A+ A-

Valahol

Senki ne vessen rám követ, ez az első próbálkozásom. Tudom, kicsit eltér az itt megszokottól, de remélem ez nem akkora gond. Minden véleményt örömmel fogadok.
Maga sem tudta hol van már. Az elmúlt 2 hétből semmi másra nem emlékezett csak a szüntelen gyaloglásra, hóra, a hidegre, káromkodásra, lövésekre, ide-oda repkedő halálra. Elérhetetlenül messzinek tűnt az a 6 hónappal ezelőtti nap, amikor egysége büszkén hajózott be az angliai kikötőben. Lobogó zászlók, síró, búcsúzkodó rokonok, szeretők a parton. Azóta minden megváltozott. Ott voltak a Utah partszakaszon június 6-án, jártak Bretagne-ban, Normandiában, Párizsban is volt 1 heti kimenőjük. Most a Siegfried vonalnál akadtak el. A németek utolsó mentsvárukba körömszakadtáig kapaszkodtak, százada hát várt. Nőt, IGAZI nőt Párizsban láttak utoljára. Persze ringyók mindenhol voltak amerre csak a katonák elvonultak, de O sose érezte a késztetést, hogy igénybe vegye szolgáltatásaikat.
Montmierre volt a falu neve, ahol a tábori kórház volt felállítva. Ez volt az egyetlen hely, ahol a civilizáció nyomat meg lehetett találni a környéken. Csokoládé, meleg kávé, takarók, sőt ép házak is akadtak. Meg persze rengeteg nővér. Maga sem tudta mikor tűnt fel neki a szótlan vörös hajú szépség. Hullámos haja rakoncátlanul bukott ki a fehér kendő alól, ami szemlátomást idegesítette. Francia önkéntes volt, pár szót beszélt csak angolul, de mindig, mindenkire mosolygott. Először fel se vette a férfi közeledését, lesütött szemmel ment el mellette, amikor az beszélni kezdett hozzá. Egy hét múlva egy elhagyott ágyútalpon üldögéltek, és a férfi Angliáról mesélt... Jutalma egy kis, sárga szárított virág és egy fél tábla csoki volt.
Pár nappal később a férfi örömmel vette észre, hogy a nővér már nem viselkedik elutasítóan, amikor testileg is közeledni akart hozzá. Egymást átkarolva mentek végig a táboron, ettek egy kiskocsmában, dideregve nézték a csillagokat. Mindketten felhevültek, és ezt apró jelekkel egymás tudtára adva szinte rohantak a nővérke kis házába. Be sem léptek az ajtón, már vadul csókolózni kezdtek. Egymás szájához tapadva araszoltak beljebb. Az ágyhoz érve a férfi finoman ledöntötte a nőt és vetkőztetni kezdte. Lehúzta kendőjét és élvezettel simogatta a vörös hajzuhatagot. Nyelvével izgatta a nyakat és fogaival fűzte ki a blúzt. A lány alig észrevehetően pihegett, de nem ellenkezett. Soha nem volt még ilyen gyengéd szeretője. Volt férjét csak akkor érdekelte, amikor az részegen szinte megerőszakolta a kocsmából hazatérvén. Ezt azonban határozottan kezdte élvezni. Segített a férfinak, lehúzta blúzát, majd csípőjét megemelve a szoknya lekerülésében is segített. Így pőrén kicsit fázott.
A férfi mintha megértette volna, csókolni kezdte testét forró ajkaival. A mellek hajlékában kezdte, élvezte a kicsit libabőrös, de selymes bőr érintését. Egyre lejjebb haladt, míg végül rátalált a finom szőrszálakkal övezett szeméremrésre. Belenyalt, majd a csiklót kezdte szopogatni. A nő még soha nem tapasztalt ilyesmit, az elején meg is ijedt egy kicsit, de aztán teljesen átadta magát az élvezetnek, fejét hátrahajtva zihált.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 01. 4. vasárnap 07:51
Gyenge.
#8 A57L 2014. 10. 27. hétfő 14:37
Rövid és gyenge.
#7 papi 2014. 02. 25. kedd 16:47
Nem rossz
#6 listike 2013. 12. 30. hétfő 07:53
Szép, de rövid.
#5 genius33 2012. 10. 2. kedd 06:38
Elég kurta nyes
#4 Csoki 2003. 03. 6. csütörtök 13:46
Nem valami hosszú!!!!!!!!!4
#3 PiercingGirl 2003. 03. 4. kedd 17:16
hááááátt.. rövid...
#2 deathcrow 2003. 03. 3. hétfő 01:05
Ezt már olvastam valahol, csak nem emléxem rá....
Ha az eredeti író követte el azt, hogy ide feltette, akkor azt üzenem, hogy rövid az egész.
Ha meg nem ő volt az, és valaki csak hozzáadott néhány sort és ide feltette, mint a saját művét, akkor bújjon el de nagyon gyorsan.
Ezért nem is kap pontot tőlem a történet.
#1 Törté-Net 2003. 03. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?