Masszőznő 4. rész

A témához tartozó történet:
Kékég
10 162 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

:D
2010. január 11. 22:33
#9
Ó és ha nem találnád a "Rejtett Alanyt",a harmadik mondat neked szól Caligula!! :D
Remélhetöleg a "Szövegértéssel" már nem lesz gond. :D

:D
1
:D
2010. január 11. 22:30
#8
Emberek mi a fenének lovagol mindenki a helyesiráson?
Nekem rohadtul bejött mind a négy rész, s bár mindegyiket vagy 3-szor elolvastam egyszer se akadtam bele hibába.Lehet hogy "aberáltnak" tartasz de én az erotikára gerjedek nem a helyesírásra vagy a szóhasználatra. :D
Kékég neked gratulálok az irásaidhoz, nagyon "élvezetesek". :D
Remélem még sok irásod olvashatom, sok sikert hozzájuk.

:D
1
Caligula
2010. január 11. 10:53
#7
kékég! Ha megbízol bennem,akkor itt a cím,amin elérhetsz:
caligula500202@citromail.hu
1
Sasha
2010. január 11. 10:03
#6
Kékég ne törődj semmivel csak írj! Jó hangulatú írás, írsz a benned történő dolgokról is, ami színessé teszi. Bárcsak a honlap többi történetében is csak ennyi hiba lenne! /word-be áttettem kíváncsiságból, 2 elütést találtam, és a hadjál-hagyjál szót/.
1
kékég
2010. január 11. 08:44
#5
Ok Caligula! Köszönöm javító szándékú észrevételeidet. Valóban nem magyar nyelv doktora vagyok, de ezen oldal írásai sem állnák meg egy iskola magyar tananyagát. Persze ettől függetlenül illenék figyelnem. Az is igaz, hogy e műfaj talán nem pont a helyes fonetika miatt közkedvelt és lehet sokan nem a tematikát figyelik, hanem a tartalmat. Szex közben sem figyelsz arra mit mondasz, helyes magyarsággal fejezed e ki vágyaidat, érzésedet ( ha igen akkor már bajok vannak). Talán megbocsájtható bűn ha ITT téved az ember fia, mind szövegszerkezetben, mind helyesírásban. Persze egy magyar mentor nem ártana. Ha esetleg lesz még írásom átküldöm Neked kijavításra, ha adsz egy elérhetőséget.
Írásod szívesen olvasom majd és már csak azért sem fogok negatív értékelést írni rá:)
1
Caligula
2010. január 11. 07:57
#4
1. A pörkölt ehetetlenségét akkor is meg tudja állapítani valaki,ha nem tud pörköltet főzni!
2. Nem fikázok senkit,de nézz rá csak a kiemelésekre - nem volt kedvem az összes "gyöngyszemet" kigyűjteni,mert akkor a fél írást ide kellett volna idézni! Csak át kellett volna olvasni (vagy egy értelmes emberrel átolvastatni) s már is ki lehetett volna szűrni a magyartalanságok tömegét - de legalább a helyesírás-ellenőrzőt kellett volna használni!
3. Külön a te kedvedért fogok küldeni ide írást,hogy kiélhesd rajta magad - bár írók ezreit tudnám sorolni,akiket nem zavart,hogy az olvasói nem írtak regényt vagy novellát.Ők ettől függetlenül tudtak, tudnak írni! Ezen a honlapon is találsz szép számmal ilyeneket! Érdekes módon őket nem illetem kritikával!
4. Szerintem, aki írni akar, annak először sokat kell olvasni s nem csak pornó filmet nézni - meg nem árt némi tapasztalat,mert az említett filmekből sok hülyeséget lehet, a saját tapasztalatok híján leszűrni - és,mint látható leírni! Ez, nem csak az írás során vezet majd gondokhoz!!!
5. Remélem ezt nem tekintetted fikázásnak - nem annak szántam!
1
kékég
2010. január 11. 06:08
#3
Caligula, EMBER! Oly szívesen olvasnék egy írásodat és nem csak a mások fikázását.
1
Caligula
2010. január 11. 00:44
#2
No akkor a "gyöngyszemek":..."szemeim jódlizni kezdtek"..."Nagy fáradságok közepette vettem erőt magamon"...hááááát én is,hogy a röhögéstől ne guruljak a földre...habár nem is akartam "csoszogni a fürdőszobában"
Ember! Te nem tudsz magyarul!Ez reménytelen...!Ez a pontszám így jó,ahogy van: Azaz nulla!
1
T
Törté-Net
2010. január 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1