Szomszéd fiú

Szavazás átlaga: 8.91 pont (82 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 27.
Hossz: 17 521 karakter
Elolvasva: 1 984 alkalommal
Kertvárosi lakóparkban élünk hárman. Férjem két éve –  negyvenöt évesen –  az egyik autógyár fejlesztőmérnöke lett. Ezáltal többet van a német anyacégnél, mint itthon. Lányom tíz éves múlt, elit iskolába jár, a nyarat pedig a Budapesten élő szüleimnél tölti, szabadabban, nagylányosan. Így én –  harmincöt évesen –  könyvelő vállalkozóként pár kft-t, boltot, egyéni vállalkozót könyvelek, pont annyit keresek, ami a saját költésemet fedezi. Férjem fizetéséből még félre is tudunk tenni.  
A házat három éve vettük. Tetőtér-beépítéses, ami a lányom birodalma. Mi apával lent vagyunk, és ott van a nappalin és a hálón kívül még két vendégszoba. Tágasan elvagyunk. Hátul ikergarázs és egy nagy pince van, ahova majd kondit, szolit, szaunát, jakuzzit akarunk csinálni, és ott van az én könyvelői irodám is, egy kisebb
t
alf
ár
alf
gy
alf
al
alf
óval
. A kert viszont kicsi, és egyben van a szomszéddal, mindössze egy kis sövénnyel elválasztva. Szerencsére ők idősebbek, ötvenes éveikben járó házaspár, akik napestig güriznek. Egy fiuk és egy huszonhét éves lányuk van, aki már asszony. Ő külön él és kevés róla az infó, annyit tudok, hogy gyereket szeretnének, dolgoznak rajta, de nem jön össze. A fiuk az ősszel lesz negyedikes, évvesztes, gimnazista. Ő a nyári szüneteket mindig itthon tölti, ha nem alszik, akkor különböző csajokkal tölti az idejét. Nem sok vizet zavar a pihenésemben, ami abból áll, hogy szolárium helyett a kertben napozok. Néha bikiniben kiülök számlákat bevinni a laptopon keresztül.  

Idén nyáron többször is feltűnt, –  de eleinte a fények játékának véltem, –  hogy a szomszéd ház padlásterének ablakán mozgott a függöny, amikor napoztam. Majd kiderült, hogy a srác –  akit Jocinak hívtak szülei, –  van a függöny takarásában. Valami gyerekkori csínyként
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rített
, hogy provokáljam. Nagyobb terpesz, mellek domborítása. A srác, –  Joci  - is bátorodott. Már nem csak a függöny mögül nézett. Megláttam az arcát napszemüvegben, mert pont oda sütött a nap. Megterveztem, hogyan feküdjek, hogy a monokinimből csak azt lássa, hogy nincs rajtam melltartó. A másik, ami feltűnt, hogy a rengeteg fiatal csaj elmaradt.

Kedden a szokásos időmben mentem napozni, de egy pillanatra megtorpantam. Joci a sövénykerítés másik oldalán feküdt a nyugágyán, fejjel az ajtónk felé, ahol kiléptem. Meglátva –  az addig párnaként használt –  karjait kiegyenesítette, fókaállásba tolta magát.

– Kézcsókom Katika néni!  
– Szia! –  Morogtam, miközben dőlt belőle a szó.
– Remélem nem baj, ha itt napozok egy kicsit. Itt a legjobb a nap rám vetődő szöge. –  Magyarázta, miközben én reflexből szétnézve konstatáltam, hogy talán a legrosszabb, hiszen a lábfeje árnyékban van.
– Kati, ha megkérhetlek! Néni a dédmamám térde kalácsa! –  Mondtam, és próbáltam a fejemben a dolgokat rendbe rakni.  Lassan helyezkedtem el fekvő helyzetbe. A szokásos rutinomat megzavarta, és akkor villant be, hogy a lehető legkisebb, szinte csak falatnyi, az alig valamit takaró fürdőrucim van rajtam. Leraktam a telefonomat és a naptejes tubust az előtte ledobott törülközőmre, mikor rájöttem, hogy nem kentem be magam.

