Női anális orgazmus - létezik-e?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Arya
2023. október 19. 12:17
#120
Annál is inkább, mert minden érzelem feldolgozó központja az agy. Ott "csapódik le" minden ilyen. Vannak nők, akik pusztán a mell, vagy a száj izgatásától el tudnak élvezni. Akkor az mell-, vagy orális-orgazmus lenne? 
Talán azért mondja azt némelyik ember, hogy olyankor "elmegy az eszünk". Nemcsak a nőké! 🙂
Elképzelhető, hogy e topic kitalálójának is akkor éppen elment. 😀  
1
Ez egy válasz t.555 2018. január 9. 12:35-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. október 3. 20:54
#118
Kellemes egy szép hölgy popsiját dugni, kicsit karcos, viszont jó szűk. Csak az elkején nehéz, mikor be kell dugni, utána már lehet mozogni. Közben a cicikben kapaszkodni. 
1
Ez egy válasz Magdolna69 2023. október 1. 23:57-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. október 2. 18:45
#116
Jaj, de cuki topik. Biztos egy férfi találta ki. Nekem még nem volt, de ha jól csináljak, akkor máshol lehet. 
1
Magdolna69
2023. október 1. 23:57
#115
Nincs, vagyis én még nem találkoztam a jelenséggel, pedig sok leszbikus női partnerem volt. 
Az azonban biztos, legalábbis nálam, hogyha a nagyon tág lukaimat jó vastag szerszám látogatja meg, nekem a segglukam dugása közben vagy végén sokkal nagyobb, több  élvezésem lesz, mintha a puncimat dugnák... megjegyzem: a szájam dugattyúzásakor is volt már sokszor hüvelyi orgazmusom, ez is a kívánt személytől vagy szerszámtól függő. 
1
A
Abetika26
2019. január 30. 14:01
#114
Biztos vagyok benne, hogy létezik női orgazmus. Nagyon tetszett, de régen volt. Nem emlékszem, milyen érzések. ha vannak olyan srácok, akik készen állnak arra, hogy együtt töltsék az éjszakát, írj nekem a privát chatemre - http://act-sex.com/ (az én beceneve Abetika26)
1
t
t.555
2018. január 9. 12:35
#113
Enigma teljes mértékben egyetértek veled. Női anális orgazmus nincs, viszont a férfiaknál a prosztata izgatása sem anális élvezet!
1
Enigma
2017. március 6. 17:00
#112
Tisztán az ánusz és a végbél ingerlésével nő elélvezni nem képes. Pont.
Elleneben ez a fajta játék lehet izgató a nő számára és elvétve, de vannak olyan szerencsés nők akiknek kellően érzékeny a hüvelyük és az anális behatolás során a benne mozgó farok, ujj, segédeszköz képes a hüvelyt és a végbelet elválasztó falon keresztül is képesek kellő mennyiségű ingert felfogni hüvelyi idegvégződésekkel amik aztán orgazmushoz is vezethetnek. Megfelelő póz, megfelelő farok, stb.

Ellenben a férfiaknak ott a prosztata. Természetesen a végbélen át elért prosztata kiváltotta orgazmus sem anális élvezet, hanem a prosztata izgatásával jön létre, csak szerencsétlen véletlen azt csak a végbélen keresztül lehet elérni és megfelelően ingerelni, hogy abból orgazmus legyen. De közvetve a férfiak az anális játékoktól képesek elélvezni akár a pénisz bármilyen fizikális izgatása nélkül is.
1
i
ivol
2016. április 1. 19:38
#111
Férfiként hozzászólva az eredeti témához. A végbél nyílása mindenkinek nagyon sok ideg végződéssel rendelkezik. Például, általában sok mindenkit elér az az aranyér. Na erről mindenki tudja, hogy fáj, de nagyon. Akinek még nem volt az is tisztában van vele. A végbélhez egyébként mindenkinek, normálisan, elég negatív a hozzáállása, mert hát végül is fertőző veszélyes, nem túl gusztusos végtermék jön ki belőle. Aki meg nem is tartja rendesen tisztán hát annak meg még maximálisan is igaza van, a tisztátlanságra visszavezethető egészségügyi problémával megspékelve. Ja, meg mindezt meg tetézi a negatív előítéletek! Ezek után elég nehéz beszélni arról, hogy ott, megfelelő feltételek esetén (tisztaság, síkosító, gyengéd érintés stb.), még jó is lehet, szexuálisan is.
Én gyakorlatban próbáltam ki egy lánnyal. A végbélnyíláson nem dugtam be semmit, csak a záróizmokat simogattam kívülről, míg kutyapózban a farkam a hüvelyében "dolgozott". Azért emlékszem rá, mert nagyon elzárkózott korábban attól, ha oda próbáltam érinteni az újamat, és teljesen ledöbbent, hogy mennyire kellemes volt a ténykedésem. Még egyszer sajnos már többet nem fordult elő, így ez az élmény ennyiben maradt.
