Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Gaiai
2024. május 3. 22:34
#1134
Ebben is van igazság.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 22:27-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 22:27
#1133
Ez érthető, de nem feltétlen a birtoklástól eshet szét, cserélődhet le a partnerek bármelyike. Akárcsak  más emberi kapcsolatokban idővel ennél is kialakulhat egyfajta megszokás, unalmassá válik és barátilag közli, hogy csak ennyi. Mondjuk kiszerethet a nőből is, vagy ilyesmi.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:52-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 22:24
#1132
Érdekes dolog egy férfitól. 😮
Van pár olyan férfi ismerősöm, akik ódzkodnak az anális szextől, mert bizony néha barna lesz tőle a farkinca! A legtöbb pasinak nincs is más ellenvetése.
Beszélgettem egy análkedvelő férfi ismerősömmel erről, mire ő csak legyintett és azt mondta:" Erre találták ki a mosdót." 
Ez nyilván annyit bizonyít csupán, hogy nem vagyunk egyformák. De ha maga ennyire irtózik a csóktól, talán egy franciázás sem jön be? 
Egyébként szívesen olvasnék a csókolózásról, vagy csak a csókról bármit, mert én lehetőség szerint még aktus közben is igénylem a csókot.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:45-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 21:52
#1131
Az a cikk valóban egészen jó és sok esetben valóságnak megfelelő, ritkán találni ilyent. De tudja, gyakran érzem úgy, hogy ahány szakértő, annyi kialakult elmélet van és az egész már egy nagy káosznak látszik.
Az, ha egy ilyen hármasfogat szétesik, annak valószínüleg az oka az, hogy valamelyik fél besokall és nem vállalja az osztozkodást. Ez viszont már megint a birtoklásra hajaz és nem respektálja kellően a megosztó személy igényeit és vágyait.
Hogy, nekem bele férne egy ilyen kapcsolat az életemben? Az attól függ, mennyire erős a szerelem és a ragaszkodás bennem. Semmi mástól nem függ.
1
Gaiai
2024. május 3. 21:45
#1130
Írjak a csókról? Rendben!
Lehet, hogy a férfi olvasók hülyének fognak tartani, de én megválogatom, kivel végzek bármilyen testi kontaktust! Én gyűlölöm a kézfogást is, mert a tapasztalataim azt mutatják, hogy a férfiak ötven százaléka nem mos kezet pisilés után! Én előtte is megmosom! Úgy érzem, hogy olyan, mintha a farkával ráznák kezet! Áldottam a CoViD-ot, hogy a visszautasítására volt indokom!
Csók. Bármilyen furcsán hangzik, de amikor még diszkóba, házibulikba járós voltam, útáltam, ha az ismerős lányok arcon (néha szájon) csókoltak, mert nem tudhattam, hogy kit szoptak le előtte! Nem viccelek, sokszor érezhető volt a szájukon a geciszag! Ezért, ezeket az üdvözlő csókokat hanyagoltam, ahogy tudtam. A lényeg, hogy az ismerős hölgy társaim megszokták és elfogadták ezt a rigolyám, ha meg néha becsúszott egy új csók egy akkor megismert lánytól, akkor elviseltem. De, nagyon nem örültem neki. Ebben, ma sem ismerek tréfát!
Megválogatom, kivel akarok testi érintkezésbe kerülni. Most, az állatkedvelők haragját vívom ki, de nem érdekel, volt olyan friss párom, akivel egyszer sétáltunk a járdán és megláttot egy alacsony kerítésnél két lábra álló kuvaszt és simogatni kezdte. Majd, közel tartotta az arcát a kutya fejéhez és hagyta, hogy az nyalja az arcát és az ajkait. Öklendeztem mellette és azonnal szakítottam vele, de nem értette, hogy miért?
"Azért, mert az a kutya öt perccel ezelőtt lehet, hogy a saját seggét nyalta ki, vagy leszopta magát, te meg hagyod, hogy nyalja az arcod és a szád, amikor oda később tőlem vársz csókot? Felejtsd el és felejts el!"
