A+ A-

Nagyvárosi mese

A belvárosban lakom, a Nyugati környékén, közel az Operához. Régi bérház, ahol azért a lakások nagy része már magántulajdonban van. Én egy garzonlakást bérlek, már három éve. Kellemes, mert a hely csöndes, és itt olyan probléma, hogy barátok felugranának beszélgetni, de a szülők nem szeretik, ha mások is jelen vannak az életünkben - nem létezik. Sokszor összejövünk egyet - egyet beszélgetni, videózni, alkalmanként itt is alszanak néhányan.
Egyik nap megszólított egy cigányasszony, amolyan koldulós - féle, de mivel általában nem szoktam nekik adni semmit, most is mentem tovább egyenesen. Arrébb két kapualjjal persze ott volt a kislánya is, tizenhárom éves - körüli, belecsimpaszkodott a ruhámba, és beszélt, bár nem értettem, mit, olyan különös nyelven. Nehéz is ilyenkor elszakadni, akkor is, ha tudom, nem biztos, hogy jót tennék vele, ha adnék neki pénzt. Legfeljebb az anyja cigarettáira lenne elég.
Másnap, munkába menet újra láttam őket. Egy utcával arrébb, természetesen ugyanazt a tevékenységet folytatták, mint előzőleg. Különbség annyi volt, hogy az asszony az egyik utcában feküdt egy kapu alatt, a lánya a másikon koldult. Nyár volt, a lányon papucs, használt, kopott szoknya volt, meg valamiféle hosszú ujjú póló. Igencsak feltűnt ekkor, hogy kellemesen domborodik a felsője, és emellett egészen helyes kislány volt, hosszú sötétbarna hajjal, fekete szemekkel, és formás fenékkel.
Gyorsan továbbmentem, de magamban megjegyeztem, ha tiszta lenne, ápolt, később akár teljes életet is élhetne, de hát a szüleit nem válogathatta meg. Legalább megfürdethetnék a gyereküket.
Járt közben ám az agyam tovább is! Én bezzeg megfürdetném szívesen, végül is csak egy tinédzserkorú gyerek. Illetve... mégsem az? Ennyi idősen már sokan túlvannak az első szexuális élményen! Mi lenne, ha akciótervet készítenék? Elhívnám magamhoz, fürödjön meg. Aztán arra gondoltam, miért is jönne el?
Hazafelé megint ott volt, mentem is két kört a ház körül, és kigondoltam, hogy megvárom, mikor erre jön.
Az egyik sarkon, ami egy szűk utcából nyílt, magas falakkal, fákkal, megálltam pisilni. Láttam, hogy jön és tudtam, hogy meg fog szólítani. Gyorsan lehúztam a sliccemet, és pisilni kezdtem. Ekkor fordult be, és mivel háttal álltam, azonnal kapott az alkalmon, meghúzta a karomat, és már mondta is a pár forintot meg a kenyeret. Ijedtséget tettetve hirtelen fordultam meg, és közben lepisiltem a papucsát.
Színlelt dühöt tettetve rászóltam: - Most nézd meg, mit csináltál! Én is pisis lettem, meg te is. Nem szégyelled magad?
Ijedten fordította el a tekintetét, de a szeme sarkából lopva nézett, óriásira nyílt tekintettel, ahogy letolom a nadrágom, és elrakom a fütyköst, majd felhúzom a nadrágom és a sliccem.
- Most mi lesz? - kérdeztem. - Aprópénzt akarsz kérni kenyérre?
- Igen. - szipogta, kicsit inkább tettetve.
- Mit fog szólni anyukád, hogy pisis lett a lábad, meg a papucsod? Ráadásul én is! Mit mondjak most neki? - kérdeztem szigorúbban. Megszeppenve hallgatott.
Gondolkoztam, mit is mondjak, majd eszembe jutott. - Van egy feltételem, hogy nem mondom el neki. Én nem haragszom. Olyan koszos vagy, hogy így nem lehet ételhez nyúlni. Így van? - kérdeztem...
- Igen. - mondta.
- Van itt egy iroda, felmegyünk, ott lezuhanyozol, megmosakodsz, és akkor adok kenyérre valót. Anyukád örülni fog.. Jó lesz?
- Igen, jó lesz! - láttam, hogy örül, és kezd megkönnyebbülni. - Anyu alszik, este kell hazamennem, és adnom kell neki, amit kaptam, pénzt.
