Ötven feletti nő

Szavazás átlaga: 7.83 pont (93 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 21.
Hossz: 14 276 karakter
Elolvasva: 1 339 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Szilveszter lennék egy kétszeresen elvált 43 éves pasi. Átlagos, talán kidogozottabb felső testű174 cm magas 84 kilós pasi. Építészmérnökként egy magyarországi egyik vezető építőipari cég egyik építésvezetője vagyok. Kötetlen munkaidő, országosan vett jó fizu, céges terepjáró és egy saját pár hónapos Opel Mokka. Első feleségem az egyetemi éveim végén egy elsős nő volt. Ugródeszkának kellettem munkát találni és rajtam keresztül egy jól menő idősebb pasit az iparágban. Több év egyedüllét jó volt arra, hogy felépíttessem saját házamat az agglomeráción belül. Maradt emberi kapcsolatnak a szűk család, a munkatársak és az ismét feltörekvő munkatársnők. Már tisztult a fiatalos hévem a szerelem terén. Én kezdtem játszani velük, cukorborsók voltak még és a házasság előtti megbeszéléskor jeleztem a vagyoni szerződést. Onnantól már egy hülye köcsög lettem.
Egy szintén fiatalabb közgazdász lány mégis behálózott. Hittem neki, elfogadta, sőt örült a vagyoni nyilatkozatnak e mellet jól is nézett ki és még az ágyban is jó volt, keveset fájt a feje. Boldog egy év után kiderült egy érdekházasság voltam.  A szeretője volt egy államtitkárnak. Férjezett asszonyként az államtitkár feleségének a könyvelő (pénzmosó) irodáját is vezette. A biztosnak hitt alibik a feleségnek tűntek fel. Nyomoztatott utánuk, majd a tényeket, képeket, videókat velem is közölte.  Mondta meg nekem, már eléggé kapatos állapotunkban.
– Tudod Szilveszter, drága sorstársam. Én egy kis fingomnál is kevesebb nőnek nem  adom át az aranytojást tojó férjem, a trónszék egyikét Viktor körül. Én nem Lölő volt feleségé akarok lenni, hogy pénzbe fullad bele, de  nincs benne a körforgásban. –  és meghúzta a üveget. – Ha rám hallgatsz gyorsan menekülsz a vele való házasságodból. Ő a ti hajótok patkánya-hangosan kacagott fel. – és ha nem lépsz, magával ragad  a mélybe. – és megsimogatta az arcom. – Te egy szép fiú vagy ne engedd, hogy berántson magával. – szúrós tekintettel . Én csak hallgattam és magamba roskadtan – Nem értem  én őket.  A férjem a pénzén kívül csak a hatalmával és a  pocakjával  több nálad. Az a ribanc igaz piszkosul fiatal hozzám,   de a magam 54 évével én is felszopom még a lankadt pöcsét az uramnak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.83 pont (93 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. február 29. 05:01
#6
Jó történet.
1
j
joe013
2024. február 22. 19:13
#5
Tetszett a történet...
1
t
tibee72
2024. február 21. 13:23
#3
Egyetértek az előttem szólóval.
2
Andreas6
2024. február 21. 08:54
#2
Ezt a történetet sem vettem fel a kedvenceim közé; csak közepesnek tartom.
3
T
Törté-Net
2024. február 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1