A csók egy különleges esemény. Az egyik legintimebb még nem komoly esemény akkor, ha csak az arcra kerül, vagy az ajkakra, de csak egy pillanatra és az ajkak zártak. Más a helyzet akkor, ha az ajakcsók már nyelvvel áthatoló! Mert, az már behatolás egy másik ember testébe! Emellett, váladékok (nyál) csere is történik. Az már valóban intim esemény!
Rengeteget írhatnék még a csókról, ha igénylik az olvasók, akkor folytatom.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 21:25-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 21:42
#1129
Eléggé hasonlóan gondolkodunk. Viszont előfordulhat olyan is, hogy nem szétesik, hanem csak lecserélődik valamelyik partner, bár elismerem, hogy ez igen ritka. Millióból egy, de hallottam már ilyet.
Azt a blogos részt igazából érdekességként szerettem volna itt megmutatni annak, akit érdekel, csak itt túl sok helyet foglalt volna el. Először csak egy arra mutató linket próbáltam, de rájöttem, hogy az már nem érhető el. Nekem viszont megvolt az „archívumomban".  
Persze azok közül a témák közül is indítható itt vita, mert magam sem mindegyikkel értek egyet, de az ezzel kapcsolatos jegyzeteim nem tettem közzé. Viszont ennél átfogóbbat azóta sem találtam, ami forrásokra is hivatkozik és átgondolt lenne.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:29-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 21:29
#1128
Most már értem a kérdést.
Mindenekelőtt pontosítani kell egy fogalmat, a szeretet és a  szerelem fogalmát és különbségét. Egyetlen különbség van a két érzés között, az pedig a szexuális allűr! Előbbiben nincs, utóbbiban van. Sajnos, a legtöbb nyelvben nincs külön szó ezekre a fogalmakra, egy van, amivel mindet kifejezik.
Lehet valaki szerelmes két emberbe is egyszerre? Természetesen lehet, ha mindkettőtől mást és mást vár el, illetve kap meg szexuális és érzelmi értelemben. Nézzük a cikkben tálalt egy nő-két férfi esetet. Az egyik lehet, hogy intelligens, szórakoztató és lágy, finom szerető, a másik meg az ellentéte: Durva, nyers és akár ostoba is lehet, de a szexben is durva. Ha, a nőnek mindkét véglet örömforrás, akkor miért ne lehetne mindkkét férfiba szerelmes olyan szinten, hogy nem tud közöttük dönteni?
Nézzük a másik oldalt, a férfiakét. Ha, valaki szerelmes, valakibe, akkor számára annak a személnynek értéke van. Ha elveszíti, az veszteség a számára. Lehet olyan erős az érzelmi és szexuális köződés és függés attól a személytől, hogy inkább elviseli azt, hogy nem ő van egyedül a kapcsolatban, hanem más is, csakhogy ne veszítse el a szerelmét. "Jobb, ha részben az enyém, mintha egyáltalán nem lehetne az enyém!"
Valójában, a párcserés szex sem áll távol ettől, ezért is volt korábban a képzavar, hogy mire vonatkozik a kérdés. Hiszen, mind a négy ember mást és mást keres, illetve talál meg a másik pár partnerében, mint a sajátjában. Talán, ezért is működhetnek egyébként igen jól ezek a kapcsolatok. Például:
"A férjem pénisze nem túl nagy, de ahogy nyal, attól elájultam többször is és gyengéden közösül. A barátnőm férje pedig akkora péniszt tol belém, hogy sinte szétrepeszt és úgy kefél engem, mintha az lenne az utolsó alkalom! A barátnőm viszont néha a gyengéd szexre vágyik és az alapos puncinyalásra. Ezért vagyunk ideális négyes."
Tudják, itt már megjelenik a birtoklás érzése is, de ebbe most nem mennék bele részletesen. Talán annyit érdemes előzetesen leírni, hogy ilyen csopportos szerelmi viszonyban gyakran előbb-utóbb szétesik a hármasfogat, mert valaki túlzottan birtokolni akar.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 20:49-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 21:25
#1127
„Mindig nevetségesnek tartottam, amikor Gorbacsov szinte lesmárolta Kádár elvtársat..."
