A+ A-

Mégis sikerült...

Ez a történet nem épp végig erotikus történet (de az is van benne bőven), hanem inkább érdekesség. Jó szórakozást!!
Szombat este van, 7 óra 33 perc. Ülök számítógépem előtt, és az interneten vadászom az érdekességeket, mikor megcsörren a mobilom.
- Igen...
- Te vagy az Tibi? - szól bele halkan egy szomorú hang.
- Igen.
- Szia, Évi vagyok. Mit csinálsz ma este?
- Hát éppenséggel semmit, nincs semmi betervezve. Miért? - kérdem kiváncsian.
- Szeretnék elmenni valahova kikapcsolódni... pasimmal lett volna randevúm, de lemondta, mert dolgoznia kellett mennie.
- Rendben, és akkor hova mennénk?Ide a városba szeretnél?Vagy oda hozzátok vidékre?
- Be a városba.
- És akkor reggel mennél haza?
- Igen.
- És hol aludnál?
- Hát ha nem gond akkor nálad, de ha gond akkor a rokonokhoz beszólunk, hogy várható leszek...
- Ááá nem gond... itt is aludhatsz! - mondom kicsit izgatottan.
- Rendben, akkor a 8. 45 ös busszal bemegyek. És hol találkozzunk?
- Kimegyek eléd a buszhoz.
- Rendben, akkor találkozunk nemsokára!
- Oké... akkor várlak. Puszi. Szia!
- Szia! - ezzel vége lett a beszélgetésnek.
Tehát a Telefon után befejeztem az internetezést, és elkezdtem készülődni. Nemtudtam mi vár rám az este, de reménykedtem, mert Évával már régebben is volt egy rövidke kapcsolatunk. Akkor egy másik fiú miatt lett vége, de akkor valójában még nem sok minden alakult ki köztünk. Éva hosszú barna göndörhajú, barna szemű lány, kicsit érdekes de szekszis szája van. Nagyonjó alakja, és jó melle van, mindez 18 évesen. Mivel én már régen szeretkeztem és hiányom volt, ezért mindenféleképpen találkozni akartam vele, mert épp mostanában szakított a barátjával. És akkor ki a Pasija?? Ezt később én is megtudtam.
21. 10 van, elindultam a busz elé, de nem kellett messze mennem mert a házunk tövében ott volt a buszmegálló. Megérkezett a busz, és kis idő múlva leszált Évi is. Vörös nadrágja és fekete fölsője volt a kabátja alatt. Két puszival üdvözöltük egymást, majd elindultunk sétálni. Sokat sétáltunk, és sokat beszélgettünk, de ő mindenáron buliba akart menni, táncolni akart. A beszélgetésünk alatt Megtudtam, hogy a Pasija, az aki fizikálisan kielégítí minden szükségletét... fizikálisan mi??? Szóval aztán nem mentünk buliba, hanem hosszú séta és beszélgetés után haza mentünk. Ezt vártam.
- Kérhetek egy pólót?
- Persze, itt a szobámban átöltözhetsz, én addig kimegyek. Kérsz valamit inni?
- Igen, elfogadom, de csak keveset kérek.
Kimentem tölteni 2 üdítőt, és közben megkerestem a kabátomat, mert abban volt az óvszer. Amikor vissza értem addigra már átöltözött. Gyönyörű látvány volt. Egy sárga pólóban volt ami kissé a combja alá ért. Mikor lefeküdtünk, átkaroltam és nem ellenkezett. Még beszélgettünk egy jó darabig. Ő háttal feküdt nekem, és így éppen hozzá tudtam simulni, ami eléggé felizgatott. Gondoltam teljesen világos, hogy mit akarunk, mire gondolunk. Közelhajoltam a füléhez, és megcsókoltam a fülcimpáját.
- Azt hiszem ezt nem kellene most. - mondta fenyegetően, és nagyon meglepődtem.
- Ez csak jóéjt puszi volt! - válaszoltam mentegetőzve. Kis csend után megint beszélgetünk...
- Olyan rossz, hogy nem lehetek ma este eggyüdt a pasimmal, pedig nagyon ráhangolódtam.
- Hát azt hiszem ezen én nem tudok segíteni, pedig megpróbáltam.
- Gonosz vagy!
- Én??? Dehogy is.
Megint csend. Nemtudom, most mit is akar igazán, kéreti magát, vagy valóban nem akarja a dolgot. Mivel eléggé jó barátok vagyunk, nemmertem letámadni, nehogy megbántsam.
Azt hiszem elaludt. Miközben átkarolva fekszem mögötte, eléggé felizgulva, megint próbálkozom úgy, hogy hátulról átkarolva a lába közé teszem a kezemet. Ekkor összeszorítja a térdét, és elutasítóan ellöki a kezemet. Na, gondoltam ma este már nem lesz semmi. Teljesen magamba fordultam, mert előtte mikor beszélgettünk, nagyon úgy nézett ki, hogy jól fogjuk érezni magunkat az éjjel. Kimentem inni, hátha utánam jön, és megbeszéljük a dolgokat. Nem jött, sőt mikor vissza mentem akkor meg se kérdezte, hogy van - e valami bajom. Sokáig nem tudtam aludni. csak forgolódtam, hol átkaroltam, hol elfordultam tőle. Reménykedtem benne talán lesz belőle valami még. Fel - fel ébredtem éjjel és lestem az órát, hogy mikor lesz reggel, mert reggel mennem kell dolgozni.
Hát eljött a reggel, felkeltem és kimentem csinálni magamnak egy teát. Kis idő múlva visszamentem, hogy felébresszem. Mikor beléptem a szobába, akkor nagyon meglepődtem.
Ki volt takarózva félig és a combja oldala, és a dereka is látszott, mert feltűrődött a pólója ami rajta volt. A látvány kicsit sokkolt, mert akkor megláttam, hogy nincs rajta bugyi. Gyönörű hosszú combja és karcsú dereka csodás látvány volt, de az a tudat, hogy egész éjjel bugyi nélkül aludt mellettem kicsit összezavart. Nemtudtam, hogy most valójában akarta a szex - et, vagy nem. Teljesen összezavarodtam és magamba fordultam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Xcal 2003. 04. 10. csütörtök 14:53
Csak azért adok tizest, mert taplok lenyomták, pedig sokkal szarabbakat is olvastam már, és a helyesírás ellenörzés a kiadó dolga nem az íróé :P
#5 brujeria 2003. 04. 10. csütörtök 12:49
Helyesírás: 1-es

ilyedj -> ijedj
magfordultun -> megfordultunk
Telefon -> telefon

Amúgy lehet, hogy van több is de csak ezek szúrtak szemet... :)
#4 Szanto tanar ur 2003. 04. 9. szerda 16:18
gyenge tortenet, nulla stilusjegyek, ovodasan primitiv fogalmazasmod. Fiam, csak azert nem kapsz karot, mert dolgoztal rajta...erdemjegye: 2es
#3 TheChronic 2003. 04. 9. szerda 11:30
Tényleg hiteles,és a srác tényleg balfék.Nem mondom,abszolút korrekt és lovagias,csak az ilyesmi balfék dolognak tűnik manapság.Azért tudom,mert én is ilyen vagyok.Bár mellettem még nem aludt el lány bugyi nélkül...
#2 Kapa 2003. 04. 8. kedd 14:42
Engem nem az érdekessége fogott meg, hanem az, hogy hasonlót már én is átéltem valamikor, miáltal számomra hitelesnek tűnt a történet. Az emlékeimk keltek életre általa...
Ezért nekem 8.
#1 Törté-Net 2003. 04. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?