A+ A-

Mert barátok vagyunk 1. rész

Tulajdonképpen a történet lehetne akár szokványos is. Velem egyszer esett meg ilyen, de biztos vagyok benne, hogy nem egyedüli az eset. Egy kicsit hosszú lesz, de csak így lehet minden mozzanatát visszaadni a történetnek.
Nagyon jó közösség alakult ki a szakközépiskolában az osztályunkban. Fiúk, lányok vegyesen. Sajnos az iskola szakmai volta miatt, jóval kevesebb volt a lány, mint a fiú. De ez a sztori szempontjából lényegtelen. Egy pár sráccal és 2 lánnyal is nagyon jó kapcsolatot tartunk a mai napig, holott a sulinak már hosszú évek óta vége. Sajnos. Össze - össze járunk, bulizgatunk, vagy csak egyszerűen beszélgetünk.
Az ominózus eset az egyik lány és köztem esett meg. Elmentem hozzá, mert új szekrényt vett, és megkért segítsek összeszerelni. Egy szombati napra esett a választásunk, aznap nem dolgozott se O se én, így nem volt akadálya a munkának. Haladtunk is rendesen, egészen addig a pillanatig, amíg a már összeszerelt szekrényt a helyére kellett tenni. Ekkor követtem el azt a hibát, hogy nem térdből emeltem, ahogy azt kell, hanem lehajoltam, és derékból. Mondanom sem kell, természetesen meghúztam a derekam. Szinte fel sem tudtam egyenesedni, így annyira volt csak erőm, hogy az ágyára üljek. Mivel a fájdalom csak nagy nehezen akart múlni, felajánlotta, hogy megmasszírozza a derekam. Ebben nem volt semmi gáz, már többször megmasszíroztattuk magunkat a lányokkal az iskolai táborok idején. Persze hogy nem történt semmi. Akkor...
Kaptam az alkalmon, tehát és az ágyon nagy kínok között végigterülve (aki húzta már meg a derekát tudja hogy kiegyenesedni ilyenkor olyan, mintha kést vágnának a gerincébe), elnyúltam mint egy zsák. O ráült a fenekemre, és gyengéden elkezdte a derekamat masszírozni. Hogy érthető legyen a történet többi része be kell hogy mutassam egy kicsit a lányt. Nem nevezhető egy kifejezett szexbombának, egy kicsit talán nagyobb a feneke az általánosan elfogadott "ideális" méretnél, és a dereka sem egy darázsderék. Viszont a mellei meglehetősen nagyok. Az a "kéttenyérnyi típus". (Ha volt már ilyen a kezeid között, pontosan tudod, hogy miről beszélek). Közepesen hosszú barna haja van, és aranyos arca.
Tehát masszírozta a derekam, finoman, nehogy nagyon megnyomja esetleg pont ott, ahol a legjobban fáj, amikor a kezei egy kicsit felcsúsztak a hátamon. Mit mindjak. Nagyon jó érzés volt. Ez már nem az a tipikus masszírozás, inkább nevezném simogatásnak, de még nem a finom kis cirógatás fajta, az csak később jött. Tehát felcsúsztatta a kezét a hátamon, és most már a vállaimtól a derekamig folyamatosan simogatta - masszírozta a hátamat. Nem mondhatom, hogy hidegen hagyott, és bár mindig is csak barátként tekintettem eddig rá, most megmozdult bennem valami. Nem is tudom pontosan már, hogy történt, de valahogy úgy helyezkedtem, mozdultam meg, hogy ebből O levonta a következtetést: a dolog tetszik nekem. De hogy ne maradjon kétségek közül, meg is kérdezte a dolgot: - Ennyire tetszik ahogy csinálom? Ha ezt normálisan kérdezi, talán nem is történik semmi, de nem, ezt úgy, szexisen, cicásan, egyszóval érzékien tette. Még mindig nem tudtam, hogy mi lesz ebből, de persze egyből válaszoltam: - Igen, nagyon is kellemes, sőt...
Mit érdekelt már ekkor engem a derekam. A hangja úgy feldobott, hogy lassan nagyon kényelmetlenné kezdett válni a hason fekvés, kiváltképp, hogy a fenekemen ült, és hát mit mondjak, meglehetősen "nyomtam" már az ágyat. Gondoltam, akkor most kiderítjük mi is van igazából. Megkértem, hogy egy pillanatra szálljon le rólam, mert kezd nagyon nyomni. Leült közvetlen a derekam mellé, én meg megfordultam. A pólóm természetesen még mindig nyakig feltűrve. Rátettem a kezem a combjára, és ezt mondtam: - Ha hiszed, ha nem, de ennyire jól masszírozás még nem esett mint ez. Elmosolyodott, és mellettem ülve, elkezdte a mellkasomat simogatni. Nyeltem egy nagyot, és elkezdett az én kezem is mozogni a combján. Nem szólt semmit, meg se rezzent, és természetesen a kezem sem fogta meg, vagy nem szólt hogy hagyjam abba. Még messze volt az este, világos volt a szobában, és ahogy ott ült, háta mögött az ablak, a fehér pólója szinte teljesen átlátszóvá vált a háttérfényben. Egyszerűn nem tudtam levenni róla szemem. Nagy mellei voltak. Csak néztem, néztem, és nagyon élveztem, ahogy simogatja a mellkasom. Egyszer csak kihúzta magát, és az eddigi görnyedt tartásból ahogy kiegyenesedett, a mellei szinte szétfeszítették a pólóját. Felpillantottam rá, és megdöbbentem. Azt nézte, ahogy a melleit bámulom.
Elvörösödtem, nem nagyon tudtam mit kezdeni a helyzettel. Elnevette magát és megkérdezte: - Akarsz valamit mondani?
- Ha elmondanám, hogy mit akarok, akkor te is elvörösödnél azt hiszem - válaszoltam. Elgondolkodott egy pillanatra, majd azt válaszolta:
- Nem hiszem, hogy zavarba tudnál hozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 8. szombat 06:39
Jó kezdet.
#6 Hami 2002. 11. 27. szerda 01:10
Szep izleses tortenet.
Kellemes sok ijen kene meg. Me legtobszor ma a 3. mondat utan lerohanyak a not es jol megrakjak no bevezetes vagy hogy mi tortent. Ez viszont 10 es jojon csak az a fojtatas.
#5 Kefe 2002. 11. 26. kedd 14:49
Kellemes,finom story.Folytathatod,csak spékeld meg,mert ehhez a kezdéshez az illik! 9.
#4 Su 2002. 11. 25. hétfő 21:22
szép story, de mondhatott volna az első részben többet is...
#3 LinkViki 2002. 11. 25. hétfő 16:40
én is várom a folytatást..siess vele kérlek,nagyon tetszett10pöttyi
#2 Bitini 2002. 11. 25. hétfő 08:57
Szép és kedves történet, várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2002. 11. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?