Pasim barátja

Szavazás átlaga: 7.9 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 7.
Hossz: 8 003 karakter
Elolvasva: 968 alkalommal
Bár ilyesmi már volt több is, de lehetne egy olyan is, hogy egy átmulatott éjszaka után elfelejtem, hogy a férjem/pasim elhívta hozzánk egy barátját, akit a vendégszobában szállásolt el.  
Reggel a drágám elmegy dolgozni, engem hagy pihenni. Sajnos a barátjáról ő is megfeledkezett, őt sem kelti fel, sőt, be se néz a vendégszobába.  
Reggel felébredve első dolgom a fürdést követően a maszti, mert eszembe jut az éjszakából az a rész, milyen jól megdugott a kedvesem. Még videóra is vette, amit a nappaliban levő számítógépre töltött fel azzal, hogy amint hazaér a munkából együtt megnézzük és kielemezzük, kinek melyik rész esett jobban és azt megismételjük.  
A maszti során igénybe veszem ezt a segédeszközt. Imádom látni magunkat, amint együtt vagyunk. Legfőképpen őt imádom nézni, mert sokkal könnyebben ér el engem így az orgazmus, na meg legalább felkészülten állok majd a vizsgáztató kedvesem szeme elé este. Feltéve, hogy nem lesz addigra fáradt.  
A maszti után én elfáradok és bár ezer dolgom lenne, úgy döntök elhalasztom mindet és alszok még egy csöppet.
Arra azért nem gondoltam, hogy a csöpp estig tartana, de amint a sötét hálóban magamhoz térek erre kell gondolnom. Kéne, de ki tud gondolkodni akkor, mikor a párja a lába között munkálkodik a nyelvével?! Hát én biztosan nem. Most még talán ügyesebb mint máskor, de az is lehet, hogy csak én érzem úgy, mert nagyon hiányzik ő.  
Hálóing nem volt rajtam egész éjszaka folyamán és a nagy igyekezetben a kedvesem a takarót feltolta egészen a fejem búbjáig, amitől persze így semmit sem láthatok. Nem mintha most látni akarnék. Különben is sötét lenne, előbb már észleltem. Most meg azt észlelem, mennyire csodát tesz ismét velem. Ő is élvezi, mert még morog is hozzá. A hangja rátesz egy picit az élvezetemre. Mindig is szerettem a mély zengő hangját, hallatára kellemes borzongás járja át a testem.
Mielőtt elérne engem a gyönyör abbahagyja. Már csak egy icipici kellett volna – akarom mondani neki, de érzem ahogy feljebb nyomul és rögtön két marokra fogja a fejem, a szememre szorítva a takarót, de a farkát nekem. A szám előtt érzem a keménységét és nem teketóriázom: sikerül elkapnom a nyelvemmel, majd a makkját eltüntetni a számban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.9 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. május 9. 04:09
#8
Várom a folytatást.
1
f
fiesta14
2024. május 7. 19:51
#5
Jöhet a következö része.
1
frankie
2024. május 7. 07:49
#4
Zseniális! Nincs túlspilázva, egyszerű de nagyszerű, akkor folytatni is lehetne.
1
Andreas6
2024. május 7. 05:46
#3
A jó barátok mindent megosztanak egymással.
1
Álmoska5
2024. május 7. 00:44
#2
Imádom olvasni Titti írásait, mert a nemi aktust legyen az bármi - szendvics -, iugatóan, élethűen vezeti le.   (gyorsan pontozom, nehogy lepontozzák mit a másikakat) 
10.P.

"Álmoak5"
2
T
Törté-Net
2024. május 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1