– Rendben, akkor, szia, Kati! Engem meg, ha lehet, szólíts Jocinak!
– Oksa! –  Rebegtem, és azon gondolkodtam, hogy hogyan üljek, hogy az átlagtól morzsányival nagyobb melleim ne pont szemben legyenek vele.
– De hülye vagyok, nem kentem be magam! –  Nyúltam a tubusért, és kezdtem hátra kicsavarodott kézzel kenni magam. Ekkor felpattant.
– Segítek, várj! – A szemem egy pillanatra a nagy csomagján ragadt, majd a felsőtestén. Férjemnek is ki volt dolgozva fiatalon, de mostanra már plöttyedni kezdett. Bezzeg Jocié kicsattant az erőtől.
– Ne fáradj, megoldom!
– Tudom, –  harapta el az elkezdett mondatát – de nem fáradság!  Könnyed libbenéssel ugrott át a kerítésen. Kézfejemhez ért az izzadságtól nyirkos tenyere, és kivette a kezemből a naptejes flakont. Néztem a vádliját, ahogy a hátam mögé ment. Sokat kardiózhat rá, vagy a futástól ennyire izmos. Megéreztem a vállamon a még elsőre hideg krémet, majd izmos, mégis gyengéd ujjait, ahogy szánkáznak a hátamon, kellemes bizsergéssel eltöltve testem. Régen ért már így hozzám férfi. Talán pár éve egy idősebb szeretőm. Hogy ne gondolkodjak, előhúztam a felnőttes érdeklődő kártyám.

– Gimnázium után hova mész tanulni? Szinte felszisszentem, ahogy ujjai véletlenül egy pillanatra becsúsztak a bikinibugyi alá, egészen a fenekem vágatáig. A kis pimasz, még egy ilyen merészség és hazazavarom, én meg bemegyek.

– Én legszívesebben nőgyógyász lennék, de nem a doktori módon! Apa viszont azt szeretné, hogy kövessem, legyek villamosmérnök és vegyem át, vigyem tovább a családi vállalkozást. –  Míg mondta, én leragadtam a mondat elején. Nőgyógyász. Az igaz, az elmúlt években rengeteg csajt láttam megfordulni az oldalán, szinte még gyerekként.
– Lehet, hogy a nőgyógyásszal minden téren jobban járnál, bár nem tudom... –  elém állt, szinte az arcomba nyomva altestének kidudorodását, amin jól kivehető volt, hogy már bizony meredezik a kiscsákó szerszáma. Lehet, hogy már ki is kandikál, de inkább az arcába néztem.  
– Köszi, elöl megy!
– Ne kend össze a kezed, az enyém már úgyis krémes! –  Kezdte a vállamon szétkenni a krémet.
– - Jó, köszike! Nos, nem tudom apud cége mennyire dübör... ög. – Egy pillanatra elakadt a szavam, ahogy a dekoltázsomról teljes természetességgel a melleimet kezdte krémezni.
– Elég jól megy nekik a biznisz, nagy a kereslet...
– Hé, ácsi! –  Szóltam rá, és fogtam le a kezét, hiszen már szinte a bimbómig ért az ujja.
– Nem csinálok semmi rosszat! Láttalak már monokinizni, volt már dolgom nőkkel, nem vagyok kezdő!  Flegmasága leblokkolt, főleg úgy, hogy amit csinált, nagyon is jól esett a már lassan egy hete sanyargatott, kielégületlen testemnek. Pont reggel agyaltam, hogy igénybe veszem a füles műrudimat.

