Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Szurkolok neki. Sajnos én nem hiszek sem a sem a túlvilágban, sem a lélekvándorlásban. Jó, az utóbbiban hittem még az előző életemben, amikor farkas voltam Alaszkában, de most már abban sem. Bízom benne, hogy mégis találsz megoldást.
Én se erre a szomorú végre sámítottam. Gyanitabni lehet a tradédia utáni változás folytatását. Csak nem a lányával kapcsolatos lesz,nem hinném,hogy a sok szex kívánásába a "szociális" munkatárs besegítene. 10.p
1
h
hairy_pussy
2025. december 12. 06:06
Sajnos éreztem, hogy egyfajta tragédia lesz a történet vége. Bár reménykedem, hogy egy folytatás még szebb vizekre sodorhatja az eseményeket...
"Álmoska5"