Egy férfiak által egymás közötti csókban is lehet szexuális késztetés. Nem mindig mindkét fél részéről, de ki tudhatja, hogy adott esetben, ki mit érez? Fenti példát véve alapul, nyilván sose fogjuk megtudni. Tényleg! Mi alapján rögzült egy olyan szokás? Hiszen a politika nem éppen a szexuális indíttatásáról híres. 😀
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 21:06-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 21:06
#1126
Addig, az Ajaj bloghoz: Elemezzük a teljesség igénye nélkül, mert ez hosszú cikk rengeteg infóval!
"... az emberi szexualitás minden aspektusát alapvetően határozza meg a kultúra."
Úgy érzem, hogy el kell vonatkoztatnom azoktól az eseményektől, amelyek a régmúltban, vagy elszeparált, mikrotársadalmakban, vagy közösségekben történnek meg, amelyekben egyébként a mai civilizációnak a nyomát is alig lehet felismerni, mert a civilizált mai társadalmakkal szinte semmilyen térten nem egyeztethetők össze. Én inkább azokra a társadalmakroa koncentrálok, amelyekben már érvénysesült a mai texchnológia, tudomán y és kultúra, hiszen mi legalábbis abban élünk és az írások terjedelme is korlátos.
Úgy vélem, a kultúra csak olyan szinten meghatározó, hogy mennyire megengedő, vagy tiltó. Ám, valójában ez sem akadályozhat meg senkit abban, hogy a vágyait megélje, ha igazán akarja. Csak egy példa, bár nem tudom a hatályos jogszabályokat ott, de Kínában akár halálbüntetéssel is sújthatják a homoszexualitást. De, ez nem tartja vissza az embereket attól, hogy megéljék azt. Sokan, azért távoznak külföldre és telepednek le ott, hogy azt kockázat nélkül megélhessék.
Sokszor az emberek kiskapukat keresnek, hogy megkerüljék a társadalmi elvárásaokat. Például, sok társadalomban fontos az, hogy egy lány megőrizze a szüzességét, szinte anélkül nem is tud férjhez menni. Mi lehet a kiskapu? Az anális és orális szex oké, csak a hüvelyi közösülés nem.
A szüzesség megóvása. Sokt társadalomban elvárás a női nemtől. És említette az idézet a bűntudatot is, amit a hölgy érzett. Ez csak akkor történhet meg, ha az első élmény nem volt megfelelő. Ha megfelelő, akkor nyoma sem lesz a bűntudatnak és jön az: "Nem bántam meg, hogy végre túl vagyok rajta!" gondolat, amely egy nőnek, vagy akár egy lánynak is nagy megkönnyebbülés lehet.
A következő idézet is sok titkot rejt. Tíz éves kislánynak is lehet kellemes érzés, ha a punciját simogatja a nagyapa. és a leírásból látható az is, hogy türelmetlenül várta azt, hogy ismét megtörténjen vele. Ez már egy intenzív vágyak miatt ébresztett késztetés.
Másrészt, azt is mondta, hogy amikor neki kellett volna simogatnia a nagyapjának a péniszét, azt undorítónak tartotta. Ám, ez a kijelentés nem tartalmazta azt az információt, hogy végül mégis megtette neki, mert arra kérte, vagy sem! Gyakran, a gyerekek akkor is megtesznek dolgokat, ha azt undorítónak tartják hogy viszonozni tudják azt az élményt, amit megszerezhettek. Például ezt is gondolhatja a lány:
"Mindig örömöt okoz nekem a nagyapám, és bár nem szívesen teszem, de én is megteszem ,ammire kér, hogy én is örömöt okozzak neki."
Egyébként ritka, mint a fehér holló, ha valaki elismeri, hogy a gyerekkorában történt abúzusok számára nem traumát, hanem kellemes élményt és később emléket jelentettek! Általában, még azok is, akik nyilatkoznak ilyen eseményekről, titkolják, takargatják, ami számukra negatív megítélést hozhat. Például:
Testnevelés tanár szereti simogatni a tanuló lányokat, amely számukra is kellemes élmény lehet. Némelyikkel egyéb dolgokat is megtesz. Majd lebukik és a rendőrök ilyen esetben igyekeznek minnél több sértettet megtalálni és vallomásra bírni valahogy. A vallomásban viszont nem biztos, hogy kiderül a gyerek pozíciója az eseményben, csupán az a része derül ki, amely abúzus. Vagyis, a lányok azt elismerhetik, hogy megtett a tanár velük ezt-azt, de arról már nem beszélnek, hogy az számukra örömforrás volt és szívesen váltak az események alanyává!