Elindultunk, kicsit a házak között összevissza, majd a kapunknál elővettem a kulcsomat, kinyitottam az ajtót és beléptünk. Onnan fel az emeletre, majd be hozzám.
Belépve a fürdőhöz mentünk, ami inkább egy fülkét jelent, ajtó nélkül, egy vastag függönnyel helyette; megmutattam neki a zuhanyzót, majd mondtam, hogy vegye le a ruháját, addig én azt egy kicsit lepucolom. Leültem az ágyra, ő pedig levette a pólóját, a papucsát, majd a szoknyáját. Mit mondjak! Alig bírtam magammal! Hihetetlenül szép volt.
Észrevettem, hogy elbizonytalanodott, valószínűleg azért, mert tudta, a ruhába a bugyi is beletartozik, de ő mégsem akarná levenni.
- Gyere ide, légy szíves! - mondtam.
Mikor közelebb jött, megfogtam oldalt a bugyiját, és lassan lehúztam róla. Kilépett mind a két lábával. Az orromhoz emeltem a bugyit, megszagoltam, majd ránéztem a lányra: - Mikor mosakodtál utoljára? - Persze kellemes volt az illata, finom punciillat, de hát a hatás kedvéért...
Jól megnéztem a punciját, ő zavartan állta, hogy bámulom, először majdnem eltakarta, majd mégis elvette a kezeit, mint aki attól tart, rosszat tesz. Már szőrös volt, szépen domborodott, és a függőleges barázdából éppen csak kilátszott egy kis bőrredő.
- Na, nyomás fürdeni - mondtam - , a hátadat esetleg segítek majd megmosni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2013. 08. 29. csütörtök 05:21
Elmegy.
#10 genius33 2013. 02. 11. hétfő 09:54
Egészen jó, nekem bejött! smile
#9 Kefe 2002. 11. 25. hétfő 15:42
Hát.. .,nem tudom.Ízlés dolga. Csak azt tudom mondani erre: egészségedre!
#8 xxx 2002. 11. 23. szombat 13:27
Igen, végre kezdenek tartalommal megtöltött történetek megjelenni a Törté-Net-en. És bármiről is szólnak, mindenkinek nem lehet megfelelni. Akinek tetszik, örül nekik, akinek pedig nem, számukra van sok más nagyszerű mese a top10-en. Nekem ez is tetszik! És remélem, lesz még sok jó írásod!
#7 Micimaci 2002. 11. 23. szombat 09:59
Gyerekek, ez egy mese! Nem a bűnügyi műsor! Ewet, nagyon eltévedtél!
Ez egy jópofa történet, nem kell többet belemagyarázni, mint ami valójában. Ez egy ilyen weboldal! Nekem tetszik, de biztos,nem mindenkinek. Én viszont gratulálok!
#6 Ewet 2002. 11. 22. péntek 22:51
Valóban jószívű a történet, de 2 dolog miatt felfordult a gyomrom:
- Tisztátlan emberekből (akármilyen hamvas is) sajnos nem jön le a beleívódott kosz 1 alapos mosdástól
- Ez az úriember valóban kihasználta a kislány gyermeki ártatlanságát (tudatlanságát).
Bár régebben említettem, hogy nem ellenzem a fiatalkorúakkal való együttlétet, de kizárólag, ha tiszta szívből ők is benne vannak. Itt nem ez történt, hanem a jól ismert cukrosbácsi effektus...
#5 Dezso 2002. 11. 21. csütörtök 14:45
Ne akarj nehany ev mulva osszefutni vele! 15-16 eves korukig gyonyoruek, de aztan ugy elpohosodnak, hogy undor rajuk nezni. A ciganyok 99%-ara ez jellemzo.
Egyebkent jo tortenet, csak kicsit fiatalka a delikvens.
#4 John 2002. 11. 21. csütörtök 12:57
Ja, és természetesen a 10 pont jár neki!
#3 John 2002. 11. 21. csütörtök 12:56
Újból egy olyan történet, melynek van stílusa, és nem a klasszikus "nyaltamszopottdugtam"-fajta.Nekem nagyon tetszett, és az is dícsérendo, hogy fellelheto benne egy kis romantika is.

(Most megyek, és elovasok egy "nyaltamszopottdugtam"-osat is...:)
#2 Erika 2002. 11. 21. csütörtök 10:05
Gratulálok, felismerhető az író stílusa! Mellette kedves és szól valamiről, ha egyszerűen is! Szerintem nagyon jó! 10 pont!
#1 Törté-Net 2002. 11. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?