– Elhiszem, de akkor sem!  Kezdett lefelé tolni, a hátamra fektetni, közben a bikinifelsőm, hátul masnira kötött részét kirántotta. Éreztem, hogy lazul elöl a falatnyi szövet. Durcisat játszva kicsit ellenkeztem, közben vártam, hogy meddig merészkedik pimaszságban elmenni ez a szinte tejfölös szájú kölyök. A hátamon feküdtem és nyugtáztam, hogy nincs még vér a pucájában, de nem is baj, hiszen a mellem alatt kezdte a fehér krémet csepegtetni. A dobozt nyugisan bezárta, még véletlenül sem nézve rám, és a telefonom mellé tette. Kezdtem a következő kártyám előhúzni, –  hogy barátnőd van-e, –  de ekkor a két tenyerével szétkente a krémet, és egy határozott mozdulattal feltolta a melleim fölé a bikini felsőt, és két tenyérrel krémezte a melleimet teljes terjedelmükben. Nem bírtam mozdulni, hogy eltoljam, hiszen kilátszott a nadrágjából a már fityma nélküli makkja. Erotikus sokkot kaptam, minden mindegy alapra helyezve a történést. Ha jó, ameddig jó, hát tegye, letagadom, gyerekes álmodozásnak beállítva, merész tetteit.
Lassan térdre ereszkedett. Míg egyik tenyere a melleimet kente, markolta, a másik tenyere már a bikini alsóm alatt volt. Ujjai –  közre fogva a vaginám, –  a combjaim tövét simogatták. Nézte az arcom, leste a reakcióm, de én már „élvezni akarok” üzemmódban voltam. Már semmi nem érdekelt, még ha megujjaz, az sem. Gondolom, hogy nyugtázta a nemtörődésem, és arca gyorsan közeledett a fejem irányába. Még láttam, hogy nyílnak az ajkai. Azonnal beszívta az ajkam, azt éreztem, mint mikor
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ítek
. Finoman bent tartotta, –  tán még nyalt is rajtuk, –  majd a szívást a fogai vették át. Előbb a felsőt, majd az alsót harapta. Nem vadul, nem sebesre, éppen csak érzékeltetve. Ilyen fiatalon ilyet tud? Én meg a harmincötön is túl, most tapasztalom, tanulom?  
Fiatalos lendülettel csókolt. Hirtelen váltásokkal a gyorsból lassúra, majd ismét gyorsan és vadul, majd gyengéddé vált. Éreztem, hogy nedvesedik a puncim, nem is kicsit, főleg, hogy a melleimet és a szeméremdombomat is simogatta, néha nyomást gyakorolva ujjával a repedésem feltételezett tetejére, ahol a csiklóm már nem pihent, hanem megduzzadt.  
Csomagja tuti nem véletlen nyomódott az alkaromhoz. Na, jó, legyen. Kezem munkához látott. Benyúltam a fecskéjébe. Kicsit csalódás volt így, a kézzel való felmérésnél. A csomagból ítélve hosszabbnak gondoltam, és a makkja hegyéből vastagabbnak. Ami ezer százalék, hogy kemény, mint egy vascső. Ez már így elsőre is jó, kézi becsléssel. A falatnyi bugyimat kezdte rólam lefejteni. Lefogtam, közben a farkán lévő kezem rászorítottam, és felültem.