Mi a szex? Na, végre helyben vagyunk! Ugyanis, ma még ez sincs meghatározva egyértelműen és tudatosítva sem! Már több évtizede annak, hogy elterjedt a tini generációk fejében az a gondolat, hogy csak a hüvelyi közösülés szexuális esemény, a többi "csak" kellemes játék! Tehát, a petting, az orális és akár az anális szex sem szex. Ha ma megkérdeznék a tizenkét-tizenhat éves gyerekeket, akkor a bő fele biztosan ezt a nézetet vallaná! Erős becsés ez? Szerintem nem!
Én úgy fogalmazom meg a választ, hogy: "Az a szexuális esemény, amely valaki szexuális vágyai miatti cselekvési késztetése miatt történik meg!" Erre alapulva szexuális esemény a maszturbáció is, hiszen fejben, a fantáziánkban szexuális eseményt képzelünk el, amelynek mi vagyunk az alanya. De az is annak számít, ha egy anya szereti, ha a gyereke szopja a mellét, mert kellemes érzést okoz a számára, ezért szoptatja a gyerekét akár öt éves korában is. Sorolhatnám a példákat, de valóban porbléma, hogy alapvető fogalmak sem pontosan meghatározottak.
És igen, a kézfogásban is lehet szexuális momentum, ha azt legalább az egyik fél azért teszi, mert vágyik a másik testének legalább ilyen szinten történő megérintésére. Gondoljunk csak a régen alkalmazott kézcsókra, amitől a hölgyek néha el is aléltak és akkor kiabáltak a férfiak repülősóért, hogy a nőt eszméletére térítsék. Vagy gondoljunk a szláv népeknél annyira jellemző arc, vagy akár ajakcsókra is akár azonos nemű emberek között. Mindig nevetségesnek tartottam, amikor Gorbacsov szinte lesmárolta Kádár elvtársat... De abban nem volt semmi szexuális, csupán egy berügzult gesztus volt.
Elemezzük tovább a cikket? Egyébként néhol már kaparja a felszínt az írója...
1
Titti
2024. május 3. 20:55
#1125
Ez nem könyvajánló volt, bár talán annak is elmegy. Létezik ennek még két kötete, bár a másodikat nem tudtam átérezni, a harmadik viszont szintén tetszett. Sajnos magyarul csak ez az egy rész jelent meg.
1
Titti
2024. május 3. 20:49
#1124
Nem tudom ez  helyesen jelenik-e meg: Osztozni Hailey-n (nillakvcs.blogspot.com)
De ha az nem, akkor ez biztosan: Osztozni Hailey-n · Samantha Ann King · Könyv · Moly
Valami ilyesmire gondoltam többes párkapcsolat alatt, pedig sokan ezt csak szexuális tartalmuk miatt olvassák. Létezik ennek más aspektusa is.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 20:13-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 20:13
#1123
A  többes „pár" kapcsolat... Ez nekem nem egyértelmű meghatározás, hiszen sok mindenre asszociálhatok most. Pontosítson kérem.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 19:21-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 19:21
#1122
Hajnalban írtam ehhez én is pár dolgot, amit akkor nem tettem fel, mert már majd leragadt a szemem. Ma meg azért, mert ugyanezeket írtam le más szavakkal.
Találtam viszont egy régi mentett oldalt és azt ma feltettem blogba, mert itt elég helyet foglalt volna. Az egy tanulmány és nem én  írtam, de talán akad benne más számára is érdekes a szexualitás tanulmányozása során.  
Csak a testemen át - Ajjaj (blog.hu)
Nem mindennel értek egyet abból, de kedves kis adalék a kultúra és a szex viszonyának elemzése.
Pár dolgot talán a családi kapcsolatokról is megmagyaráz, ha valaki tüzetesebben olvassa. A szemelvény is nyújthat segítséget, ha valaki valóban arra adja a fejét, hogy e témában kutasson, publikáljon és akit nem irigylek, mert cseppet sem könnyű téma. Ugyanis nem általánosítható. Ahány ember annyi szokás és beidegződés... 
