elmondod: mit kerestél reggel a liftben?
Erre elhallgatott.
-Tudod mit?- javasoltam- Idehozom a kazit, és te meg kiegészíted azzal, ami nincs rajta.
Oda is vittem a kazettát, de a teljes történetet csak azután tudtam meg, miután beszéltem pár, a "buliban" résztvevő fiú osztálytársammal.
Zsófi, a kazetta, és a srácok alapján már össze tudtam állítani egy képet magamban arról, mi is történt ott azon az éjszakán. Mivel nekem ott helyben Zsófi beszámolója alapján nem volt egészen világos a történet, a helyett inkább már a kibővített sztorit mondom el.
A következő történt tehát az osztálykirándulásunk éjszakáján, a szálloda harmadik emeletén...
Azzal kezdődött az egész, hogy Zsófi barátnői átmentek a haver srácokhoz éjszakára "dumálgatni" egy kicsit, így Zsófi egyedül maradt. (Amint később hallottam, ott se igazán dumálgatás volt, de sajna oda nem telepítettem kamerát...) Mihelyt a csajok eltűntek a szobájából, öt perccel később Zsófinál megjelent Dávid és Peti, két olyan osztálytársa, akivel elég jóban volt. Ők így hármasban elég jól eldumálgattak, a hangulat fokozása érdekében előkerült egy-két üveg vodka, és bor is, így kábé egy óra múlva már-már úgy tűnt, hogy nem lehet tovább fokozni a dolgokat. A szobából hatalmas nevetések hallatszottak ki, de senki nem hallotta őket, illetve aki igen, az már nem törődött vele. Egyszer csak azt vették észre, hogy a beszédtémájuk erősen lekorlátozódott egy témára, mégpedig Zsófi mellbőségére. Mivel Zsófi e téren nem a legjobban volt eleresztve (azért annyira nem volt rossz a helyzet, de erről majd később), próbált eltérni a témától, de a két jókedvű fiú ezt nem akarta engedni. Végül azt a haditervet eszelték ki, hogy míg Peti szóval tartja Zsófit, Dávid megpróbál mögé kerülni, és valahogy levenni a felsőjét. Dávidnak ez sikerült is, s ügyesen leült az ágyra, közvetlenül Zsófi mögött. Zsófi észlelte, hogy a fiú mögé került, és fölállt az ágyról. De vesztére Dávid átölelte a derekánál fogva, és az ölébe rántotta az ágyra.
-Hoppá- mondta a fiú-, most megnézzük milyenek is azok a kis cicik-, és ezzel Zsófi pólóján keresztül elkezdte simogatni a melleit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cscsu50 2019. 01. 9. szerda 09:28
szeretem józanul élvezni a parnert
#12 A57L 2013. 10. 21. hétfő 04:29
Nem rossz.
#11 TheChronic 2003. 05. 10. szombat 13:20
Ildikó: találkozunk egy szállodában ugyanígy reggel? .) Ott át is adnám a "puszit"...
#10 Ildikó 2003. 05. 9. péntek 09:33
Chronic: Lerendezel egy puszival??? :))

#9 Walaky 2003. 05. 9. péntek 01:10
Nekem bejövős! Ritka az ilyen történet aminek még "értelme" is van. Csak így tovább!
#8 Makk László 2003. 05. 8. csütörtök 21:20
Nagyon jó történet, baromi kiváncsi vagyok mi fog történni ez után!!!
#7 TheChronic 2003. 05. 8. csütörtök 20:09
Naccerű,remek.
Csatlakozom Ildikóhoz.Ildikó,puszi!

U.i.:Én annyira megb...nám egy-két lány osztálytársamat! Tényleg csak egy üveg vodka és némi ráhajtás?! :D
#6 Ildikó 2003. 05. 8. csütörtök 16:31
Egész jó!Kíváncsi vagyok mi várt rá az elkövetkező percekben!
#5 Szanto tanar ur 2003. 05. 7. szerda 16:16
Erdemjegye:7es
#4 BAZZEG 2003. 05. 7. szerda 15:46
"Mintha egy hatalmas szexorgia lett volna itt az előző órákban. Ekkor még nem is sejtettem, hogy mennyire közel járok az igazsághoz. Üres italosüvegek, cigis dobozok, és persze az elmaradhatatlan használt gumik látványa fogadott." 1. nem járt messze mert TÉNYLEG az volt... 2. használt gumiból itélve mi a fasz lehetett volna még, óvodás szülinapi zsur vazz?
#3 Professore 2003. 05. 7. szerda 14:49
Szép kis köcsög haverok. Asszem eljátszották a barátságot a lánykánál. De pont ettől a liftes jelenettől tér el a sablonos 2-1 sztoriktól.
#2 st 2003. 05. 7. szerda 11:45
Klassz, váratlan fordulatokkal toltve.
#1 Törté-Net 2003. 05. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?