– Ne! –  Láttam az arcán az ijedelmet, a megrökönyödést, hiszen már a finisben érezhette magát. –  Ne itt! Elengedtem a farkát, a bikinifelsőm a helyére húztam, és felállás közben még felkaptam a telefonomat. Kézfejét megmarkolva, szinte futva, nagyokat libbenve húztam a házunk felé, a legelső vendégszobához. Menet közben bevillant, hogy az ágytakarót úgy is a tisztítóba szántam. Az ajtóra ráfordítottam a kulcsot, bár a férjem –  ha most indulna is –  minimum három óra, míg hazaér. A lányom meg hívott mielőtt kimentem, hogy a nagyiékkal az egyik pesti strandra megy, így neki is legalább két óra, mire haza érne.  
A szobában az ágyra akartam lökni, –  hiszen még emlékszem, hogy az ilyen korú fiúk gyorsan elsülnek, bár a férjem középkorúan is, de ő utána egy kis túlórával harcrakészre hozható, és akkor bírja egy ideig, –  míg nekem is jó lesz. De Joci nem így gondolta. Hátsó lábával betámasztott, és melleim ringását nézve magához rántott. Nyekkenve feszültem testéhez. Ajkam megemelte, hogy a szánk összeérjen, így látszott csak, hogy tíz-tizenöt centivel magasabb. Hosszan csókolóztunk. Simogatta a hátam, majd a bikinibugyit a seggemről –  persze hathatós mozgásom segítségével –  lesimogatta egészen a térdemig, ahonnan simán a lábfejemre hullott. Odébb rúgtam, közben én is lehúztam a fecskéjét. Miután előkerült alsó testrésze, már maga tolta le, és lassan magához ölelve lépkedett kettőt-hármat az ágyig. Leült, és engem egyből az ölébe húzott. Farkát cunámhoz igazította, ami biza borostás volt, az egy-két milliméteres szőrkezdeményektől. Éreztem, hogy ő viszont teljesen sima, csupasz. Könnyen siklott belém. Éreztem, hogy bennem van, de nem feszített, nem türemkedett a méhnyakamhoz. Lábujjaimat használva akartam mozogni, de lefogott a derekamnál, hogy csak üljek. Csókolt, a melleimet szopta élvezettel. Új volt. Férjem is –  és szeretőim is –  mind dugni akartak, túl lenni mindenen. Ez a kiscsákó meg élvezkedik a testemen, a testemmel, miközben felnyársalt. Fejét a melleim közé dugta, oldalról arcára szorította. Hosszan csókolózott, simogatta a hátam, markolt a seggembe. Egyre inkább élveztem ennek a kiscsákónak az új technikáját, amely nem fokozta, de szinten tartotta a vágyam. Lassan fordított a hátamra. Sajnos kicsúszott belőlem, de lehet, hogy direkt csinálta. Elém térdelt. A fejét a combjaim közé fúrta. Vártam nyálas nyelvének türemkedését a fasszal előkészített lyukamba. De nem. Ez a srác egy szexszimbólum lesz, már értem miért ragadtak rá a csajok, mint legyek a légypapírra. A combom tövét nyalta, fogaival csipkodta a bőröm. Egyre beljebb és beljebb, a kéjnyílásomhoz. Már a nagyajkam szívta be, ami pillangószárny-szerűen hajlott szét, a nyílást láthatóvá téve. Nem harapta, csak tartotta, enyhén húzta, majd ráharapott. Felsikítottom, de magam se tudom mitől. Nem fájt, inkább az érzékeny bőrre gyakorolt hirtelen hatás váltotta ki. Szinte reszkettem, hogy tovább lépjén, szintet ugorjon, nyaljon, vagy dugjon végre. Kezdtem érezni a gyönyört a nyelvétől.  
Alig érezhetően nyalt, mégis rátalált azon pontjaimra, amik nekem a kéjvágyat hozták meg, félre söpörve a nyugalmam. Beljebb és beljebb mártogatta a nyelvét. Kihúzva éreztem, ahogy nyúlik és elszakad a váladékom, ami a nyelvére tapadt. Vitt fel belőle a csiklómra is. Biz’ Isten engem így, ilyen érzékien, változatosan még nem nyalt senki. Hosszan, játékosan, nem sietősen. Kisebb hullámokban tört rám a kéj, de az orgazmushoz még kevés volt. A hátát simogattam, hajába túrtam, biztatva „jó vagy kiscsákó”. Végre mozdult. Ragacsos arcát borostás altestemhez dörzsölte. Csupasz arcán szó szerint hallottam a szőrkinövések sercegését. Tényleg pici pocimhoz ért. Fura érzést keltve belenyalt a köldökömbe, majd feljött a melleimhez. A makkját éreztem a pinám bejáratánál, de Joci a melleimet szopta inkább, majd felemelte arcát az arcomhoz. A szeme neki is kezdett üveges, halványan csillogó lenni. Éreztem az izgalmi puncim szagát az arcán. Csókolt. De még hogy! Élvezettel, odaadóan, bizsergetően. Nem a torkom akarta megtisztítani. A szám belsejét járta körbe-körbe. Még mindig nem nyomult belém. Seggét marokra fogva próbáltam magamba húzni, de ahogy később kiderült, más tervei voltak. Elsiklott a repedésemből a farka, a hasamon húzta felfelé. Melleimet markolva egyenesítette ki a hátát, halmaim közé téve farkát. Ekkor nyúltam alá, és értettem meg a nagy csomagot. Bizony, két kisebb tyúktojás méretűek voltak a heréi. Herezacskója alján pihentek, a kettőt egyszerre markolni sem tudtam. A döbbenet, a kíváncsiság miatt most nem érzékeltem, hogy a melleimmel szorítja össze a farkát, pinát hajtogatva belőlük, és lassan dugta. Engem a giga herék jobban érdekeltek. Melleim baszását megunva, makkját az ajkaimhoz érintette.
Lassan, kéjesen nyitottam a szám, lefelé néző szemét bűvölve, hipnotizálva, hogy tolja be, ha már a pinám nem kell neki. Ennyire még soha nem akartam, hogy szájba kúrjanak. De ezt sem tette. Mást szeretett volna, amit nem sokra rá megértettem, megtapasztaltam. Átfordult testemről. Térdei a fejem mellé kerültek, és csodás heréit tartotta a számhoz. Nyaltam a bőrt és egyben a heréket is, mint a fagyit. Nagyon puha volt a herezacskója! Mint a bársony és a selyem keveréke. Egy pillanatra bevillant, hogy ez szinte még gyerek, de amint a pinámhoz ért, már minden kételyem elillant. Esélyem nem volt egyszerre a két tojást beszívni, így külön-külön szopogattam. Ő a melleimet simogatta, kampóként akasztotta hüvelyembe a visszahajtott mutató ujját. Felnyúltam, és durván kemény farka köré fontam a tenyerem és az ujjaim. A fitymáját húzogattam a makkján, ami még síkos volt a puncimtól. Szerintem sok voltam, mert hátrébb csúszott fejem mögött. Nem értettem először, de amikor hónom alá nyúlt, és hátrafelé húzott, megijedtem. Megdöbbentem. Bivaly ereje lehet. Fejem elérte az ágy másik végét. A díszpárnát a tarkóm alá tette, hátra hajlítva a fejem. Nem értettem, de ahogy a nyakam masszírozta, rossz érzés vett hatalmába. Ajkaimhoz nyomta a makkját, a golyók takarták a szemem. Finoman tolta a számba a farkát. Egyre mélyebben. Kezdtem öklendezni, de a nyakam masszírozásával mintha lazítana, majd hirtelen lökött egyet, és már túl is volt a torkomon a vascső farka. Szerencsére a vékonyabbik fajtából. Fuldokoltam, de az orromon bírtam levegőt venni. Nyáladzottam, taknyom folyt kifelé, könnycsatornáim megnyíltak. Egy profi mélytorkoztatóként vette el az ottani szüzességem. Már ütemesen baszta a torkom. Az öklendezés kezdett megszűnni. Többen is próbálták már sikertelenül, már összeszokottan. Ez a takonypóc meg első alkalommal megcsinálta. Kihúzta, köhögésbe szakadtam fel. Mellém feküdt, ölelt, óvott, törölte taknyom, nyálam. Fura módon izgalmi szintem tovább emelkedett. Két köhögés között, torkot köszörülve, fura hangon mondtam.

