Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
"Ez a nő őrjítő" Ez idézet Tőled. A folytatást meg komolyan gondoltam. Nem vicc. Nem sértés. Tényleg jó lenne. Én nem szólnék rád a helyükben. Ők az ostobák.
Jókor mondod! Egészet átéltem ezzel a Lolával, nem is rossz eredménnyel. Most meg azt mondod Nem az a Lola, az egy másik LOLA volt. (Én meg utólag kérjem meg, azt a testrészem, sorry nem jó mindent vissza....)
🙂 Ez legyen a címe? " Ez a nő őrjítő" ? Adtál egy jó ötletet! Köszi! Megtarthatom? Ha rajtam múlna, az összes történetemet évekig folytatnám, de szerencsére vannak a közelemben jó emberek, akik rám szólnak, hogy fejezzem már be végre.
Nem érdekelnek mások vélemény veled kapcsolatosan! Nekem a szendvicsbetétel a legkedvesebb álmaim között szerepelnek. Még ,ha rövid ideig is de két férfi pénisze volt benned, amire vágyakoztál. Ezért tőlem jár a maximális :10.P
Kicsit csalódott vagyok, két okból is. Az egyik valahogy nagyobb csavart vártam a végére… a másik hogy egy ilyen rövidre fogott sexel lett vége… mindegy, jó volt a story… köszi
Egészet átéltem ezzel a Lolával, nem is rossz eredménnyel. Most meg azt mondod Nem az a Lola, az egy másik LOLA volt. (Én meg utólag kérjem meg, azt a testrészem, sorry nem jó mindent vissza....)
"Álmoska5"
Ha rajtam múlna, az összes történetemet évekig folytatnám, de szerencsére vannak a közelemben jó emberek, akik rám szólnak, hogy fejezzem már be végre.
"Ez a nő őrjítő"
Folytatnod kellene.
Nem érdekelnek mások vélemény veled kapcsolatosan!
Nekem a szendvicsbetétel a legkedvesebb álmaim között szerepelnek. Még ,ha rövid ideig is de két férfi pénisze volt benned, amire vágyakoztál.
Ezért tőlem jár a maximális :10.P
"Álmoska5"