Viszont érdeklődéssel olvasom amiket írt ide. 😀

Várom az érdeklődőket, hogy miről olvasnának itt szívesen!
A  többes „pár" kapcsolat elfogadottságáról, vagy annak hiányáról és okairól is ír? Engem ez érdekelne elsősorban a magyar társadalmi viszonyokat figyelembe véve. Természetesen más nemzetek vonatkozásában is szívesen olvasnék e témában. Elég sok adatot gyűjtöttem magam is, bár itt is ugyanarra jutottam, hogy ahány ember, annyi szokás. 😀
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 18:06-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 18:06
#1121
Vicces... Ugyanazt írjuk, csak más megfogalmazással. A hajlamm elemzéssel nem feléd szántam kritikát és korrekciót, hanem azoknak írtam, akik nincsennek tisztában ezzel.
A Függőségről és kiszolgáltatottságról azért nem írtam, mert nem közvetlenül a a kiváltó okokhoz sorolható, hanem az egy tény és lehetőség, amelyet egyesek kihasználnak. Írhattam volna a befolyásolsról, a meggyózésről és a manipulációról is, de nem oda tartozott. De, elemezhetjük ezeket is, a könyvem harmada ezekről szól.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 3. 17:35-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 3. 17:35
#1120
Kedves Gaiai!
Bár szinte mindenben egyetértek veled, maradjunk a tegezésnél, itt az a szokás, de a hajlammal kapcsolatos fejtegetésedet, egyetlen mondatom félreértelmezése miatt írtad, igaz jól. Én azt írtam, és idézem: "Nem ezektől az írásoktól lesz valaki pedofil, vagy a családon belül szexet kereső, mert akiben nincs erre hajlam, az írásoktól nem is lesz." A hajlam szót egyedül itt használtam, és azzal összefüggésben, hogy senki nem az itt olvasott családi szextörténetektől lesz pedofil, vagy családi szexet kereső. 
Sok dologban igazad van a családon belül előforduló szexel kapcsolatban, de egy nagyon lényeges dolgot kihagytál, a gyerek függő viszonyban van a szülőktől. És ez a függő viszony az, ami azután tűrésre, az elszenvedett bántalmazások eltitkolására sarkallja, vagy éppen a másik szülő közömbössége, ha a gyerek hozzá fordul a panaszával. És a családon belüli erőszak jelentős többsége ide vezethető vissza. Mielőtt ezen mondatomra hasonlóan írnál, mint a kifogásolt szóra: azt értem ezalatt, hogy könnyű kihasználni azt, ha függelmi viszony van a két szereplő között.  Lásd a legutóbb, a kegyelemadással kipattant gyermekotthoni ügyet.
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 11:36-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 11:36
#1118
Kedves Éva!
Most olyan érveket írok le, amelyek minden bizonnyal megdöbbenést keltenek mind Önben, mind másokban!
A pedofil események tekintélyes része nem a hajlam miatt történik meg! Lehet az ok szexuális flusztráció és absztinencia, amikor egy apa nem tud hónapokig kielégülni olyan szinten a feleségével, ahogyan azt korábban megszokta, mert a felesége várandős, vagy szülés utáni stresszben szenved, ezért elutasító. Ezért fordulhat akár a saját gyereke felé, hogy őt használja, mint szexuális segédeszközt. Ekkor a gyerek tárgyiasul a szemében.
Vagy, vannak szülők, akik kötelességüknek érzik, hogy a gyereküket gyakorlati szinten is megtanítsák a szexre, ne csak elméletben.
Vagy, olyan emberek, akik kizárólag pénzkeresési ok miatt szexelnek a gyerekekkel, hogy aztán az elkészült videókat a neten árulhassák.
Vagy, olyan ember, aki nem vonzódott a gyerekekhez, tehát nem volt rá hajlama, ám képtelen ellenállni a gyereke intenzív csábítási kísérleteinek. Rengeteg ilyen sztori van itt, amelyben éppen a gyerek indít el egy folyamatot, amelynek a vége a szex lesz.
De, akár szerelmes is lehet egyetlen gyerekbe és ez készteti cselekvésre. Az sem a hajlam miatt történik meg. Ilyen példa Natascha Kampusch osztrák kislény esete, akit kilenc éven át tartott fogva az elrablója. Könyv is született az esetéről, akit érdekel, olvassa el.