– Duugámá meg légyszi! Tedd belém, elégíts ki! Ahogy kimondtam, már szívtam is volna vissza. Egy érett asszony milyen jogon kér ilyet egy kamasztól? De nem volt visszaút. A fasz, –  ami előbb a torkomon jutott túl, –  már a pinámba hatolt. Csókolta a szememről a könnyet. Csókolt. Sós ízű volt a nyála. Elhúztam a fejem egy pillanatra, és a karomba töröltem a taknyom. Már keményen dolgozott meg. A csiklóm dörzsöltem, és szégyentelenül, hangosan élveztem. Karmoltam a hátát, martam a seggét. Nem eresztett. Csuklóim a fejem mellé szorította és dugott, de úgy, hogy csúszkált a testem.  
A szoba sötétbe borult nyitott szemmel is. Csókolt. Melleimet szopta, piciket harapott a bimbóimra. Fájt a testemben a kéj, a gyönyör. Éreztem, ahogy megtölti belsőm. Egy, kettő... Sok lövés. Mellém zuhant. Teste izzadt volt. A levegő állt a szobában, terjengett a kéj szaga. Izzadt volt a hónaljam. Büdösnek éreztem magam. Istenem, egy tizennyolc évvel fiatalabb srác mutatja meg mi az igazi gyönyör? Tuti kibeszél...  
Magához ölelt, lucskos testünk összeforrt.

– Kati! Te egy Istennő vagy! Ekkorát még nem szeretkeztem! Hiába volt idősebb nőm, de így még senki nem fogadott magába. Köszönöm! Csendben öleltem, simogattam izzadt hátát. Felébredt bennem a női kíváncsiság.