Abban azért biztos vagyok, hogy élvezhető az anális érintkezés, de ahhoz nagyon sok előfeltételnek kell teljesülnie. Egyébként is azért elég nehéz megmondani kristály tisztán, hogy ki milyen ingertől élvezik el. Azért mindig fenntartásokkal fogadom azokat a közléseket, hogy valaki csak ettől, vagy csak attól élvezik el. A nőkbe amúgy is annyi gátlást nevelnek bele, hogy sokuk valamilyen érzelmi kötődés nélkül le se fekszenek, orgazmusról meg max. hallott valahol valamit...
1
Peter Hun
2014. szeptember 18. 08:56
#110
#108 gaborthefirst:
"Még sok marhasággal fogsz találkozni, pl azt sem szokták érteni, hogy szarból és vasból hogyan lett az a szép állat. Hát én sem. Ez ilyen, fogd fel hungarikumként..."
Ne szótag-(ö)olj, hanem gondolkodj!
Itt se szar, se vas nincsen. Csak egy szarv-as állat.
1
axelley
2013. június 20. 15:54
#109
Tisztelt gaborthefirst:
Te egyre több fejtöröt okozol nekem.
Az "Arany Borjura" Gondolsz?
Tisztelt gaborthefirst:
Te egyre több fejtörőt okozol nekem.
Az "Arany Borjura" Gondolsz?
Meg hát a kedvesem, te tudod a legjobban ő „felsőbbrendű”
egy-két férfinél biztosan. Ezéert kedvelik sokan, nem?
1
g
gaborthefirst
2013. június 20. 01:55
#108
axelley: valóban, egy robbanás pusztító hatású. Mégis, a demográfiai értelemben vett robbanás úgy értendő, hogy hirtelen sok, egy korábbi időszakhoz képest sokkal több baba születik, vagyis robbanásszerűen nő a született babák száma. Hát ez tényleg képzavar! A magyar nyelvben (is) sok ilyen furcsaság van egy a nyelvet tanuló számára. Még sok marhasággal fogsz találkozni, pl azt sem szokták érteni, hogy szarból és vasból hogyan lett az a szép állat. 🙂 Hát én sem. Ez ilyen, fogd fel hungarikumként...
1
axelley
2013. június 20. 00:39
#107
Tisztelt gaborthefirst: Nem vágom, amit írtál.
A "demográfiai robbanást" illetően mit értesz?
Már, mint népesség csökkenésében, vagy népesség gyarapodásban robbantsunk.
forrás: Wiki pédia
1
g
gaborthefirst
2013. június 20. 00:17
#106
axelley: a Kedvesednek helyén az esze és a szíve. Ahogy neked is. Igazán okozhatnátok egy kisebb, de inkább nagyobb demográfiai robbanást!
Szia!
1
axelley
2013. június 19. 22:53
#105
Tisztelt author04!
Mindegyik veszélyes (Íj és Számszer-íj is), ha tapasztalt kezekben van.
Kedvesem kezében meg biztos, hogy veszélyes.
De nem félek, ilyen hajlamaim (kislányokra/kislányaimra) nincsenek szerencsére. Maradok a már tapasztalt gondolkodó nőknél, vagyis a Kedvesemnél. (szerintem jobbat nem találnék és, ha olyan ember, mint gaborthefirst kedveli és maga fölé helyezi akkor nincs okom a panaszra.)
Üdvözlettem: axelley
1
g
gaborthefirst
2013. június 18. 18:00
#104
Minden fegyver, még egy koszos csúzli elkészítése is szakértelmet és rutint, célszerszámokat és megfelelő alapanyagokat stb. kíván, mert az ezek hiányában összetákolt fegyver könnyen ön- és közveszélyes eszközzé válhat. A fegyver, nemkülönben annak készítése, és persze használata különösen komoly dolog, veszélyes üzem! Ha a kedves ismerősöd szeret kockáztatni, az az ő baja, remélem csak az övé!

Egyébként az elvek nem indulatból születnek és léteznek, és hatékony érvényesítésükkor kifejezett hidegvér szükségeltetik, de akinek vannak elvei ezzel tisztában van, ugyebár... Én sem kímélném az illető(ke)t! De ez olyan fiús dolog, mindenki nem érti. 🙂
1
author04
2013. június 18. 17:30
#103
Kedves axelley!
Amennyire én tudom, a számszeríj külön kategória, ebben kár gondolkodnod, az nagyon veszélyes fegyver, bár a hagyományos íj és annak mai sportváltozata is felhasználható rossz célokra, remélem, csak az indulat mondatta veled a "sündisznógyártást". Az ismerősöm közönséges sportíjat gyártott saját kezűleg, mivel a készen kaphatókat túl drágának találta. Neki bevált, a versenybíróság sem kifogásolta és az eredményei is elég jók, persze, a nyílvesszői szabvány gyáriak.
1