Vagyis, a hajlam nemkizárólagos domináns ok. Sokan gondolják azt, hogy a pedofil emberek és akiket perverznek gondolnak, azért olyanok, mert azt genetikailag örökölték. Nagy tévedésben vannak! Nincs olyan, hogy pedofil gén, buzi gén, S/M gén! A szexet, mint mindent az ember megtanulja. Születésétől kezdve érik hatások, stimulációk és tapasztalások, amelyek kialakítják azt az érzést, amit Ön hajlamnak nevez.
Csak egy példa: Régen voltak balonkabátos mutogatós bácsik, akik szerették mutogatni a micsodájukat kicsi gyerekeknek. Tételezzük fel, hogy egy öt éves kislány meglátja őt így és megrémül a látottaktól főképpen akkor, ha még életében addig nem látott péniszt. Akár egy ilyen sokkélmény is kiválthat nála olyan folyamatot, amelynek a végeredménye a férfiak iránt érzett undor lesz és az, hogy vonzódni kezd a saját neme iránt. tehát, nem attól vált leszbikussá, mert gének által erre lett kódolva, hanem a sokkélmény tette azzá őt.
Összegezve: Pont az a probléma, hogy az eseményeket nem annak látjuk ami. Így viszont a hatékony védekezés kétséges.
"Valódi ragadozók": Igen, valójában ők azok, akik szexuális vonzódást éreznek a gyerekek iránt és amit tesznek, az valóban vadászattal kezdödhet el.
Abban igaza van, hogy nem ezek az írások tesznek valakit ragadozóvá, hanem az érzései és vágyai, amelyeket kiváltanak benne. Mint ahogy, nem a lőfegyver öl embert, hanem az, aki azt arra használja.
Végül, ki kell ábrándítsak mindenkit: Ahogy a jegyzett történelem során mindig bebizonyosodott, mindig voltak pedofil és az akkori eerkölcsnek tartott szexuális és egyéb események gyerekekkel, addig ma is megtörténnek és ezután is meg fognak történni. A lényeg az, hogy mennyi! Mert, megszüntetni azt lehetetlen, az események mennyiségének csökkentése és enyhítése lenne a cél.
Engem például óvodás koromban molesztált az egyik óvónőm több mint egy éven át. Először csak pisiltetett, majd kedvet kapott arra, hogy simogasson, majd a szájába vegye azt és szopja. És ma azt érzem durvának, hogy ezt senki nem vette észre, hogy amit velem művelt, az valójában nekem is tetszett és függővé váltam az élménytől, ezért nem beszéltem arról senkinek, mert akkor nem élhettem volna azt át újra és újra. A függőségem pedig akkor lett dráma számomra, amikor iskolába kerültem és már nem volt elérhető a kedvencnek tartott óvónéni! Emlékszem, szinte fizikai fájdalmat éltem át a hiányérzet miatt.
Talán, emiatt kedvelem jobban az orális szexet oda-vissza, mint a közösülést. Tehát, tekinthetjük úgy, hogy az a nő elrontott engem! Nem olyan lettem, mint amilyen lehettem volna.
És nem ez volt az egyetlen abúzus gyerekkoromban! Írhatnék részletesen a testneveléstanáromról, aki nagyon szerette a lányokat itt-ott simogatni, némelyikkel el is vonult egy időre a szertárba. És számunkra ez hétköznapi és megszokott látvány volt, soha senki nem szól arról se a szüleinek, se a tanároknak. Hozzá szoktunk.
Vagy, amikor a tanárnőm simogatta a péniszem az asztal lapjának a takarásában és nem csak az enyámet, mert pontosan tudta, hogy kik azok a fiúk, akikkel azt megteheti. Kell írni, hogy voltam a házában is korrepetálás címszó alatt?
Szerintem, ennyi elég is ide, mert még kisregény lesz ebből is. Várom az érdeklődőket, hogy miről olvasnának itt szívesen!
2
ikkjejzjiuiiii
2024. május 3. 10:54
#1116
Engem legjobban a pörkölt,nokeddlivel izgat fel.
1