– Ki volt az? Ismerem?
– Drága, – Megcsókolt. Állott, sós volt szája íze. –  Nem lenne etikus, ha
e
alf
lm
alf
on
alf
da
alf
námMegcsörrent
a telefonom. A férjem volt az. Ez a kis piszok közben három ujjal kefélt, szopta a mellem, amíg telefonáltam. A férjem rá is kérdezett.

– Mit csinálsz?
– Dugok bazd meg! Mit csinálnék? –  Hirtelen a faliórára néztem. –  Most jövök be a napfürdőből. Vehetnénk egy kerti medencét! Míg mondtam, csodálkoztam, hogy majdnem másfél órán át szeretkeztünk. Ez a srác egy tenyészbika az eddigi partnereimhez képest.

– Rendeld meg! –  Mondta a férjem, és folytatta, hogy még egy hetet kint kell maradnia.  Már mindegy, testem megkapta a jussát, sőt, túlcsordult bennem a kéj, és ezt egy csitri adta meg nekem.
A következő nap alig vártam, hogy az utolsó ügyfél is elmenjen, és hívhassam át Jocit. Egész héten dugtunk, mindenféle módon. Állva, konyhapulton, ágyban,
k
alf
ut
alf
alf
ba
alf
n
, de a számba is élvezett. Gyorsan eltelt a hét. Fura, de fogyókúra nélkül is fogytam négy kilót. A pinám bizsergett, zsibbadt az igénybevételtől, a szám, a torkom beletanult a fiatalos szopásba. Egybe nem mentem bele, és az az anál volt. Ott szűz maradtam.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.91 pont (82 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
tegnap 21:30
#13
LEhetett bent egy jókora aag kíváncsiság,
1
t
tibee72
2024. április 30. 10:19
#12
Nekem nagyon tetszett. Gratulálok!
1
Waderlaci
2024. április 27. 16:26
#11
Először a véleményeket olvastam el. Kíváncsi lettem, hogy mitől van mindenki ennyire benedvesedve. Elolvasás után viszont már nem is lepődtem meg rajta. Tökéletes írás erre az oldalra: 17.000 karakterből jó ha 500 a történet, a többi meg egy gyenge pornófilm leírva.
0
Tiltakozó77
2024. április 27. 16:02
#10
Csodálatos kimagasló teljesítmény! Ér annyit mint Lola és Éva közösen alkottak!
Mélytorkozás nekem nagyon bejött, 10,p,
1
frankie
2024. április 27. 12:48
#9
Csillagos ötös... akarom mondani tízes...!
1
jedi64
2024. április 27. 11:56
#8
Szerintem is jó! Sokkal jobb, mint az eddigiek! Stílusában és erotikájában is! Hajrá!
1
Kékég
2024. április 27. 10:29
#7
Éva! Lola! Kedveskéim. Meg kell valljam ti húzó erők vagytok. Külön-külön és egyben meg turbó fokozatban. Kényszert érez az ember arra, hogy ne évszázadokkal mögöttetek kullogjon, hanem próbálja tartani az általatok diktált erős, kimagasló tempót. Köszönöm nektek!
2
Ez egy válasz Éva596 2024. április 27. 07:37-kor írt üzenetére.
Fuller
2024. április 27. 10:04
#6
Kedves Kékég! 
Nagyon tetszett, gratulálok hozzá, jó volt olvasni, köszönöm! 👍
1
sportyman (alttpg)
2024. április 27. 09:05
#5
Izgalmas önvallomás. Kár, hogy nem vagyok a szomszédja...
1
didide
2024. április 27. 08:35
#4
Csodálatos volt. Csak így tovább
1
Éva596
2024. április 27. 07:37
#3
Kedves Kékég!
Ugye, hogy nem kell félni a mi szövetségünktől Lolával, ha ilyen anyagokat tudsz feltenni! Gratulálok, nagyon jó lett. Max. pont!
2
kivancsifancsi
2024. április 27. 07:19
#2
Na ez már igen. Ilyet és hasonlót várok ezután.
2
T
Törté-Net
2024. április 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1